Kako zadržati muškarca?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Komplikovan sam u vezi ishrane. Cesto menjam periodicno. A- ako oma veze sa krvnom. Volim pikanterije nekad, nekad slane rolate, nekad mi se prijedr dobar stejk a imam periode kada mi se trazi riba, morski plodovi a nekad samo voce i povrce. Imao sam i periode vegetarijanstva, samo mlecni proizvodi i voce/povrce. Nisam materijal za tipicnu domacicu. Poludela bi pored mene.
I imam jedno pravilo. Moj tanjir i ono sto se nalazi u njemu je moje. Ne podnosim kada mi neko stavlja ili sklanja s tanjira. Pogotovu prstima. Tu dobijem onaj instikt da potegnem satarom. Samo ako ja ponudim i posebni momenti.
isto tako i ja se hranim ako hoćeš da to nazovemo komplikovano
nikada nisam sigurna šta će tačno biti ukusno u narednom periodu da li stejk da li samo salate ili samo voće
nekad jedem samo sladoled...
naravno iz svoje činije haha

Za ljubav je potrebno kao sto znamo dvoje, ne treba nikoga silom zadrzavati i odustajati od svoje prirode radi bilo koga, a baba ocito mentalno zivi u nekim starijim vremenima kada je zenu bilo sramota da se vrati kuci, sta ce selo ili kasaba reci :D , pa su morale da trpe svasta...

ipak je to bakica, stara gospoja, stara majka. nije lepo takve ''epitete'' joj pridevati...

svi njeni saveti su dobronamerni

ali saveti br 2 i br 4 nak oje se vidim najvise ovde polemise, imaju svoju uvertiru ili ti ono zbog cega do toga dodje. mozda je kod muskarca problem ?
pa recimo u primeru br 4, žena ti se kada dođeš doma javlja skoro beživotno i hladnokrvno, dok na ulici je fina prijatna i veoma ljubazna, nasmejana prema svima , treba da podjes od sebe da nisi necim doveo do toga. Ako nisi , onda joj lepo das zuti karton , opomenes, nek poraygovar sama sa sobom jer mozda pored tvog truda njoj to nije dovoljno...

baka je izostavila ono najbitnije a to je

RAZGOVOR

razgovarajte medjusobno bas o svemu .

razgovorom se sve poboljšava i rešava. mirnim, staloženim. ako vam je do vas stalo.

Back