Kako videti auru?

ne znam kako moze da ti ne bude dobro od sopstvene enegije
auru gubis kad vise nisi ziv
kad si ziv, imas ispupcenja ili udubljenja na auri sto pokazuje preenergizovanost ili gubitak energije i govori o poremecaju rada ostecenjima koje trpe u tom trenutku neki organi
pregled aure je odlican u smislu da na taj nacin mozes da vidis da postoji poremecaj energetskog polja i da resavas zdravstveni problem koji imas
ono sto je dobro je sto ces to videti pre nego sto ti se pojave prvi simptomi
mene je pre dva meseca uhvatio stomacni virus...dva dana pre toga sam pregledala auru i imala udubljenje energetskog polja na stomacnom delu i jako ispucen deo aure oko glave
posle dva dana sam dobila takav stomacni virus sa temperaturom da sam za tri dana izgubila 5kg
bioenergija nije nikakvo bajanje

- - - - - - - - - -

sve ima auru
i stubic i zidic
samo se to energetsko polje razlikuje
:super:

A da li sw na osnovu boju aure moze konstatovati koliko je neko visoko na duhovnom nivou. Tipa ako je kod nekog crvena ili narandzasta to znaci da je nisko, a ako je ljubicasta to znaci da je visoko itd. Ili je ovo previše uprošćeno?

:mrgreen:

U konvencionalnoj, klasicnoj, sto tradicionalnoj, sto modernoj astrologiji, koje koriste sistem kuca poput Plasidusa, AURE nisu deo bilo cega niti se mogu uvrstiti u iste.

U nekonvencionalnoj, vedskoj, netradicionalnoj, nemodernoj, masovno netacnoj koja koristi konkretna sazvezdja za svoje osnove i znaku Device pripisuju cak tri znaka, AURE su usko povezane sa kamencicima i svim formama Chakri.

Za Aure ti nije potrebno ma kakvo duhovno vodjstvo iliti zrelost, za to ili imas dar ili nemas. Neko rece - razlicite aure. Da, postoje razlicite i dolaze u razlicitim varijantama, ali to je jedan "kisobran" termin koji trpa sve sto se moze videti sa i oko stvari kroz percepciju u domen "AURE". Ukljucujuci i najobicnije vizuelne mahinacije usled zatamljenja ili osvetljenja nekog od predmeta ili ljudi. Percepcija se menja dugim gledanjem u jednu od tacaka, te naglim pomeranjem pogleda u stranu.

Zahvaljujuci tome, sumnjam da bilo ko ovde moze da ponudi kvalitetan i pravilan odgovor po pitanju auri jer ljudi vole da tvrde da su unikatni, mocni, jaki, najbolji i sl i da mogu da vide aure tek tako kod ljudi. A to ne mozes ni da dokazes da neko zaista vidi aure, a jos manje da ti je aura "ociscena". Mada se kroz astrologiju moze proveriti da li neko lazucka ili ne.

Nasumicno bih rekao da ljudi koji mogu da vide aure, hipoteticki gledano naravno, bi morali da imaju neki oblik sinestezije koji bi omogucio da ljude i njihove emocije dozivljavaju na kontu boja, sto u prevodu znaci ako je neko ljut da se vidi crvena boja, ako je neko bespomocan da se vidi bela, ako je neko zavistan da se vidi zuta i sl tome... valjda. :mrgreen:

Sve u svemu, sa ovom astrologijom kojom mi baratamo na forumu aure definitivno nisu fah u bilo cemu. Pozdrav!

bioenergija nema nikakve veze sa astrologijom
da ti je neko ikad uradio ciscenje, ne bi tvrdio to sto tvrdis jer efekat osetis
prilikom samog ciscenja solarnog pleksusa, prednjeg i zadnjeg imas nevoljnu reakciju u vidu nekontrolisanog smejanja ili plakanja, zavisi od stanja u kome si
ciscenjem zadnjeg pleksusa, mozes da budes pomeren iz mesta koliko god se tome opirao svesno i pokusavao da stojis cvrsto
sveki bioenergeticar koji tvoje energetsko polje cisti pravilno to moze da uradi
ono sto je tebi nepoznata zona, nema potrebe da podvlacis pod sarlatanstvo

A da li sw na osnovu boju aure moze konstatovati koliko je neko visoko na duhovnom nivou. Tipa ako je kod nekog crvena ili narandzasta to znaci da je nisko, a ako je ljubicasta to znaci da je visoko itd. Ili je ovo previše uprošćeno?

