Kako zaboraviti ljudima?

kako zaboraviti ljudima sve ono lose sto su nam uradili?
jel mozete vi
ja ne mogu
ko je god prosao kraj mene podmetnuo mi nogu, a zivot namjestao zamke da nisam bila u mogucnosti da ih izbjegavam
od najblizih mojih, pa na dalje
i sad naruseno mi zdravlje, zivci popustili, za sve u zivotu kasno
ok, takva sudbina, nisam jedina, borila sam se koliko sam mogla, lijekova ima, sve je proslo, al kako zaboraviti
Prastati nije ni malo jednostavno, sto se zna. A, najbolje je umeti to. I najzdravije prvenstveno za mentalno zdravlje i duh.

kako zaboraviti ljudima sve ono lose sto su nam uradili?
jel mozete vi
ja ne mogu
ko je god prosao kraj mene podmetnuo mi nogu, a zivot namjestao zamke da nisam bila u mogucnosti da ih izbjegavam
od najblizih mojih, pa na dalje
i sad naruseno mi zdravlje, zivci popustili, za sve u zivotu kasno
ok, takva sudbina, nisam jedina, borila sam se koliko sam mogla, lijekova ima, sve je proslo, al kao zaboraviti

Bitno je da skreneš misli od toga što te pogadja, ne vraćaj se na to, idi dalje...

Kada dugo ne misliš o tome , kasnije će ti delovati kao da se nije ni desilo ili kao da se desilo u nekom prethodnom životu...I neće te više pogadjati .

Osetićeš da si jača , jer si preživela i uspela to da preguraš ...

Zaboravićeš vremenom, ne u potpunosti šta su ti učinili, nego tek toliko da ih se pripaziš ako ti se nadju u blizini oni ili neko sličan njima...

Kada dugo ne misliš o tome , kasnije će ti delovati kao da se nije ni desilo ili kao da se desilo u nekom prethodnom životu...I neće te više pogadjati .

Kad sam bila mladja bas naprotiv sam u mislima iznova i iznova prozivljavala neprijatne situacije i bolne dogadjaje jer sam na taj nacin mislila da brze "trosim" emocije. Tada je paliilo. Danas ne pali.

Poslednja izmena:
Najlakse je zaboraviti necije "nedelo" ako sebe dovedemo u situaciju da nam takvo nedelo ne moze ponovo biti ucinjeno, sto znaci da smo shvatili gde je bila nasa pozicija u toj situaciji i zasto nam se nesto tako i tako desilo (maltretiranje, nepaznja voljene osobe, problemi u porodici..) :)

Back