Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Za ovo si potpuno u pravu. E, dodala bih i da je malo bzvz koristiti izraz "ribe", naročito ako imaš 34 godine, mada ga i ja ponekad upotrebim, ali isključivo među drugovima. A možda to samo meni zapada za oko, ne znam...mare34:Za tipove: nemojte nikad kao sto sam ja radio ovde govoriti ribama recenice tipa: vi zene...; vi takvi i takvi...; ja sam u tvojim godinama...i slicne koje stvaraju barijeru izmedju vas.
Moram nesto da kazem sa zensko saosecanje, nikad nemojte da igrate na tu kartu, jel je poraz zagarantovan.
Znaš, sve u granicama kulturnog. Jer, ako me startuje neko sa pričom: "Ti i nisi neka riba, ali si mi večeras najviše privukla pažnju"...mare34:Za ribe: ne kazem da treba da se ****** sa svakim likom koji vam pridje, ali time sto kulirate nekog lika koji hoce da prica sa vama, on posle moze svasta o vama da naprica drugu koji vam se mozda svidja, takodje neki tip koji vam se svidja moze da vidi kako kulirate nekog tipa, pa da vam zbog toga ne pridje. Takodje, taj tip koji vam se ne svidja moze da vas upozna sa nekim deckom koji vam se svidja, dalje da ne pricam. A sto se tice nasrtljivosti, kad se zezate onda, onaj ko ne treba da bude sa vama otpada sam od sebe.
Dobro, posto ste mogli da primetite da sam na ovom forumu samo da bi se zezao i prozivao, sutra cu da otvorim temu, gde cu da prozivam muskarce.![]()
A takvih ima, pih... Tako prikrivaju nesigurnost. I takvog ću da iskuliram, ali ću pre toga da mu kažem da mislim da sam baš "ekstra riba" pre toga, i možda ću da dodam da bi bilo bolje da sad stoji malo tamo, da se ne bih ja maltretirala.

Naravno, sve sa vellikim, srdačnim osmehom, da ne kažem - kliberenjem.
A baš sam se sinoć lepo sipričala sa nekim likom, i ne vidim zašto bih bila gruba prema osobi koja to nije sa mnom.
Hm, a ovo boldovano - zar, bre, ne misliš da su mnogo veće šanse da me iskulira neko kome se sviđam ako vidi da me neko drugi već "doVatio"...?