Kako vidite politicku jesen?

lepo jer politički jesen je baš dobar

osim ako se ne zajebe pa da izbore, pobedi = pokrade, e onda to je druga priča
neverujem da će se to desiti,bukv 1 posto šanse dajem tome,to bi bilo baš baš neočekivano i šokatno,da MILIJARDITI PUT ZAREDOM raspiše izbore,pokrade ih i osvoji,ovaj put vrv fazon 94%?! nema šaaanse! SAD će biti nešto posve (to znači vrlo) drugačije!!! (ironija)

Nista posebno se nece desiti. Poskupece jos mnogo sta, ali taj trend se samo nastavlja.
Studenti su nam izgubili dosta na fakultetima. Ni to nije dobro za njih.
opaa nisam znao da si i ti sns bot,zanimljivo i pomalo tužnjikavo

neverujem da će se to desiti,bukv 1 posto šanse dajem tome,to bi bilo baš baš neočekivano i šokatno,da MILIJARDITI PUT ZAREDOM raspiše izbore,pokrade ih i osvoji,ovaj put vrv fazon 94%?! nema šaaanse! SAD će biti nešto posve (to znači vrlo) drugačije!!! (ironija)

она још не зна јел из ниша или је из републике српске

каже из ниша је, мада многе чињенице (из њеног досадашњег писања) говоре супротно

како год за једну ''нишлијку'' веома је добро упућена у дешавања у реп српској, где јој ништа не промакне око таквих тема, поготово ако се треба изругати реп српској...

каже из ниша је, мада многе чињенице (из њеног досадашњег писања) говоре супротно

како год за једну ''нишлијку'' веома је добро упућена у дешавања у реп српској, где јој ништа не промакне око таквих тема, поготово ако се треба изругати реп српској...
i ja sam primetio da je vrlo lažljiva i nemoralna,zla individua iako mi je nažalost pomalo prirasla za srdašce ali bože moj..

eto,meni mi rekla da je iz smedereva haha :dash: pitaj boga šta je tu istina..vrv je i muško

Sad na stranu ostrascenost, pripadnost i slicno.
Kako realno vidite politicku jesen?
Sta ce se desiti?
Da li ce se situacija razresiti do zime?
I ako hoce kako?
Ali ne "kako" po vasim zeljama nego realno.
1000009161.webp

Nisam bot, ali sam 99% sigurna da se u skorije vreme (brojano u godinama 2, 3, 5...) nista politicki bitno nece menjati.

Jedno 10x napisah da sam iz okoline Nisa, ne “iz Nisa”.
Ti si mi vrlo sumnjiv sa tim NS, prilicno sam sigurna da zivis u BG.
Ali, nek si zivi i zdrav gde god da zivis...

Svak na forumu kojesta pise, imas pravo i ti, kao i mnogi...

Nisam bot, ali sam 99% sigurna da se u skorije vreme (brojano u godinama 2, 3, 5...) nista politicki bitno nece menjati.

Žalosna Sova je iz Budisave kao i svi dođoši.

ОКОЛИНЕ НИША , тачно извињавам се

и даље веома је чудна та опсесија темама око реп српске и потребе да се срби тамо изругају као и реп српска по сваку цену за неку ''женску особу из околине ниша'' ;)

ОКОЛИНЕ НИША , тачно извињавам се

и даље веома је чудна та опсесија темама око реп српске и потребе да се срби тамо изругају као и реп српска по сваку цену за неку ''женску особу из околине ниша'' ;)
Bukvalno nista me ne doticu te teme, nemam pojma odakle ti ovo?

Back