Donnie Darko
Domaćin
- Poruka
- 3.350
Ovo materijal za Duleta u Pikcanista mi nije jasno.
Pa da, svaki dobar kuvar mora imati prah secer pri ruci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo materijal za Duleta u Pikcanista mi nije jasno.
I jaja za palacinkePa da, svaki dobar kuvar mora imati prah secer pri ruci...
nema sanse.. mene zabole za politiku.. uvek cu na politiku gledati sa strane ko god da je na vlasti.Po tebe ne dobro.
Mozda ces morati da izadjes iz neutralnosti.
U se i u svoj fo rumnema sanse.. mene zabole za politiku.. uvek cu na politiku gledati sa strane ko god da je na vlasti.
to sto volim da pricam o uocenim nelogicnostima i nedoslednostima obe strane ne znaci da me politika zanima.... vise volim da provociramU se i u svoj fo rum![]()
Stidi i pokaj seto sto volim da pricam o uocenim nelogicnostima i nedoslednostima obe strane ne znaci da me politika zanima.... vise volim da provociram![]()
Stidi i pokaj se![]()
ne bi verovo sta ja imam.
secam se da si imao davno zenski nalog![]()
Ко је опозиција?
nema sanse.. mene zabole za politiku.. uvek cu na politiku gledati sa strane ko god da je na vlasti.
Ovo se sad preslo na hotovanje u pp-une bi verovo sta ja imam.
samo za tebe.
Gori si od cacija.Prvi ces da visis.to sto volim da pricam o uocenim nelogicnostima i nedoslednostima obe strane ne znaci da me politika zanima.... vise volim da provociram![]()
ti si od onih koji su upadali u baste kafica i napadali ljude sto sede umesto da demonstriraju?Gori si od cacija.Prvi ces da visis.
TI si najgora vrsta.Ostajes po strani dok policija pendreci narod.
Posto vidim da oni koji nama ovo govore tebi ne pisu,pa eto cisto da znas.
to sto volim da pricam o uocenim nelogicnostima i nedoslednostima obe strane ne znaci da me politika zanima.... vise volim da provociram![]()
ti si od onih koji su upadali u baste kafica i napadali ljude sto sede umesto da demonstriraju?![]()
to sto volim da pricam o uocenim nelogicnostima i nedoslednostima obe strane ne znaci da me politika zanima.... vise volim da provociram![]()
ne zbog toga ga nego zato što si napisala ono da će kao studenti ispaštati zbog ovog itd,što implicira da smatraš da nisu trebali da se pobune i probaju bar NEŠTO da učine,što znači da si bot koji nije za pobunu no da se nastavi maltretiranje i tiranija medenog gospodina vucicaNisam bot, ali sam 99% sigurna da se u skorije vreme (brojano u godinama 2, 3, 5...) nista politicki bitno nece menjati.
Jedno 10x napisah da sam iz okoline Nisa, ne “iz Nisa”.
Ti si mi vrlo sumnjiv sa tim NS, prilicno sam sigurna da zivis u BG.
Ali, nek si zivi i zdrav gde god da zivis...
Svak na forumu kojesta pise, imas pravo i ti, kao i mnogi...
ludak vucic ce jos jednom da ga zavuce ovoj blokaderskoj bagri a oni mu ne mogu nista samo da kmeceKako realno vidite politicku jesen?
Sta ce se desiti?
NAkaradni sns ne trazi da ih volim,zgubidani kazu da je pod moranje da ih volem.ti si od onih koji su upadali u baste kafica i napadali ljude sto sede umesto da demonstriraju?![]()
a zar nije?zašto je on ''ludak'',kako te nije sramota da vredjaš našeg heroja?! drugosrbianac..
naravno da nije nego je očigledno prenormalan,bukv se widi iz awijona da je psihički ekstremno stabilan i normalan,srami se!a zar nije?![]()