mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.679
Normalno, kao i cerke svih istaknutih a i neistaknutih drzavnika
Mala nosi roleks od 100.000 evra godišnje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno, kao i cerke svih istaknutih a i neistaknutih drzavnika
Imao sam i ja Roleks dok mi nije pao sa skele i razbio se.Kazu rezim je korumpiran, a gle cuda upravo najbogatiji slojevi drustva podrzavaju opoziciju i blokadere. Nije li to paradoks? Imate li objasnjenje za ovaj stepen njihovog bogatstva, osim da su upravo oni ogrezli u korupciji i kriminalu, i prozivaju postenu narodnu vlast po poznatom principu "drzte lopova..."?
Cime se bave njihovi roditelji sta mislite?
Jel nije u nekom srodstvu sa onim iz zoološkog vrta i sinom mu mafijašem? Ladno ne bih bio iznenađenEvo još jedan roleks, i to Yacht-master II, ali kod vučićevca Danila Bojovića, vlasnika ''Gemmax gradnje'' koji se proslavio tako što se smejao na mestu ubistva šesnaestoro ljudi u Novom Sadu. Poreklo njegovog kapitala patrijote ne interesuje.
![]()
Bukvalno sve što vi uradite ili izgovorite bazdi smradom koji nije sa ovog sveta.
Nema rupe na ovom svetu u koju će pacovi moći da se sakriju!Evo još jedan roleks, i to Yacht-master II, ali kod vučićevca Danila Bojovića, vlasnika ''Gemmax gradnje'' koji se proslavio tako što se smejao na mestu ubistva šesnaestoro ljudi u Novom Sadu. Poreklo njegovog kapitala patrijote ne interesuje.
![]()
Bukvalno sve što vi uradite ili izgovorite bazdi smradom koji nije sa ovog sveta.
Taj cenovnik koji nabroja je 900 evra ukupno, ako učestvuješ u svim aktivnostima. Đavola ćeš sa tim parama kupiti skup automobilГледала сам аутомобиле једно време када су у време дневника ишли улицимама и трубили и пиштали из њих , дували и пумпали .
Аутомобли су били веома скупи , веома богати и веома богати људи су се њима возали градом , од којих пара то само они знају .
А ткз студенти блокадери не раде бесплатно , све је плаћено ,један протест и блокада је плаћено 100 евра по дану , у време када су блокирали РТС је било плаћено много више јер је то укључивало и ткз ноћна дежурства блокадера ,
што више блокада , то више новца за учеснике блокада ..што више нестабилности у држави то више мотивације зе непријатеље државе
имају ценовник
блокада моста је увек 100 евра
стајање тј одавање поште за надстрешницу је 50 евра
блокада информера је била 150 евра
блокада РТС од 150 до 200
блокада градског предузећа је увек 200 евра
блокада суда је много више од 200 евра па на више
они раде за новац , то им је посао да блокирају институције и Србију
Taj cenovnik koji nabroja je 900 evra ukupno, ako učestvuješ u svim aktivnostima. Đavola ćeš sa tim parama kupiti skup automobil
Nisam učesvovao u blokadama, kao ni mnogi. No, nakon tvoje objave cenovnika, očekuj omasovljenje blokada.Blokiram 30 dana i uzmem po 900 evra dnevno. To je 27.000 evra mesečno. Zbogom mom poslu. Više me nećeš videti.Ne postoji unosniji posao od blokiranja. Posao lak. Para laka. Za godinu dana, bez pauze, mogu da uzmem 328.500 evra. Opaaaaово је ценовник блокадера а ови што возе скупе аутомобиле то су организатори и они зараде много више , блокадери су више улична банда која добије кинту када блокира радном човеку одлазак на посао , онемогућу детету одлазк у школу и тако те свакодневне ствари .
али рачунај колико људи дође и добије 100 евра за блокаду и шта је поента да се плати заустаљање и блокада Србије тј њено уништење .
Moj je pao sa klavira i ništa mu nije bilo.Imao sam i ja Roleks dok mi nije pao sa skele i razbio se.
svako poznaje svoj lokal. opsinu, mesnu zajednicu, ko je ciji ko je ko bio..Kazu rezim je korumpiran, a gle cuda upravo najbogatiji slojevi drustva podrzavaju opoziciju i blokadere. Nije li to paradoks? Imate li objasnjenje za ovaj stepen njihovog bogatstva, osim da su upravo oni ogrezli u korupciji i kriminalu, i prozivaju postenu narodnu vlast po poznatom principu "drzte lopova..."?
Лепо зарађују ти ваши у Ћациленду.ово је ценовник блокадера а ови што возе скупе аутомобиле то су организатори и они зараде много више , блокадери су више улична банда која добије кинту када блокира радном човеку одлазак на посао , онемогућу детету одлазк у школу и тако те свакодневне ствари .
али рачунај колико људи дође и добије 100 евра за блокаду и шта је поента да се плати заустаљање и блокада Србије тј њено уништење .
Dakle, ti sada hoćeš da oblatiš čuvenu 63. padobransku, povezujući ih sa Natašom Kandić. Pa, semenkarko, sad si preterala. Ne smete vi Severnomakedonci njih da vređateа највише су плаћени ткз ратни ветрани по блокадама , њих плаћа фонд Наташе Кандић , сваки ткз ветеран, а запараво су позери који каљају част српских ветерана , који одлучи да за медије говори о злочину који је чинила српска војска , наравно злочини су измишљени и изрежирани од стране фонда Наташе Кандић, добије велику суму новца .
Ја таман мислио Сорош и USAIDа највише су плаћени ткз ратни ветрани по блокадама , њих плаћа фонд Наташе Кандић , сваки ткз ветеран, а запараво су позери који каљају част српских ветерана , који одлучи да за медије говори о злочину који је чинила српска војска , наравно злочини су измишљени и изрежирани од стране фонда Наташе Кандић, добије велику суму новца .
Kazu rezim je korumpiran, a gle cuda upravo najbogatiji slojevi drustva podrzavaju opoziciju i blokadere. Nije li to paradoks? Imate li objasnjenje za ovaj stepen njihovog bogatstva, osim da su upravo oni ogrezli u korupciji i kriminalu, i prozivaju postenu narodnu vlast po poznatom principu "drzte lopova..."?
PUMPAJ!!!! :srce: :srce: :srce: :srce:
Znači Informer tako javlja.а највише су плаћени ткз ратни ветрани по блокадама , њих плаћа фонд Наташе Кандић , сваки ткз ветеран, а запараво су позери који каљају част српских ветерана , који одлучи да за медије говори о злочину који је чинила српска војска , наравно злочини су измишљени и изрежирани од стране фонда Наташе Кандић, добије велику суму новца .
Гледала сам аутомобиле једно време када су у време дневника ишли улицимама и трубили и пиштали из њих , дували и пумпали .
Аутомобли су били веома скупи , веома богати и веома богати људи су се њима возали градом , од којих пара то само они знају .
А ткз студенти блокадери не раде бесплатно , све је плаћено ,један протест и блокада је плаћено 100 евра по дану , у време када су блокирали РТС је било плаћено много више јер је то укључивало и ткз ноћна дежурства блокадера ,
што више блокада , то више новца за учеснике блокада ..што више нестабилности у држави то више мотивације зе непријатеље државе
имају ценовник
блокада моста је увек 100 евра
стајање тј одавање поште за надстрешницу је 50 евра
блокада информера је била 150 евра
блокада РТС од 150 до 200
блокада градског предузећа је увек 200 евра
блокада суда је много више од 200 евра па на више
они раде за новац , то им је посао да блокирају институције и Србију