Kako to...

mare34:
Za tipove: nemojte nikad kao sto sam ja radio ovde govoriti ribama recenice tipa: vi zene...; vi takvi i takvi...; ja sam u tvojim godinama...i slicne koje stvaraju barijeru izmedju vas.
Moram nesto da kazem sa zensko saosecanje, nikad nemojte da igrate na tu kartu, jel je poraz zagarantovan.
Za ovo si potpuno u pravu. E, dodala bih i da je malo bzvz koristiti izraz "ribe", naročito ako imaš 34 godine, mada ga i ja ponekad upotrebim, ali isključivo među drugovima. A možda to samo meni zapada za oko, ne znam...
mare34:
Za ribe: ne kazem da treba da se ****** sa svakim likom koji vam pridje, ali time sto kulirate nekog lika koji hoce da prica sa vama, on posle moze svasta o vama da naprica drugu koji vam se mozda svidja, takodje neki tip koji vam se svidja moze da vidi kako kulirate nekog tipa, pa da vam zbog toga ne pridje. Takodje, taj tip koji vam se ne svidja moze da vas upozna sa nekim deckom koji vam se svidja, dalje da ne pricam. A sto se tice nasrtljivosti, kad se zezate onda, onaj ko ne treba da bude sa vama otpada sam od sebe.
Dobro, posto ste mogli da primetite da sam na ovom forumu samo da bi se zezao i prozivao, sutra cu da otvorim temu, gde cu da prozivam muskarce.:mrgreen:
Znaš, sve u granicama kulturnog. Jer, ako me startuje neko sa pričom: "Ti i nisi neka riba, ali si mi večeras najviše privukla pažnju"...
A takvih ima, pih... Tako prikrivaju nesigurnost. I takvog ću da iskuliram, ali ću pre toga da mu kažem da mislim da sam baš "ekstra riba" pre toga, i možda ću da dodam da bi bilo bolje da sad stoji malo tamo, da se ne bih ja maltretirala. :mrgreen:
Naravno, sve sa vellikim, srdačnim osmehom, da ne kažem - kliberenjem.

A baš sam se sinoć lepo sipričala sa nekim likom, i ne vidim zašto bih bila gruba prema osobi koja to nije sa mnom.

Hm, a ovo boldovano - zar, bre, ne misliš da su mnogo veće šanse da me iskulira neko kome se sviđam ako vidi da me neko drugi već "doVatio"...?

bojna:
AKO HOCES NEKOG DA OTPALIS, SAMO ZVERAS OKOLO DOK TI PRICA, KAZES MU DA NE MOZES DA GA CUJES OD GLASNE MUZIKE,AKO I TO NEVREDI ONDA MU JEDNOSTAVNO KAZES DA TE SMARA I DA IDE SAD MALO TAMO. ALI NE GRUBO VEC FINO I JASNO DA TE RAZUME.

Hahaha to sam video, tako je mog druga ispalila neka riba, u "Verigama", a ja startovao njenu drugaricu i mi pricamo sat vremena a ona se smara, a ovaj moj drug cisto iz uvidjajnosti da ovoj pravi drustvo, ali eto sta je nezahvalnost!

Aleksej_BASO:
Ma... Zene su u stanju da ‘pate’ za nekim tipom koaga ne mogu da imaju, naravno, a mozda i bas zbog toga, i zbog njega ce da napusavaju ostale tipove. Koji uzgred, nisu nista losiji od njega!
...........................
Kod muskaraca nije tako, svaka dobra riba je dovoljno dobra da se bude sa njom, ali to se smatra kao mana. Kad si takav odmah te optuzuju da si sovinista i da razmisljas pomocu ‘one’ stvari.
Pa naravno da su u stanju, kad se "zacopaju". Znaš dešava se to... I muškarcima.
A da li će, i koga, da napuše zbog toga, to zavisi od količine njihove ogorčenosti.

A ne bih se baš kladila da je "svaka riba dobra da se bude sa njom". Znam masu njih koji su poodbijali devojke, čak i kad su htele da budu sa njima samo na jednu noć, a to su uglavnom tipovi koji mogu da imaju koju god požele (čitaj "ekstra frajeri")

Drugo, pitanje je na šta ti misliš onim "da se bude sa njom"? Ako misliš na jednu noć, onda stvarno razmišljaš onom stvari, i nema tu ko šta da te optužuje, to je činjenica.
Reci, da li ti je svaka dovoljno dobra da ti bude devojka? Da nisi na to mislio?

E nije zapovavanju nego zavopavanju :mrgreen:

I nemoj mi, molim te, svaka je dobra da se sa njom bude!!!?

Ti nikad nijednu nisi odbio? :shock: :shock: :shock:

Zamisli, priđe ti devojka, onako lepuškasta, kao - hajd da igramo, blah, blah...
I u trenutku se nasmeje, a ono joj fale dva prednja zuba, a ostali su kvarni... I još joj smrdi iz usta. I tebi se, naravno, ogadi. Ti bi bio sa njom?
Mislim, stvarno...

Drguo, kakva sujeta? Stvarno, objasni to, ne razumem te.
Ja ti lepo kažem da devojka može da bude ogorčena ako prolazi kroz fazu "neuzvraćene ljubavi". Sujetu pogađa ako je neko kome je iste večeri prišla odbio (što se, po tvojim rečima, ne može dogoditi, jer muškarci ne odbijaju devojke :roll: )
A ako je u pitanju neko u koga se zaljubila, to je daleko više od sujete, to sa sujetom i nema veze. I odatle može doći ogorčenost a, kao posledica toga, prezir prema svim ostalim muškarcima, na određeno vreme. Jer, sve prolazi.