to je previse uprosceno
svaka cakra svojim radom proizvodu odredjenu boju
poremecajem njenog rada menja se i boja koja ti onda daje signale da tu imas zdravstvenih odsupanja
za belu boju treba da si potpuno duhovno prociscen i iskreno, kod nas ovde verujem da je imao samo patrijarh pavle
ja sam dva puta bila u situaciji da vidim crnu boje aure - jednom kod sebe, kad sam prozivljavala pakao sa kriminalcima, a drugi put kod jednog prijatelja koji se vratio sa nekog jako loseg iscrpljujuceg sastanka

bioenergija nema nikakve veze sa astrologijom
da ti je neko ikad uradio ciscenje, ne bi tvrdio to sto tvrdis jer efekat osetis
prilikom samog ciscenja solarnog pleksusa, prednjeg i zadnjeg imas nevoljnu reakciju u vidu nekontrolisanog smejanja ili plakanja, zavisi od stanja u kome si
ciscenjem zadnjeg pleksusa, mozes da budes pomeren iz mesta koliko god se tome opirao svesno i pokusavao da stojis cvrsto
sveki bioenergeticar koji tvoje energetsko polje cisti pravilno to moze da uradi
ono sto je tebi nepoznata zona, nema potrebe da podvlacis pod sarlatanstvo

Meni je to veoma poznata zona, zapravo. Znam ljude koji su u stanju da gase elektricne uredjaje. :hahaha:
Ali, kao sto sam i sam naveo, ne koristi se u konvencionalnoj astrologiji.

O ciscenju nemam sta da kazem niti to ovde mozemo da proverimo na bilo kojoj osnovi. Kao i u svemu, i kod "ciscenja aura" postoji sarlatanstvo, naravno. Kako razlikovati "pravog" od "nepravog" je veliko pitanje.

Ono sto jesam naglasio jeste da ljudi trpaju sve i svasta u isti kosh, sto ono sto bi trebalo da budu aure, sto ono sto nisu aure.

Bioenergiju ja ne bih nazivao Aurama, za mene su Aure i Bioenergija dva razlicita pojma koji nisu nuzno spojeni u kontekstu definicije. Smatram da nije potrebno videti neciju auru kako bi se osetila njihova bioenergija, i obratno, ljudi koji mogu da "ciste" bioenergetski uopste ne moraju da vide neciju auru u kontekstu boja vec da je osete najjednostavnije receno.

Ljudi koji dugogodisnje masiraju druge, tj. bave se masiranjem su, po mojim ubedjenjima, kompatibilniji sa konceptom bioenergije.

pozdrav!

to je previse uprosceno
poremecajem njenog rada menja se i boja koja ti onda daje signale da tu imas zdravstvenih odsupanja
za belu boju treba da si potpuno duhovno prociscen i iskreno, kod nas ovde verujem da je imao samo patrijarh pavle
ja sam dva puta bila u situaciji da vidim crnu boje aure - jednom kod sebe, kad sam prozivljavala pakao sa kriminalcima, a drugi put kod jednog prijatelja koji se vratio sa nekog jako loseg iscrpljujuceg sastanka
Mene je jedna ruska šamanka naučila divan ritual za čišcenje aure
Ali ga ne objavljujem jer iziskuje iskustvo i izuzetnu vizualizaciju

Ti si Riba,zar ne?

to je previse uprosceno
Мени је један Амер који види ауре рекао да је моја "steady whitish" ( беличаста ), а да је најбоља бриљантна, што није боја већ квалитет. А друге две особе су ми рекли да је зелена. Не знам како могу да виде различите ствари.

Мени је један Амер који види ауре рекао да је моја "steady whitish" ( беличаста ), а да је најбоља бриљантна, што није боја већ квалитет. А друге две особе су ми рекли да је зелена. Не знам како могу да виде различите ствари.

boje aure se menjau u odnosu na stanje u kome se mi nalazimo

Претпостављам да се основа ипак не мења тако лако јер се духовни идентитет и личност не мењају?

menjaju se u odnosu na stres kome su izlozeni
razlicite situacije sa kojima se susrecemo izazivaju razlicite emocije u nama - bol, bes, sreca,ljutnja, mrznja, ushicenje...
emocije se dele na niske i visoke
posto smo ljudi, potpadnemo pod one niske dok se ne izborimo sa njima...neko se ni ne bori
te emocije imaju razlicitu frekvenciju, koja na nas organizam posle deluje dobro ili lose
i onda se to manifestuju na nase energetsko polje, jer nam cakre rade dobro ili poremeceno zbog uticaja frekvencije spolja

