Kako "ubijate" vreme?

Imam toliko da radim i da pricam sa drugim ljudima da ne stizem u situaciju da postanem lopov i ubica (kradem bogu dane i ubijam vreme) - treba mi jos 1-2 zivota da postignem sve.

A o onoj gomilici neprocitanih knjiga da ne govorimo.
Lopov i ubica 😂
Najjači zajjebb je kad nećeš da radiš pošteno pa postaneš krimos, misleći da će laka lova da pada sa neba, a ustvari piješ espreso na "recku" i radiš k'o konj
:rotf:
Radila sam kao šanker u njihovom kafiću.

Ne “ubijaj vreme” ... pokusaj da ga iskoristis pametno i korisno. Citaj (pisala si da volis da citas, ako se ne varam), odi do pozorista, bioskopa ...
Ne znam gde zivis. Zivot u vecem gradu ti daje vise mogucnosti za razne aktivnosti.

Sto se upoznavanja novih ljudi tice, nismo svi isti.
Neko lakse sklapa nova prijateljstva, neko teze ... bitno je pokrenuti se.

To o cemu ti pises nije dosada koju treba “ubiti”, vec mozda neka povucenost u sebe?
Sta da je, resenje ti je u pokretanju, akciji, nekom radu.

Zasadi biljku.
Postoji toliko stvari koje nisi uradila? Ucini to ... ne oklevaj, ne razmisljaj previse, samo kreni :)
Dosadno mi nije bilo nikad pre. Eno mi knjige, eno šah.... možda je depresija.

Pričam jednom prilikom sa drugaricom iz Austrije, i pitam je "šta ćeš ti sad da radiš?"
Ona kaže: "Da pustim neki novi horor, nadam se da će biti ok, a ti?"
"Ja ću pasivno da buljim u televizor..."
"Misliš - KROZ televizor, pa to i ja..."

Lopov i ubica 😂
Najjači zajjebb je kad nećeš da radiš pošteno pa postaneš krimos, misleći da će laka lova da pada sa neba, a ustvari piješ espreso na "recku" i radiš k'o konj
:rotf:
Radila sam kao šanker u njihovom kafiću.

Kad sam onomad bio na ivici da pocnem da se bavim kriminalom kao biznisom jer nista drugo nije donosilo dovoljno novca, pokupio sam se i otisao iz Srbije. Tako da pola zivota nisam morao da sluzim gorima (i glupljima) od sebe. Ni dan danas to ne radim. Ovde ne znas ko je gori, policija, kriminalci ili politicari....

A da sam imao sta pametno da radim u bilo koje vreme - imao sam.

Kad sam onomad bio na ivici da pocnem da se bavim kriminalom kao biznisom jer nista drugo nije donosilo dovoljno novca, pokupio sam se i otisao iz Srbije. Tako da pola zivota nisam morao da sluzim gorima (i glupljima) od sebe. Ni dan danas to ne radim. Ovde ne znas ko je gori, policija, kriminalci ili politicari....

A da sam imao sta pametno da radim u bilo koje vreme - imao sam.
Ja sam htela da pobegnem iz Srbije. Ostala sam, nisam imala prilike.
11 godina 24h sata dnevno i 3 godine robije - ja sam prošla super šta se sad radi.
Sad minimum 5 godina ako žvaku uzmeš iz prodavnice, povratnici da i ne govorim.

Ne razumem šta rade (vlada, sistem), sad ovi sitni dobijaju i do 15, jbte jedno vreme ih prate i kad se opuste - cap.
Za jedan mobilni telefon (kradeni) par godina, itd.

I ja sam razmišljala da se vratim kriminalu, ali neću, dobila bih kao povratnik 15 godina a u suštini ni za šta.

Zato pazim šta radim. Bolje siromaštvo nego kavez.

Back