Bren
Elita
- Poruka
- 23.722
Jedino da se promeni narod u Srbiji koji obožava diktatore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стварно не знам што вам толико смета тај камп, они вас не дирају, сем ако дођете код њих.Биће да вам је тај камп препрека за нешто, само не знам за шта.Tebi ne smeta? To ti je normalna pojava?
Могу ови пленумаши да оду у неку другу земљу да тамо нађу лепши и бољи народ, а да нас оставе на миру.Jedino da se promeni narod u Srbiji koji obožava diktatore.
To moras da sacekas da ova generacija beba koje prave indusi i pakistanci odraste...Jedino da se promeni narod u Srbiji koji obožava diktatore.
Meni ne smeta ni najmanje.Стварно не знам што вам толико смета тај камп, они вас не дирају, сем ако дођете код њих.Биће да вам је тај камп препрека за нешто, само не знам за шта.
A vi mislite da je Vučić kriv i da se on pita za nešto![]()
Meni deluje savršeno inteligentno i radi čovek šta mu kažu strane sile koje upravljaju srbijom i svetom.Он је болесна особа у болесној структури !
Meni deluje savršeno inteligentno i radi čovek šta mu kažu strane sile koje upravljaju srbijom i svetom.
Финска, Естонија, Словенија, Ј.Кореја, Литванија ... има их колико хоћеш.Možeš da daš primer neke takve države/vlasti?
Вучић је аутократа, а не диктатор, што наравно не смањује његов негативни утицај, када је у питању корупција, криминал и издаја националних интереса. Разлика у односу на диктаторе, је та што аутократе желе да имају ту фасаду демократије. Међутим, овде је народ глуп ко ћускија и том делу крезубог народа, ако кажеш ''Вучић је аутократа'', они сматрају да то није ништа лоше.
Нама су Милошевић и Клинтон направили велику штету, јер је бомбардовање створило један болесни ментални склоп код одређеног броја људи, који су због тог сукоба са западом, због рата и санкција, замрзели демократију, јер су нас бомбардовале демократске државе.
И тако су дозволи да нас је%у домаћи окупатори заједно са страним, јер замисли они мрзе демократију, а воле све што је сропско, макар то били лопови, криминалци и издајници. Дакле, ради све супротно од запада. Они воде рачуна о екологији, ти немој бацај смеће и отрове у реку, они смењују политичаре, ти немој тражи вођу да влада као аутократа до смрти, они имају институције, ти немој то да ствараш имаш вођу да ти диже его.
Финска, Естонија, Словенија, Ј.Кореја, Литванија ... има их колико хоћеш.
Кад би се десило ''арапско пролеће'' у Европи, овде на Балкану би био очишћен Орбан, СНС, ХДЗ, Курти, Рама, СДА, Додик итд.
Није друштво као болесни компјутер па ти инсталираш антивирус, пустиш га да одради посао, рестартујеш и онда добијеш очишћен комп у коме више нема корупције, криминала и аутократа ... и почиње да влада демократска и модерна држава.Када први пут буде гвоздена метла почистила болеснике и то се угради у институције, историју и културу, неће моћи више да се понавља.
Није све решено и да нас приме преко реда у ЕУ. Ево имаш Мађарску и Хрватску, које су у ЕУ, а где би ''балканско пролеће'' и тек како имало шта да чисти.Не одговара им "Балканско пролеће"
А што се тиче Србије добро им иде, трајно су је искључили из свих демокрацких и европских токова !
Њихова несавесност према Балкану је историјски непревазиђена.
Перверзан однос Беле Европе и Беле Африке
U prugastoj odeći.када му коначно будемо видели леђа.
tvoje procene govore kad ti cutis...Meni deluje savršeno inteligentno i radi čovek šta mu kažu strane sile koje upravljaju srbijom i svetom.
Мислим да ми немамо капацитете за то, јер немамо институције. Док ми створимо јаке институције, он ће или већ увелико побећи негде или ће се ''опрати'' или ће рећи ''па крените од почетка, ја сам само на крају тог ланца, а и имате после мене ове нове који су такође у корупцији коју сам ја оставио и неговао''.U prugastoj odeći.
Могу ови пленумаши да оду у неку другу земљу да тамо нађу лепши и бољи народ, а да нас оставе на миру.
ili obrnuto, da vi odete na ukrajinski front i branite sssr, a nas ostavite na miruМогу ови пленумаши да оду у неку другу земљу да тамо нађу лепши и бољи народ, а да нас оставе на миру.