- - - - - - - - - -

Sad kad ja lupim, al nije prvi put...
Ima li to veze sa metodama kvantne medicine?
Čula sam da je to odlična dijagnostika...

nije direktno povezano, ali koriste iste principe detektovanja stanja u kome se nalazi jedan organizam, a to je zivotna energija

menjaju se u odnosu na stres kome su izlozeni
razlicite situacije sa kojima se susrecemo izazivaju razlicite emocije u nama - bol, bes, sreca,ljutnja, mrznja, ushicenje...
emocije se dele na niske i visoke
posto smo ljudi, potpadnemo pod one niske dok se ne izborimo sa njima...neko se ni ne bori
te emocije imaju razlicitu frekvenciju, koja na nas organizam posle deluje dobro ili lose
i onda se to manifestuju na nase energetsko polje, jer nam cakre rade dobro ili poremeceno zbog uticaja frekvencije spolja

Koje su visoko a koje nisko"frekventne"?

Ovo sto napominje Dive mi je pomalo nelogicno u kontekstu astroloskog jer kada gledamo Cakre i koncepciju Boja, visoke tj "ljudske" odnosno "neanimalne" povezujemo s osnovama Plave, Ljubicaste i Bele. To su najvise boje koje bi trebalo da odisu "visokim intelektom". Svi ljudi koji su meni to gledali su videli iskljucivo ljubicasto.

U Astrologiji sve sto se tice Emocija pada pod vladavinu Meseca koji de facto vlada Belom bojom, koja je u konceptu kundalinija, odnosno Chakri predstavljena kao najvisi vrh. S obzirom da znak Raka vlada Belom bojom i Grudima, pravilnije bi bilo da je bela boja upravo pored samog solarnog pleksusa, ne? Upravo na tom mestu gde je hipoteticka "dusa" coveka? :think: Sada tu pocinje prelamanje jer upravo je Solarni pleksus vezan za Sunce koje je de facto zivot. Da li je Sunce, u stvari, dusa coveka s obzirom da sija najjace i samim tim je luminoznost najjaca upravo kod Sunca? :think:

Ono sto se smatra animalnim, naravno, spada pod uticaj Marsa i Crvene boje, ali tu je i seksualna energija, normalno. To svakako po hijerarhiji jeste niza etapa i mora da prodje kroz zutu, zelenu, stagod.

Vidimo da se i tu primenjuje ona koncepcija toga da postoje "VISHI" i "NIZHI" tipovi, a ovo je zamka koja moze da lako naglasi da ljudi koji se vode "niskim strastima" su "animalniji" ili podlozniji izlivima besa i sl negativnih emocija.

Ali psihologija nas uci da je sve potrebno u odredjenoj meri, samim tim i bes, gnev, ljutnja, bol, patnja, izliv emocija. Poenta je uvek bila i ostala u balansu izmedju svega, a ne u odabiru toga sta je ljudima "vishe" ili "manje" u odnosu na "pozeljno" i "nepozeljno".

Kada gledamo karmicki put coveka i fatalizam, znamo da se radi o desavanjima koja su van covekove spoznaje i na koje covek ne moze da utice ma koliko pokusavao da se "uzdize" ili ma koliko pokusavao da se "unazadi". Sve sto covek prolazi, prolazi s odredjenim ciljem ili je barem "pogled na cilj" laksi za prepoznavanje kako bi nama postojala odrednica za mogucnost gledanja na celu osnovu karmicko-sudbinskih odnosa ljudi i okoline.

Zato treba biti obazriv jer u svemu tome sto dolazi sa licnih ubedjenja i licnih perspektiva treba uvek staviti prst na celo i zapitati se - A DA LI JE TO ZAISTA TAKO KAKO NEKO PRICA. Bez obzira koliko neko bio siguran u to sto govori, odnosno pise.

Ponovo, sve je skrojeno po tome kako coveku odgovara da bude mali robot koji ce da uziva, da se smeje, raduje i zaboravi na sve sto se tice bilo kojih problema sa kojim treba da se suoci. Cak i kosmari koje imamo su nacin da nasa podsvest se izbori sa problemima sa kojim se susrecemo tu i tamo. NIje svaka "niza emocija" losa, naprotiv. Moze se iskoristiti kao odskocna daska do blentavluka.

