gost 388198
Domaćin
- Poruka
- 3.435
evo ovako
pošto je očigledno glavni problem imenovanje, tj. nickovanje kada se stavlja neka šaljiva slika,
onda je jedino rešenje da se niko ne imenuje ili bar oni za koje postoji mogućnost da se naljute,
samo da se postavi jaka slikovna asocijacija za tog forumskog lika i naznači g-din X ili gđa/ica Y
jer ne kažu džaba - 'slika govori više od hiljadu reči'
pa ko se pronađe, pronađe i niko ti ne može ništa...nisi imenovao i uvređeni/a ne može da se pozove na taj argument
prosto ko pasulj
EDIT:
i da se naslov teme promeni u npr. - Kako zamišljate forumaše/ice - Čoveče, ne ljuti se !

pošto je očigledno glavni problem imenovanje, tj. nickovanje kada se stavlja neka šaljiva slika,
onda je jedino rešenje da se niko ne imenuje ili bar oni za koje postoji mogućnost da se naljute,
samo da se postavi jaka slikovna asocijacija za tog forumskog lika i naznači g-din X ili gđa/ica Y
jer ne kažu džaba - 'slika govori više od hiljadu reči'
pa ko se pronađe, pronađe i niko ti ne može ništa...nisi imenovao i uvređeni/a ne može da se pozove na taj argument
prosto ko pasulj
EDIT:
i da se naslov teme promeni u npr. - Kako zamišljate forumaše/ice - Čoveče, ne ljuti se !

Poslednja izmena: 

to sigurno, a ovaj Deda Mraz ko je
 to sigurno, a ovaj Deda Mraz ko je  ?
 ? .
.

...
... sad cu da postavim nasu sliku ovde, i  onako nece znati da smo mi
 sad cu da postavim nasu sliku ovde, i  onako nece znati da smo mi kad je to bilo
 kad je to bilo  - podseti me, ja nemam tu sliku
 - podseti me, ja nemam tu sliku  , dok si ti leškarila
 , dok si ti leškarila 

.gif)