Sve je to super.... SAMO STO....
kada naučimo da živimo u dubokoj zahvalnosti za sve što nam Univerzum pruža
S obzirom da sam ja evidentno izuzetno prosvetljen sa osnove moje ljubicaste aure, reci cu da je taj tekst tipican sarlatanski tekst koji ni u cemu ne demantuje bil osta sto sam napisao.
Jedan od "Feel good" tekstova, sa terminima koji su oznaceni pod frekvencijama koje kod mnogih ljudi zavise. Recimo, radost je "emotivno jaca" iliti "visa frekvencija" od "ljubavi". Tu vec pocinje da mnogo toga smrducka.
Fin je tekst, tipican "Disite duboko i polako izdahnite" dok vas kiseonik umiruje. ali daleko, daleko, daleko je to od bilo cega na naucnoj osnovi, a tek ne na astroloskoj o kojoj sam ja pisao.
Zelim reci, cetiri razlicite vrste stvari su tu prisutne o kojim pisem da ne moraju imati dodirnih tacaka uopste
- Astrologija
- Kundalini
- Aure
- Bioenergija
Ovaj tekst bi bio peta
- Frekvencije u kontekstu emocija.
-----
Sada tu postaju pitanja : Zasto je ljubav PLAVE boje? Oduvek se PLAVA boja manifestovala kao jedna od hladnih boja, sto u slikarstvu, sto u shodnosti molekularne fizike.
Kada je hladno - plavo je. Plava boja ne reflektuje bilo sta. Kada bi me neko pitao da definisem LJUBAV kroz boju, birao bih uvek CRVENU koja je u simbolu TOPLINE, upravo one topline koju majka recimo daje svom detetu dok ga drzi u narucju. Astroloski dva topla tela koja se u naletu hladnog drze sklupcani jedno pored drugog.
-----
A cisto da kazem na ovaj citat posto je superiorna komedija sam po sebi i posto se vec stavlja kao DOKAZ...
Evo je slicica. Divna je. Ko god da ju je slozio svaka mu cast. Rados' iznad Ljubavi.
Moderna fizika je, prvenstveno zahvaljujući Albertu Ajnštajnu, postala srodna hiljadama godina starim duhovnim učenjima Dalekog istoka onoga trenutka kada je priznala da je sve energija.
Ovo je netacan citat i odgovorno tvrdim da Albert Einstein nikada, ni pod razno, nije ni u jednom radu naglasio ovu recenicu. To je slobodna interpretacija jedne od njegovih citata u kojim je naglasio da su materija i energija u okviru svemira skoro pa isti.
Ovo vise zvuci kao nesto sto bi Nikola Tesla, zapravo, naglasio, jer rad Alberta Einsteina je drasticno drugaciji od pukog pracenja frekvencija.
Mjerenje frekvencije vibracije ljudskog organizma danas može mnogo toga da nam kaže o njegovom stanju, i emocionalnom i fizičkom. Jedan od najjednostavnijih instrumenata za dijagnosticiranje je elektrokardiogram (EKG), koji bilježi električnu energiju koja dolazi iz srca i pokazuje da li ono radi pravilno. Ovo je najjednostavniji oblik vibracione analize.
Ouch.