A upravo je dokazano sa psiholoske osnove da su nadaleko inteligentniji ljudi skloniji depresiji i da im je tesko da se prepuste pukom uzitku, uzivanju ili jednostavnom druzenju sa drugima jer u tome ne vide poentu. To su one sfere LJubicastog i Belog kada gledamo kundalini, a koje nemaju astrolosku potvrdu.

Na stranu to sto je meni ljubicasta omiljena boja, ali stvari koje nemaju astrolosku potporu i potvrdu znam da jednostavno - ne funkcionisu.

U realnom pogledu crvena cakra bi postojala i na chelu, a i kod pantalona.

Samo sto opet smatram da kundalini, odnosno chakre, nemaju apsolutno nikakve veze sa tim kako ce necija emotivna aura da se prikaze kod osobe koja moze da to i oseti na sebi unikatan i svojstven nacin i smatram da uopste, ni pod razno, nije potrebno poznavati ni kundalini, a ni astrologiju, za bavljenje ciscenjem aura ili vidjenjem istih.

Kazem opet, to je dar, tendencija, mogucnost. A vishi ili nizhi tipovi, to su gluposti. Emocije se moraju proci u svim kriznim trenucima cak i kada su bordo ili crvene ili crne cak. To nije nesto sto se danas "ocisti" a sutradan vrati.

Ovo je dobro za solarni pleksus, ovo je izuzetno dobro jer moze da se gleda boja aure coveka preko toga koja je planeta do samog Sunca. Kao sto su meni Uran i Saturn, tako i ljudi vide ljubicasto. A onima koji imaju Mars na Suncu ce uvek da vide nervoznu crvenu.

Mislim da odnos sa solarnim pleksusom je presudan kod vidjenja Auri i ovo bi trebalo da rade ljudi sa jakim pozicijama Lava, po mom skromnom misljenju. Pozdrav

Kakva sopstvena energija , isao sam da se " napunim energijom " i neka hvala , taj dan mi je bilo kao da sam dobio premiju na lotou , ali sutradan .

energijom si mogao da se napunis samo ako si isao po neko stimulativno sredstvo
niko ne moze da ti prenese svoju energiju
kod bioenergije se radi samo o aktiviranju tvog sopstvenog energetskog potencijala, gde je terapeut samo posrednik koji aktivira nesto sto je tvoje
znaci, nema mesanja njegove sa tvojom energijom, nema prenosa njegove energije na tebe

- - - - - - - - - -

Samo sto opet smatram da kundalini, odnosno chakre, nemaju apsolutno nikakve veze sa tim kako ce necija emotivna aura da se prikaze kod osobe koja moze da to i oseti na sebi unikatan i svojstven nacin i smatram da uopste, ni pod razno, nije potrebno poznavati ni kundalini, a ni astrologiju, za bavljenje ciscenjem aura ili vidjenjem istih.

evo ti demanti na naucnoj osnovi

http://pravorjesenje.com/hr/news/4919/na-kojoj-su-frekvenciji-vase-emocije/?print=1

Sve je to super.... SAMO STO....

kada naučimo da živimo u dubokoj zahvalnosti za sve što nam Univerzum pruža

S obzirom da sam ja evidentno izuzetno prosvetljen sa osnove moje ljubicaste aure, reci cu da je taj tekst tipican sarlatanski tekst koji ni u cemu ne demantuje bil osta sto sam napisao.

Jedan od "Feel good" tekstova, sa terminima koji su oznaceni pod frekvencijama koje kod mnogih ljudi zavise. Recimo, radost je "emotivno jaca" iliti "visa frekvencija" od "ljubavi". Tu vec pocinje da mnogo toga smrducka.

Fin je tekst, tipican "Disite duboko i polako izdahnite" dok vas kiseonik umiruje. ali daleko, daleko, daleko je to od bilo cega na naucnoj osnovi, a tek ne na astroloskoj o kojoj sam ja pisao.

Zelim reci, cetiri razlicite vrste stvari su tu prisutne o kojim pisem da ne moraju imati dodirnih tacaka uopste

- Astrologija
- Kundalini
- Aure
- Bioenergija

Ovaj tekst bi bio peta

- Frekvencije u kontekstu emocija.

-----

Sada tu postaju pitanja : Zasto je ljubav PLAVE boje? Oduvek se PLAVA boja manifestovala kao jedna od hladnih boja, sto u slikarstvu, sto u shodnosti molekularne fizike.

