Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.303
Lješnjakom? e, ovu stranu nisam znao...a za malo da se izlanem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isto tako i ja se hranim ako hoćeš da to nazovemo komplikovanoKomplikovan sam u vezi ishrane. Cesto menjam periodicno. A- ako oma veze sa krvnom. Volim pikanterije nekad, nekad slane rolate, nekad mi se prijedr dobar stejk a imam periode kada mi se trazi riba, morski plodovi a nekad samo voce i povrce. Imao sam i periode vegetarijanstva, samo mlecni proizvodi i voce/povrce. Nisam materijal za tipicnu domacicu. Poludela bi pored mene.
I imam jedno pravilo. Moj tanjir i ono sto se nalazi u njemu je moje. Ne podnosim kada mi neko stavlja ili sklanja s tanjira. Pogotovu prstima. Tu dobijem onaj instikt da potegnem satarom. Samo ako ja ponudim i posebni momenti.
ako se nađe muškarac koga su odgojili tako da mu je bilo zabranjeno da pusti suzu pa je naučio da štiti i teši a ne da učestvuje emotivno.Prava žena je emotivno i slabije biće i samo takva može da zadrži muškarca koga hoće.
hahah setih se neke reklame iz detinjstva nemoj da uplićeš nacionalizamLješnjakom? e, ovu stranu nisam znao...a za malo da se izlanem...
eto, dobra domaćica tu ne mož da omaneto su samo dva dugmeta.
ko na usisivaču
uključi - isključi
i povremeno zameni kesu.
И четврто, напуните своју децом хелијумом,
како њихови кораци не би узбунили његово краљевско височанство,
њиховог оца, а Вашег супруга.
SAVET je suvišna stvar.misliš da su saveti za nepopravljive sličajeve ili za sve ženske slučajeve inače?
smiri se , diši...Baba zesci ogorceni izlapitis koji glasa za broj 1.
Ovo namenjeno samo glasacicamama![]()
ti znas da kuvas.A šta ćemo mi koje ne znamo da kuvamo?
To je neravnopravna igra.
Ok mi je disanje, ti si sigurno oksmiri se , diši...
nije tacnoJedan američki feministički časopis je raspisao konkurs
za prozno delo na temu 'Kako zadržati muškarca?'
Stiglo je mnogo radova, čitavi romani....ali je nagradu
dobio rad koji se sastojao iz 2 reči: Nahrani životinju!
eto...Ok mi je disanje, ti si sigurno ok?
Muskarac koji ne zna sam sebe da nahrani nije dostojan ni vazduha koji udise.Jedan američki feministički časopis je raspisao konkurs
za prozno delo na temu 'Kako zadržati muškarca?'
Stiglo je mnogo radova, čitavi romani....ali je nagradu
dobio rad koji se sastojao iz 2 reči: Nahrani životinju!
necemo bukvalisatiMuskarac koji ne zna sam sebe da nahrani nije dostojan ni vazduha koji udise.
o da, definitivno 5 stavkaИ четврто, напуните своју децом хелијумом,
како њихови кораци не би узбунили његово краљевско височанство,
њиховог оца, а Вашег супруга.
Samo svoja cinija coveka spasava.isto tako i ja se hranim ako hoćeš da to nazovemo komplikovano
nikada nisam sigurna šta će tačno biti ukusno u narednom periodu da li stejk da li samo salate ili samo voće
nekad jedem samo sladoled...
naravno iz svoje činije haha