Kako to muskarci tumace?

Upoznali smo se preko neta.Dopali se jedno drugom ali sam ja starija od njega 6 godina pa mi je to delovalo kao razlog da nista ne pokusavam u smislu veze vec smo se nekoliko puta sreli na razgovorima.Cesto smo se dopisivali i objasnila sam mu da nisam perspektiva za bilo kakvu vezu obzirom da imam brak iza sebe.U pocetku se slozio samnom ali ako je vreme prolazilo sve se cesce javljao i forsirao vidjanje.Onda sam ga izbegavala misleci da zeli samo seks jer sam odlican mamac kao razvedena.Pauza od par dana pa opet...on insistira.Zeli da me upozna sa familijom!!!!Onda...pauza...Ja cutim,povlacim se,on cuti...Cutimo...Javlja se pose 15dana,vidjamo se i razgovaramo...Nudi mi brak!!!...Cutimo 15 dana.Drzim se po strani jer sam zatecena,kratko se znamo.Cuti i on...Dva meseca.Javlja se...insistira da se cujemo,vidimo...i dalje govori o braku.Cutim...ignorisem ga...pustam da vidim sta sada zeli.Cas ima velike planove,cas nestane na nekoliko dana i tako u krug.Pokusavam da ga ignorisem jer mu ne verujem.Ko je ovde lud a ko zbunjen?

он је луд и загорео а ти си збуњена ....знам једног лика,женио би се три пута дневно само да нека хоће да пође за њим

Back