- Poruka
- 70.129
Ili joj kaze jednostavno cao., ona tebi cao, to njoj dva pit cao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh to je najlakse kad zagore odma polegaju daj sta dasSta bi uradili da su ona/on biki u dugoj dvadesetgodisnjoj vezi i godinu dana nisu i zavsrilo se zatvorom, da li bi biki u takvoj vezi ako ona/on vas uveravaju da nju/njega ne vole?
I kako joj predloziti sex? Jer ste uvereni ako bi bili u takvoj vezibda bi bilo repova... sa njene strane?
Zivi samauh to je najlakse kad zagore odma polegaju daj sta das
Pa sve jasno, nek skuva nesto odes na casicu razgovora pa polakoZivi sama
Ali ne mogu
Od posla
Kako je pozvati da dodje kod tebe na posao radi sexa? Samo sam rekao da li ima nekog ona mi je to sve objasnila, ali imam i broj njen ali ne zelim da je varam sa drugim devojkama
Udavi boga,... čoveče!Npr vidim dobru ribu i sta sad?
Pozovem je na seks da se upoznamo, 'zdravo ti se meni svidjas hoces da imamo seks ali gde jer ovde nema vc a strasno mi se svidjas'
Ili cao ja sam marko da li mogu da dobijem broj telefona?
Ili cao kako si sta ima
Ili normalno je pozdravis ako uzvrati uzvrati ako ne uzvrati ne uzvrati, ali sta ako uzvrati?
Za koliko dana dana obicno se dodje do seksa pri upoznavanju?
Kako zapoceti razgovor sa njom prvi put ako vidis prelepu plavusu crnku kako stoji negde?
I kako izvuci broj telefona i sta onda s atim brojem telefona uraditi? Nazvati je ili joj se javiti?
A ako je zauzeta?
I gde imati seks i kako joj predloziti seks?
Mora li prvo bas da bude seks da bi ostali u vezi? Ili ne mora,
Kako smuvati ribu a d aje ne smaras?
Ona njega voli? Dvadeaetak godina veze nije maloa pitanja su za rezati vene turpijom..
Video sam jutros, upoznao Dijanu, kako da je odvedem u krevet? Ako bi je pozvao na pice to bi znacilo da hocu vezu ali ja necu vezu vec sex, da joj kazemUdavi boga,... čoveče!![]()
Ne zna da kuva mama joj donosi iz Mihena, da je ostavim?Pa sve jasno, nek skuva nesto odes na casicu razgovora pa polako
.. Pa.. bolan e bio flertas s njom malo.. Okice.. Osmjeh.. I ako se odazove.. Onda joj pridjes..Kako naulici upoznati devojku, tj ne bas na ulici vec u posti, banci, radnji itd?
Danas sve zakazuje preko fb?
A ona sva treperi od straha.. Bez I jedne peruške..Mala, imas strahovit batak
Jao et mi ideje... Tako ću ja nekom bombonjerastom liku da se utrpam..@Keva ... zaboravila si najjacu ikada
ON : izvini gde ti je celofan ?
ONA : kakav celofan ? - sva u cudu ovako![]()
ON : pa iz kog si ispala, bonbonice![]()
ovo raditi samo ako ste bosanac i imate onaj neodoljivi naglasak na bonboNNce![]()
Mislim da je lezba postavila sliku sa drugaricom.. Pa.. bolan e bio flertas s njom malo.. Okice.. Osmjeh.. I ako se odazove.. Onda joj pridjes..
Ta ja znam.. Men bi bilo ok da kažeš nešto kao...
"Hej.. Drago mi je ja sam.... i nisam mogao da odolim da ti ne priđem".. i dalje flertas I posmatraš reakciju ako se slatko smješka i to (pa znaš već koje su reakcije pozitivne).. Znaci ak je tako.. Onda kažeš.. "Pa mogli bi uz sladoled ili neku limunadu da se bolje upoznamo, sta ti kažeš na to?"..
Et.. Aman.. Ne znam koliko imaš godina.. Al najbitnije je da znaš šta radiš u tom trenu i da si koliko tolko svjestan sebe.. Jer ako jesi.. zracis pozitivno i to je vec pola kirije..
Žene kao i muškarci vole kad osoba koja prodje ima samopouzdanje a ne da glumi da ima samopouzdanje..
Aman.. Ja opet brbljam ko debil..
Ma u stvari.. Mojne na ovo da obraćaš pažnju.. GArant je to već isparilo i sad se mjeri uz nove kriterije![]()
Staaglupo je pitanje jer ako odma "hoće" onda će da nadrlja
ako neće opet će da nadrlja
znači to možda s nekim užim krugom žena može koje te malo dublje kapiraju, i još na prvo poznavanje, sad treba da vidiš koliko je to žena da prolazi
mislim da je bitno da ima osećaj s tobom da neće da nadrlja, evo ako to napraviš imaš veće šanse??
u stvari imaš one s kojima ide lako i s kojima ne ide lako, tu možeš da se osećaš glupo ali moraš tu da vežbaš ili da bežiš stalno
pošto si možda promašio pola života šta je tu je
More, objasni ti meni kako je zaskocis... na kraju?mogu da ti objasnim ako ti nije jasno nešto mada mogu verovatno i pametnije da pišem. uglavnom koristim logiku više od iskustva
ako ti smetaju duže rečenice to već nije do mene