Kada je hladno - plavo je. Plava boja ne reflektuje bilo sta. Kada bi me neko pitao da definisem LJUBAV kroz boju, birao bih uvek CRVENU koja je u simbolu TOPLINE, upravo one topline koju majka recimo daje svom detetu dok ga drzi u narucju. Astroloski dva topla tela koja se u naletu hladnog drze sklupcani jedno pored drugog.

-----

A cisto da kazem na ovaj citat posto je superiorna komedija sam po sebi i posto se vec stavlja kao DOKAZ...

Evo je slicica. Divna je. Ko god da ju je slozio svaka mu cast. Rados' iznad Ljubavi.

frekvencije-emocija.jpg

Moderna fizika je, prvenstveno zahvaljujući Albertu Ajnštajnu, postala srodna hiljadama godina starim duhovnim učenjima Dalekog istoka onoga trenutka kada je priznala da je sve energija.

Ovo je netacan citat i odgovorno tvrdim da Albert Einstein nikada, ni pod razno, nije ni u jednom radu naglasio ovu recenicu. To je slobodna interpretacija jedne od njegovih citata u kojim je naglasio da su materija i energija u okviru svemira skoro pa isti.
Ovo vise zvuci kao nesto sto bi Nikola Tesla, zapravo, naglasio, jer rad Alberta Einsteina je drasticno drugaciji od pukog pracenja frekvencija.

Mjerenje frekvencije vibracije ljudskog organizma danas može mnogo toga da nam kaže o njegovom stanju, i emocionalnom i fizičkom. Jedan od najjednostavnijih instrumenata za dijagnosticiranje je elektrokardiogram (EKG), koji bilježi električnu energiju koja dolazi iz srca i pokazuje da li ono radi pravilno. Ovo je najjednostavniji oblik vibracione analize.

Ouch. :lol: Na kom naponu radi Srce? :think:

Ovo je trenutak kada ja totalno gubim interesovanje jer cak i ono malo "NAUKE" je otislo daleko, daleko, u zemlju iza snova...

Pa da vidimo gosn. D. HAWKINS

"The great avatars that set the ultimate paradigm of reality and standard of conduct for all of humanity for thousands of years. Of those, the Lords Krishna, Buddha, Zoroaster, and Jesus Christ all calibrate at 1,000. All the names for Divinity calibrate as Infinity. The revered great sages and their teachings calibrate in the 700 (extremely rare), such Huang Po and Ramana Maharshi.” - Hawkins

Vidish ti to, ko sada kaze da je Isus Hrist bio lazan, posto ga je ocigledno D. Hokins izmerio, ukljucujuci i Budu, on vec zna da su oni imali po hiljadarku.

Ne rekose li nam da je PONIZENOST primarna osnova svake religije, dakle frekvencija 20 je l'? U skladu sa Prosvetljenjem? Nije li Isus Hrist bio konstantno ponizen? Buda, isto tako?

Biti ponizan, sramiti se sebe i svog postojanja i sl tome. To je taj rad. A i nisu daleko lila od ljubicaste. Bice da na 20+ dolazi onih 700+, pa prosvetljenje povlaci i sram, odnosno poniznost, odnosno suptilnost...

[1000] -

This is the maximum energy level that can be tolerated by the human body and nervous system. It is the extremely rare level of avatars from ages past. No human has ever existed with a consciousness calibration higher than 1000. The archetypes Christ, Buddha, and Krishna are at this level. This state is also the existence of Buddhahood, Christ Consciousness, At-Oneness with the Source Manifest and Unmanifest.

Beyond the human realm of consciousness possibility:

[1000+] -

Buddhahood, Brahman, Christ, Krishna, The ‘I’ of Ultimate Reality.

Infinity - 309340_467540333292439_1347720927_n

The Source of reality manifest as divinity. The supreme creation Source of consciousness eternal. The Source of all that is.

- Do koliko znas da brojis?
- Ja do deset!
- Ja do hiljadu!
- Aha, to ni Buda ne moze!
- Moze, video sam kada je brojao.

Jasno je da je cilj rada na sebi dostizanje što više frekvencije vibracije, kako bi se dostiglo i održalo dobro zdravstveno stanje.

Dakle, kada nesto nekoga boli ne sme ni pod razno da place ili oseca sramotu, nego da se odmah raduje. Cim udaris prst mali na nozi o krevet, vices STO SAM SRECAN SVE MI JE FULL POMOZI BOZE ISUSE HRISTE.

I to je rad na sebi, naravno.

Muskarci su odmah ovde nagrabusili, odmah ima da nagrabuse. Hoces crvenog rendzera? Ne moze, ostajes zuti, Ayisha. Ili kako se vec zvala gospa.

