Kako videti auru?

Ju štovolim te testove
sad ću...javljam...

ne znam sad je l deluje na telo ili um, verovatno zajedno
ali, ovo prvo... pa, jasno...umirujuće...za moj stadij čak prelagano...nešto mi fali
ovo drugo, poziitivna reakcija na muziku, volim ja malo taj zvuk, ali kad počne pevati....buaaa...ne dopada mi se

ali, zato ovo:
Slušam danima, prija izuzetno, "podiže" me, a gde, ne znam :D

Da se ne udaljim od teme: mislim da ima veze sa momentom ili fazom u kojoj smo, do naše "prijemčivosti"

Jer kako drukčije objasniti da nam tj meni na primer nekad prija glasna muzika, rock, bubnjevi...i slično...a to možda ne deluje dobro na auru/ili e, ali ja se dobro osećam...koji je to onda klinac?
Eto, nemam više pitanja, večeras :)
Hvala

Poslednja izmena:
Ju štovolim te testove
sad ću...javljam...

ne znam sad je l deluje na telo ili um, verovatno zajedno
ali, ovo prvo... pa, jasno...umirujuće...za moj stadij čak prelagano...nešto mi fali
ovo drugo, poziitivna reakcija na muziku, volim ja malo taj zvuk, ali kad počne pevati....buaaa...ne dopada mi se

ali, zato ovo:
Slušam danima, prija izuzetno, "podiže" me, a gde, ne znam :D

Da se ne udaljim od teme: mislim da ima veze sa momentom ili fazom u kojoj smo, do naše "prijemčivosti"

Jer kako drukčije objasniti da nam tj meni na primer nekad prija glasna muzika, rock, bubnjevi...i slično...a to možda ne deluje dobro na auru/ili e, ali ja se dobro osećam...koji je to onda klinac?
Eto, nemam više pitanja, večeras :)
Hvala

ovo sto sam postavila nema veze sa tim da li nama prija, nego kako deluje na nase telo
meni prija jako cokolada i volim da je jedem, al mi nije dobra za telo
meni prija i jako volim da jedem salatu od paradajza, sa puno persuna i na njoj sam zivela bukvalno mesec dana, al mi nije dobra za telo jer mi je izazvala gastritis
ono sto nam prija, nije uvek dobro za nas
ona muzika koju sam postavila svojom frekvencijom deluje dobro na nase telo i um, jer ga prociscava..ni ja tu muziku ne slusam kao svoj izbor, ali kad hocu da se oslobodim tereta napetosti koji navucem u toku dana zbog razicitih stresnih uticaja, ta muzika mi otpusti nervozu, bes, ljutnju i izbalansira me

ovo sto sam postavila nema veze sa tim da li nama prija, nego kako deluje na nase telo
meni prija jako cokolada i volim da je jedem, al mi nije dobra za telo
meni prija i jako volim da jedem salatu od paradajza, sa puno persuna i na njoj sam zivela bukvalno mesec dana, al mi nije dobra za telo jer mi je izazvala gastritis
ono sto nam prija, nije uvek dobro za nas
ona muzika koju sam postavila svojom frekvencijom deluje dobro na nase telo i um, jer ga prociscava..ni ja tu muziku ne slusam kao svoj izbor, ali kad hocu da se oslobodim tereta napetosti koji navucem u toku dana zbog razicitih stresnih uticaja, ta muzika mi otpusti nervozu, bes, ljutnju i izbalansira me

Razumem, hvala ti, posebno za taj link.

Razumem, hvala ti, posebno za taj link.

ovo je muzika na 528Hz za koju kazu da regenerisuce deluje na celije

mene je iz jednog za mene jako teskog stanja zaista izvukla muzika
ne samo ova
za izbacivanje besa, ljutnje, frustriranosti.ono kad se nadjes u corsokaku iz kojeg u tom trenutku ne vididis izlaz resenje je pevanje na glas, iz sveg glasa..muzike koja nije tuzna, isto je bitna frekvencija..kad god sam bila u kolima, odvrnula bih do kraja muziku i pevala koliko me grlo nosi
to spasava stitnu zlezdu

ovo je muzika na 528Hz za koju kazu da regenerisuce deluje na celije

mene je iz jednog za mene jako teskog stanja zaista izvukla muzika
ne samo ova
za izbacivanje besa, ljutnje, frustriranosti.ono kad se nadjes u corsokaku iz kojeg u tom trenutku ne vididis izlaz resenje je pevanje na glas, iz sveg glasa..muzike koja nije tuzna, isto je bitna frekvencija..kad god sam bila u kolima, odvrnula bih do kraja muziku i pevala koliko me grlo nosi
to spasava stitnu zlezdu
Vishuda je je baš centar za energiju
Mislim svaka čarkra je energetski centar ali se GLAS smatra manifestacijom naše energije
Hoću da kažem da se u potpunosti slažem sa tobom:)

Својевремено сам слушао бинауралну музику са слушалицама ( јер једино би тако требало да има ефекта због разлике између фреквенција које улазе са различитих страна у главу ), али нисам приметио неки резултат.

