Kako su radikali pokrali sve?

mario80

Stara legenda
Poruka
78.754
Ukrali su im život u ratovima 90tih, imovinu, ognjišta, hranu koja je duplo skuplja nego u evropi, ukrali su im zdravstvo sa nepreglednim listama čekanja i kopijama lekova iz indije. Ukrao im je penzije i razum preko rts i ostalih režimskih medija.

Na kraju im je ukrao i park u kome su mogli da prošetaju i sednu na klupu. Sada sede oko parka na žardinjerama. Srce mi se cepa svaki dan da bake i deke ne mogu u pionirski park koji su zauzeli ubice i lopovi...
Tužna autorska tema...

1000002350.jpg

Ukrali su im život u ratovima 90tih, imovinu, ognjišta, hranu koja je duplo skuplja nego u evropi, ukrali su im zdravstvo sa nepreglednim listama čekanja i kopijama lekova iz indije. Ukrao im je penzije i razum preko rts i ostalih režimskih medija.

Na kraju im je ukrao i park u kome su mogli da prošetaju i sednu na klupu. Sada sede oko parka na žardinjerama. Srce mi se cepa svaki dan da bake i deke ne mogu u pionirski park koji su zauzeli ubice i lopovi...
Tužna autorska tema...

Pogledajte prilog 1716334
1745004801822.webp

1745004848849.jpeg

Srce mi se cepa svaki dan jer bake i deke ne mogu ni da stignu do pionirskog parka zbog blokada i maltretiranja koje studenti vrse nad njima...
Tužna autorska tema...
Evo, ispravio sam to za tebe. Mogu samo jos da dodam da bake i deke ni ne zele da idu do bilo kog parka, jer sedeti u parku znaci uzivati u miru, tisini i cvrkutu ptica, a sa obzirom da bezobzirni lezilebovici od strudenata bukom zajebavaju i malteretiraju ceo narod Srbije, siguran sam da bake i deke verovatno misle , koji cu k*rac u parku da slusam studente i njihovu neprestalnu buku pistaljki i vuvuzela......

Nema srece vece od pakosti....takav narod...
Ne mogu da kazem nista, i moja rodbina uziva iste te plodove, samo sam se ja izmetnuo nekako...od malena....a nije da nisam imao na koga, baba mi bila totalno bez trunke zla, sto se retko vidja uopste, a danas necemo o tome, to je vec za neverovanje...

Kako se prenosi klica toga ne znam...Moglo je na 9 unuka da se prenese, pa nije na njih 8....

Back