Ljudi najvise saosecaju sa ...drugim ljudima koji su u zalosti. Bol iliti zalost je u stanju da veoma priblizi ljude. Ali ovde ne moze zalost i saosecanje blisko. Ako zelis da saosecas bolje je da imas ogroman OSMEH NA LICU.

- :sad2: SVE ME BOLI, CU DUMREM! :sad2:
- :D SAOSECAM S TOBOM I RADUJEM SE TVOJOJ PATNJI:D

Po ovome ispada da su nasi domaci filmovi pravi lek koji ciste sve. Manda iznad Isusa, Bude i ostalih na 1000Hz +

sddefault.jpg

A Nikola Tesla tek iznad svih njih zahvaljujuci Nehercijanskim, tj. skalarnim talasima. :think: Ihaaaaaa!

List of Books – muscle tested by D. Hawkins

BOOKS

Bhagavad-Gita 910 bg-12-001-wallpaper_big2

Vedas 910

Zohar 720

Ramayana 810

Mahabarata 780

Kabala 720

Apocrypha 740

Tora 740

Koran 700

Heart Sutra 780

Lotus Sutra 780

Diamond Sutra 700

Gospel of Thomas 660

Dead Sea Scrolls 650

Book of Kells 570

Vedanta 595

King James bible 475

Lamsa bible 495

Genesis (Lamsa) 660

Psalms 650

Proverbs 350

New Testament (KJ) 640

Lamsa bible (minus

Old Testament& revelations,

but including Genesis, Psalms,

& Proverbs 880

Tibetan Book

of the Dead 575

San Hedron 240

Yoga sutras (Patanjali) 630 Patanjali+Pic

A Cource In Miracles 600

Book of Mormon 510

SPIRITUAL PRACTICES-– muscle tested by D. Hawkins

Christian communion 700

Transcendental Meditation 220

Qiqong 195

Tai chi 310

Hatha yoga 260

Kung Fu 410

Rebirthing 250

Est 400

Sedona Releasing 490

Seth books 470

Reiki 285

Scientology 195

Rosicrucian 405

Science of Mind 405

I Ching 430

Theosophy 365

Druids 450

PRAYERS AND MANTRAS-– muscle tested by D. Hawkins

Lord's Prayer 650

Om 740

Om Namaha Shivaya 630

Shanti Shanti 650

Om Mane Padme Hum 700 Om-Mani-Padme-Hum

Gregorian Chants 595

Japa 525

Jesus' Prayer 525

Rosary 515

Prayer of Jabez 310

Cursing (Lord's name

in vain) 45

Damning people

to hell 15

Ankh (symbol) 160

Shaktipat Energy 160

SPIRITUAL CONCEPTS-– muscle tested by D. Hawkins

"None get to heaven but by me" 940

Eye of the I 900

I (as divinity) 980/998

I (as allness) 990

I (as void) 990

I (as supreme) 1000

Buddha Nature 1000

Justice 380

Justice as "eye for an eye" 375

Theology 460

Cudo da nigde nema decimala. :eek: Ovako smo mi brojali zmurke kada smo bili klinci...

"Pe, dese, Petnesdfvaespettriescetrspe pedeset peeeeeee shezdesepeeeeeeeeeeeeeee STO POLAZIM"

EDIT: Kako sam ovo zaboravio...
its-over-nine-thousand.gif

Poslednja izmena:
A kako se to odredjuju Hz knjigama. Mislim, ako se "naucno" objasnjen sajt poziva na D. HAWKINS-a, kako se to postaje duhovniji citanjem knjiga koje imaju odredjen Hz na sebi?

Zasto Kuran koji poziva na ubijanje svakoga ko pobegne iz muslimanskog sveta ima 700Hz, a Biblija 660Hz? Zar ne govore obe knjige da ce gej ljudi da gore u paklu?

Kako to da Knjiga ima svoju Duhovnost, tj. Hz? Ako obojim knjigu svaku u ljubicasto, da li ce te knjige da budu duhovnije ili duhovitije?

Znaci li to da se ves mora oprati iskljucivo mirisima Lavande?

Takodje, svidja mi se kako Kung Fu kao knjiga je duhovnija u odnosu na Reiki :worth:

Uvek sam verovao u to da je moc agresije bolji faktor filtriranja od kvazimasaze. :mrgreen:

Mislim da je ovo najcudniji FLEXING koji sam video u zivotu. Bez uvrede, naravno, ali mora to mnogo bolje. :lol:

Back