Na kom naponu radi Srce?
Ovo je trenutak kada ja totalno gubim interesovanje jer cak i ono malo "NAUKE" je otislo daleko, daleko, u zemlju iza snova...
Pa da vidimo gosn. D. HAWKINS
"The great avatars that set the ultimate paradigm of reality and standard of conduct for all of humanity for thousands of years. Of those, the Lords Krishna, Buddha, Zoroaster, and Jesus Christ all calibrate at 1,000. All the names for Divinity calibrate as Infinity. The revered great sages and their teachings calibrate in the 700 (extremely rare), such Huang Po and Ramana Maharshi.” - Hawkins
Vidish ti to, ko sada kaze da je Isus Hrist bio lazan, posto ga je ocigledno
D. Hokins izmerio, ukljucujuci i Budu, on vec zna da su oni imali po hiljadarku.
Ne rekose li nam da je PONIZENOST primarna osnova svake religije, dakle frekvencija 20 je l'? U skladu sa Prosvetljenjem? Nije li Isus Hrist bio konstantno ponizen? Buda, isto tako?
Biti ponizan, sramiti se sebe i svog postojanja i sl tome. To je taj rad. A i nisu daleko lila od ljubicaste. Bice da na 20+ dolazi onih 700+, pa prosvetljenje povlaci i sram, odnosno poniznost, odnosno suptilnost...
[1000] -
This is the maximum energy level that can be tolerated by the human body and nervous system. It is the extremely rare level of avatars from ages past. No human has ever existed with a consciousness calibration higher than 1000. The archetypes Christ, Buddha, and Krishna are at this level. This state is also the existence of Buddhahood, Christ Consciousness, At-Oneness with the Source Manifest and Unmanifest.
Beyond the human realm of consciousness possibility:
[1000+] -
Buddhahood, Brahman, Christ, Krishna, The ‘I’ of Ultimate Reality.
Infinity - 309340_467540333292439_1347720927_n
The Source of reality manifest as divinity. The supreme creation Source of consciousness eternal. The Source of all that is.
- Do koliko znas da brojis?
- Ja do deset!
- Ja do hiljadu!
- Aha, to ni Buda ne moze!
- Moze, video sam kada je brojao.
Jasno je da je cilj rada na sebi dostizanje što više frekvencije vibracije, kako bi se dostiglo i održalo dobro zdravstveno stanje.
Dakle, kada nesto nekoga boli ne sme ni pod razno da place ili oseca sramotu, nego da se odmah raduje. Cim udaris prst mali na nozi o krevet, vices STO SAM SRECAN SVE MI JE FULL POMOZI BOZE ISUSE HRISTE.
I to je rad na sebi, naravno.
Muskarci su odmah ovde nagrabusili, odmah ima da nagrabuse. Hoces crvenog rendzera? Ne moze, ostajes zuti, Ayisha. Ili kako se vec zvala gospa.
Ljudi najvise saosecaju sa ...drugim ljudima koji su u zalosti. Bol iliti zalost je u stanju da veoma priblizi ljude. Ali ovde ne moze zalost i saosecanje blisko. Ako zelis da saosecas bolje je da imas ogroman OSMEH NA LICU.
-

SVE ME BOLI, CU DUMREM!

-

SAOSECAM S TOBOM I RADUJEM SE TVOJOJ PATNJI
Po ovome ispada da su nasi domaci filmovi pravi lek koji ciste sve. Manda iznad Isusa, Bude i ostalih na 1000Hz +
A Nikola Tesla tek iznad svih njih zahvaljujuci Nehercijanskim, tj. skalarnim talasima.

Ihaaaaaa!
List of Books – muscle tested by D. Hawkins
BOOKS
Bhagavad-Gita 910 bg-12-001-wallpaper_big2
Vedas 910
Zohar 720
Ramayana 810
Mahabarata 780
Kabala 720
Apocrypha 740
Tora 740
Koran 700
Heart Sutra 780
Lotus Sutra 780
Diamond Sutra 700
Gospel of Thomas 660
Dead Sea Scrolls 650
Book of Kells 570
Vedanta 595
King James bible 475
Lamsa bible 495
Genesis (Lamsa) 660
Psalms 650
Proverbs 350
New Testament (KJ) 640
Lamsa bible (minus
Old Testament& revelations,
but including Genesis, Psalms,
& Proverbs 880
Tibetan Book
of the Dead 575
San Hedron 240
Yoga sutras (Patanjali) 630 Patanjali+Pic
A Cource In Miracles 600
Book of Mormon 510
SPIRITUAL PRACTICES-– muscle tested by D. Hawkins
Christian communion 700
Transcendental Meditation 220
Qiqong 195
Tai chi 310
Hatha yoga 260
Kung Fu 410
Rebirthing 250
Est 400
Sedona Releasing 490
Seth books 470
Reiki 285
Scientology 195
Rosicrucian 405
Science of Mind 405
I Ching 430
Theosophy 365
Druids 450
PRAYERS AND MANTRAS-– muscle tested by D. Hawkins
Lord's Prayer 650
Om 740
Om Namaha Shivaya 630
Shanti Shanti 650
Om Mane Padme Hum 700 Om-Mani-Padme-Hum
Gregorian Chants 595
Japa 525
Jesus' Prayer 525
Rosary 515
Prayer of Jabez 310
Cursing (Lord's name
in vain) 45
Damning people
to hell 15
Ankh (symbol) 160
Shaktipat Energy 160
SPIRITUAL CONCEPTS-– muscle tested by D. Hawkins
"None get to heaven but by me" 940
Eye of the I 900
I (as divinity) 980/998
I (as allness) 990
I (as void) 990
I (as supreme) 1000
Buddha Nature 1000
Justice 380
Justice as "eye for an eye" 375
Theology 460
Cudo da nigde nema decimala.

Ovako smo mi brojali zmurke kada smo bili klinci...
"Pe, dese, Petnesdfvaespettriescetrspe pedeset peeeeeee shezdesepeeeeeeeeeeeeeee STO POLAZIM"
EDIT: Kako sam ovo zaboravio...