Ne znam da li spada u domen astrologije, ali zanima me kako mogu videti sopstvenu auru i da li je to uopšte moguće bez nekih aparata?

moguce je, stavis svoju saku na veliki beli papir, nacrtas mini mikro tackicu, rasiris saku tako da tackica stoji izmedju kaziprsta i srednjeg
piljis u tacku i polako ces oko sake videti prvo belu boju a kasnije i pravu boju svoje aure
druga tehinka je da stanes pred ogledalo i gledas sebi u glavu/oko ramena..
tim tehnikama ces vremenom videti i tudje aure

spada u emocije sa niskom frekvencijom i zato treba svesno da se izvlacimo iz tuge

Tuga,zavisno od uzroka može da nas itekako oplemeni (samim ti i iscjeli duh i tijelo) onda kada dublje udjemo u sebe i prozremo u izvor njenog javljanja (koje je npr empatija)...dakle samim tim moze biti isto tako jako uzvišena emocija (ako je osvjestimo..bez izvlačenja) . A naravno da svako stanje koje nas izbacuje iz ravnoteže..i odstupa od bazicnog raspolozenja nije dobro za naš organizam..Medjutim ako nismo autodestruktivni i destruktivni (na šta ti misliš) sve vrste emocija same nadju put da se adekvatno (i konstruktivno po nas) prazne ,ako dublje oslušnemo njihovu poruku...Svaka kumulacija,negacija,potiskivanje nisu dobri...s emocijama se treba suociti. Tako da porediti emocije sa elektromagnetnim talasima odredjene frekvence i tako ih rangirati stvarno nema ponetu i vrlo je povrsno ne znam samo ko ih poveza s tom terminologijom.Cuj prvo upadamo u one s nizom frekvencom..lol... ove s navodno "nizom" mozda jesu neugodne (po nas i druge) ali u tom nekom sideralnom smislu uopste nisu tako naivne i glupe...itekako imaju razlog zasto postoje...i zasto nas tijeraju da ih rijesimo...i vratimo osjecaj ugode -kom prirodno tezimo. Ljubav i radost ne idu uvijek ruku pod ruku niti su u svakom momenut samo one rijesenje za sve (daleko od toga)...A da ne govorim da je ljubav ma koliko plemenita i iscjeljujuca isto tako u nekim momentima isto tako destruktivna po nase tijelo i um..buduci da ne zivimo u savrsenom svijetu u kom.je ona uvijek uzvraćena pa nas ljubav (ne mislim na zaljubljenost) cini osjetljivijima kao bića..i samim tim prijemcivima za razna duhovna i tjelesna slamanja i lomove...i sto je bezuslovnija..vise patimo...jer nerjetko s druge strane postoje uslovi...koje sve vise uvidjamo ...kao granice koje nam u svoj toj bezuslovnosti daju osjecaj usamljenosti i ponovo tuge ,a buduci da je karakteristika emocija da se prelivaju, tanka je linija i da ljubav predje u mrznju (njenu destruktivnu suprotnost jedne iste stvari) onda kada smo duhovno ( a nekad i tijelesno) slabi.Tako da..ne mozemo se uvijek ni radovati i biti sretni..niti je to prirodno za nas.To bi bio vrhunac sebicluka i emocionalne invalidnosti. Nismo badava rodjeni s razlicitim spektrom emocija...Samo se dusevno oboljele osobe iskreno smiju onda kada se ocekuje tuga..i obrnuto...buduci da imaju poremecaj emocionalne rezonance ..i sl...iza cega se uvijek krije neki oblik emocionalne otupljenosti.

Poslednja izmena:
moguce je, stavis svoju saku na veliki beli papir, nacrtas mini mikro tackicu, rasiris saku tako da tackica stoji izmedju kaziprsta i srednjeg
piljis u tacku i polako ces oko sake videti prvo belu boju a kasnije i pravu boju svoje aure
druga tehinka je da stanes pred ogledalo i gledas sebi u glavu/oko ramena..
tim tehnikama ces vremenom videti i tudje aure

Probao sam to, ali kao sto Truman kaze uspeo sam da vidim samo belicasto providnu svetlost i nista vise od toga. Isto je kad gledam u ogledalo u sopstveno čelo, nista osim belog oreola sirine oko 3 cm.

Back