Dobru nisam odbio, a cak ni prosecnu ali onda samo sex, bes setanja.

Lepo sujeta, riba hoce bas jednog jedinog, i bitnije joj je da njega vija nego da bude sa nekim drugim.

A kako moze da se zaljubi u nekog sa kim NIJE u vezi? E to je najveca glupost, i nema veze sa zaljubljivanjem.

Ma, ne vredi da ti pricam, kada si takva kakva jesi.

milimail:
Moram samo u kratkim crtama da odgovorim:
zasto ste vi muskarci ponasate toliko sujetno?, ako nekome nije do price nije mu do price, naravno u ovo se ne ukljucuje nevaspitanost.
i da ce bas sad da upozna nekoga ko joj se svidja preko nekoga ko joj se ne svidja...
i onda stvarno ispada da je najbolje da bude sa svakim ko joj pridje, ali naravno ni to ne bi valjalo jer bi onda bila q...
Svakakvih devojaka ima, ne kazem, ali i momci imaju oci i glavu pa nek gledaju kome prilaze....
I naravno budite HRABRIJI, ako vas je neko odbio verovatno i nije bio za va
Ovo je sustina...

Lexa:
Za ovo si potpuno u pravu. E, dodala bih i da je malo bzvz koristiti izraz "ribe", naročito ako imaš 34 godine, mada ga i ja ponekad upotrebim, ali isključivo među drugovima. A možda to samo meni zapada za oko, ne znam...

Znaš, sve u granicama kulturnog. Jer, ako me startuje neko sa pričom: "Ti i nisi neka riba, ali si mi večeras najviše privukla pažnju"...
A takvih ima, pih... Tako prikrivaju nesigurnost. I takvog ću da iskuliram, ali ću pre toga da mu kažem da mislim da sam baš "ekstra riba" pre toga, i možda ću da dodam da bi bilo bolje da sad stoji malo tamo, da se ne bih ja maltretirala. :mrgreen:
Naravno, sve sa vellikim, srdačnim osmehom, da ne kažem - kliberenjem.

A baš sam se sinoć lepo sipričala sa nekim likom, i ne vidim zašto bih bila gruba prema osobi koja to nije sa mnom.

Hm, a ovo boldovano - zar, bre, ne misliš da su mnogo veće šanse da me iskulira neko kome se sviđam ako vidi da me neko drugi već "doVatio"...?
Izgleda da morm da uzimam u obzir generacije, jer za svaku generaciju je razlicita prica, a stvarno nemam toliko vremena da na netu toliko opisujem u sitna crevca.:D
Sto se tice mojih godina, mislim da mi u profilu pise datum rodjenja i imam sliku, sa 34 godina nameravam da se toliko izjurim da prestanem da mislim o zenama :mrgreen: salim se:)
Sto se tice izraza ribe vidim da ga gotive devojke mladje od 25, cak ga i javno koriste:D

bojna:
AKO HOCES NEKOG DA OTPALIS, SAMO ZVERAS OKOLO DOK TI PRICA, KAZES MU DA NE MOZES DA GA CUJES OD GLASNE MUZIKE,AKO I TO NEVREDI ONDA MU JEDNOSTAVNO KAZES DA TE SMARA I DA IDE SAD MALO TAMO. ALI NE GRUBO VEC FINO I JASNO DA TE RAZUME.
Ma mene riba ne treba da iskulira, kad vidim nacin na koji komunicira samnom, vidim da nije vredna truda(dranja po bucnoj muzici, a pritom te boli glava od neispavanosti i ****, priznajem da je lose raspolozenje velika prepreka za muvanje):D

Sizzlym:
pa izwinite ali kako ja da odreagujem kad mi pridje neko sa 25-30 godina, ja mu lepo kazem koje sam god , i ochekujem da se skloni--a on kaze meni ne smeta.E PA MENI SMETA!!!
Pa reci mu da su u staroj Grckoj iskusne dame poducavale decake, a iskusni cilci poducavali maloletnice, a da je stara Grcka bila jedno od najkulturnijih drustava:D

Aleksej_BASO:
Dobru nisam odbio, a cak ni prosecnu ali onda samo sex, bes setanja.

Lepo sujeta, riba hoce bas jednog jedinog, i bitnije joj je da njega vija nego da bude sa nekim drugim.

A kako moze da se zaljubi u nekog sa kim NIJE u vezi? E to je najveca glupost, i nema veze sa zaljubljivanjem.

Ma, ne vredi da ti pricam, kada si takva kakva jesi.
:lol:
A kakva sam? Nedokazna? OK, tata...

Hajde mi sad objasni šta za tebe predstavlja izraz "sujeta"?
Pošto nam se tumačenja istog, izgleda, dijametralno razlikuju.....

Lexa:
:lol:
A kakva sam? Nedokazna? OK, tata...

Hajde mi sad objasni šta za tebe predstavlja izraz "sujeta"?
Pošto nam se tumačenja istog, izgleda, dijametralno razlikuju.....

Aj ti objasni. Ni ja je nisam uspeo naci u enciklopediji. To je neka nova rec. Cuo sam za nju sto puta ali nikad nisam nasao znacenje.

Evo, Sinke, samo za tebe:

Sujeta (rus. sueta): osobina nekoga da ističe svoju ličnost, da se otima za slavom i počastima, taština, slavoljublje.

Izvor: "Leksikon stranih reči i izraza", Milan Vujaklija.

:mrgreen:

Back