Probacu da bude kratko. Po malo sam anoksiozna osoba, kako da upoznam nove ljude, imam mali krug prijatelja i osecam po nekad da nemam dovoljnu podrsku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
kako da upoznam nove ljude
...
...
imam mali krug prijatelja
...
Probacu da bude kratko. Po malo sam anoksiozna osoba, kako da upoznam nove ljude, imam mali krug prijatelja i osecam po nekad da nemam dovoljnu podrsku.
Kroz dešavanja ( posao, rat, demonstracije, boravak u bolnici, vojsci, školi, zatvoru )
nikako drugačije !
Znači kad nisi direktno zainteresovan za upoznavanje ( to plaši onog drugog )
već si tu zbog neke više sile,
pa ti upoznavanje dođe usput i spontano.
Dosta ti je jedan prijatelj i par drugara !
Prijatelj, to je onaj koji ti daje više nego ti njemu,
a drug ti je onaj koji ti daje isto koliko i ti njemu.
Bilo čega.
Sklapanje drugarstava i prijateljstava je sigurno pitanje talenta !
Imao sam poznanika sa kojim sam jednom ispešačio od Slavije do Terazija u Beogradu.
Skoro svako koga smo sreli mu je rekao bar "Ćao",
a mnogi su prišli, rukovali se i sl.
Al' pazi sad,
taj je na kraju otišao i živi u Njujorku,
nešto mu ovde nije odgovaralo !
Čovekovo prokletstvo ??
svi ljudi imaju tri tone mana,tako a manje idealizovanja okoline,te manje nesigurnosti pri upoznavanju...Probacu da bude kratko. Po malo sam anoksiozna osoba, kako da upoznam nove ljude, imam mali krug prijatelja i osecam po nekad da nemam dovoljnu podrsku.
To je upravo ono sto radim. Treniram kod kuce vise od 20ak meseci, imam odlican napredak i u skoli. Moje poslednje 2 godine su ujedno najuspesnije u mom zivotu, ali socijalni status se nije mnogo popravio. Uz svoj licni uspeh sam uspeo da dostignem odredjen nivo samopouzdanja i da prebrodim neke od svojih strahova. Problem je sto ucenje i trening traze dosta vremenena, energije i motivacije. Bezbroj puta dok su moji drugovi bili u kafani, polu pijani ja sam petkom i subotom uvece trenirao kod kuce, jer znam da sam tako bolji nego sto sam bio juce.
kako - daj adresu i kazi kad pochinje zurka i dolaze forumashi
ja necu jer sam baba
- - - - - - - - - -
baba se vezuje za drugu osobu ali bih to ignorisala sada hvala
Što manje gubljenja vremena po forumu, što više socijalizacije u RL.Probacu da bude kratko. Po malo sam anoksiozna osoba, kako da upoznam nove ljude, imam mali krug prijatelja i osecam po nekad da nemam dovoljnu podrsku.