*maidenka*
Aktivan član
- Poruka
- 1.060
ja prvo procitam 1 ili 2 puta lekciju,onda je podelim na dva dela..pa prepricam svaki deo svojim recima i onda ih spojim..citam naglas uvek...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda znate onu izreku "repetitio est mater studiorium"(Ponavljanje je majka nauka). Ako radite kampanjski,nema vajde od takvog uchenja.
. I mora da bude tishina,ofc.
Ali najozb. Uchim tak0 shto...prvo ono sto treba da nauchim podvuchem bash tako,nekim markerima u boji....onda citam u svojoj sobi naglas sama....i tako nekoliko puta,uglavno jednu lekciju oko 15 puta prochitam i znam jea i ja sam kampanjac,ucim samo kad treba,znaci danas ucim ono sto imam sutra....mozda to nekima ne valja,ali meni pomaze,svega se dobro secam,jer je prosao tek jedan dan....i onda uradim dobro i posle me bas briga za to . . . . . . .

)Cao, svima!
Evo, moje pitanje je sledece: kako ucite? Koje su vam metode? Da li podvlacite tekstove markerima, obicnom olovkom, da li ponavljate naglas, da li ucite u kuhinji, sobi, na stolu, ispod njega?
Dajte nam neki recept kao vi ucite! Puno pozdrava
*temu posvecujem onima koji imaju lose ocene, a kraj je blizu, pa, pomozite, prilozite svoju metodu!
Josh jedan nachin na koji mozete uchiti je prepisivanje. Ali ne prepisivanje na testu. ;p
Tako sam uchila fiziq. Otvorim svesku i sve uredno isprepisujem i dok to radim ponovim par puta naglas neku definiciju. Nazalost,fizika mora da se buba napamet,a prepisivanje,meni barem,to olakshava. I da,dok prepisujete,precrtavate naravno i sve grafike koje ste crtali na chasu. Nema drugog nachina da nabubecate te slike,a morate ih znati. Bez formule i slike,nemojte se javljati da odgovarate fiziku. A ako vas prozovu... Pa... Snalazite se. Malo je teze da vam drug iz prve klupe shapne sliku,jel da? Xexe.
Uh... Dosta od mene. Ako neko ima neko pitanje,pitajte slobodno.
tkacio:
ФИЗИКА СЕ НЕ УЧИ НАПАМЕТ! Ни слике, ни обрасци, ни задаци, ни дефиниције (углавном). 

Ma bre Fizika je najlaksi predmet
Ja formule samo stavim na papir i posle nekog vremena rada zadataka same ti udju u glavu. Iz fizike do sada nikada nisam dobila manju ocenu od 5 Tako da nemojte da mi dirate fiziku
Za sada mi je najomiljeniji predmet![]()
Ok posle mate![]()

Ma bre Fizika je najlaksi predmet
Ja formule samo stavim na papir i posle nekog vremena rada zadataka same ti udju u glavu. Iz fizike do sada nikada nisam dobila manju ocenu od 5 Tako da nemojte da mi dirate fiziku
Za sada mi je najomiljeniji predmet
Ok posle mate![]()
Ma bre fizika nije nikakav problem. Kome ide mata fizika mu je smesna![]()

koristan je.Lekcije citam pazljivo 2 puta,a zatim obratim i paznju na beleske, resim pitanja i prepricam je...vec je naucena
To je bas coolJa uopste nemam problem sa ucenjem posto imam brata blizanca pa se medjusobno propitujemo.
Jao0o0o0o blago tebiJa uopste nemam problem sa ucenjem posto imam brata blizanca pa se medjusobno propitujemo.