- Poruka
- 489
na mom kompjuteru nalazi se film i tu imam prevod, ali bih želeo da to strimujem na TV u drugoj sobi, da ne pokrećem onaj smartbox ili kako se zvaše.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zasto ga prosto ne prekopiras na usb?na mom kompjuteru nalazi se film i tu imam prevod, ali bih želeo da to strimujem na TV u drugoj sobi, da ne pokrećem onaj smartbox ili kako se zvaše.
prekomplikovano, jednostavnije je da ubaci usb.Mora da ti komp i tv budu u istoj mrezi. Potom mozes koristiti aplikaciju chrome cast.
https://www.howtogeek.com/215400/how-to-turn-your-computer-into-a-dlna-media-server/na mom kompjuteru nalazi se film i tu imam prevod, ali bih želeo da to strimujem na TV u drugoj sobi, da ne pokrećem onaj smartbox ili kako se zvaše.
Jesu umreženi, mogu sa youtube-a da strimujem na TV, ali kako sa lokalnog diska na kompjuteru to da uradim?Mora da ti komp i tv budu u istoj mrezi. Potom mozes koristiti aplikaciju chrome cast.
pregreva se brzo uređaj.a zasto ga prosto ne prekopiras na usb?
proveriću ovo.
e, hoće to ali ne mogu prevod ubaciti pošto je media playerЗар нема опција, кад кликнеш десним дугметом миша на филм: Cast to Device ?
naravno da može title treba da se zove isto ko i filme, hoće to ali ne mogu prevod ubaciti pošto je media player
Ako su imena fajlova identična onda kad castujem on povlači automatski?naravno da može title treba da se zove isto ko i film
Da. TV to vidi i puštaAko su imena fajlova identična onda kad castujem on povlači automatski?
Probao i ne radi ovo druže.Da. TV to vidi i pušta
Ne koristim Windows, nego ruter za strimovanje filmova na TV, pa sam pretpostavio da tako radi i na Windowsu...Probao i ne radi ovo druže.
Pogledajte prilog 1369467
Meni smao nudi da se konektujem na ovaj poslednji uređaj i kad idem na to share ili kako već, počne film i nema prevoda. a prevod ima isto ime kao i ime filma, i jedini su fajlovi u folderu
...u TV. Zato što recimo moj TV ne pušta ugrađene titlove automatski čak ni kad je isti naziv.Dodaš titl u video. Uopšte nije komplikovano pomoću mkvtools. Moguće je da treba da odabereš titl ručno, bez obzira što je poklapa sa nazivom videa.
ma ne pregreva se fleš, nego uređaj.Ja sam samo za tu potrebu kupio fleš. Za 1500 din nek se pregreva i nek crkne. Šljaka već više od godinu dana. Samo ga izvadim kad mi ne treba.
Kako to misliš? Koji uređaj? Svaki se greje bar malo, mora.ma ne pregreva se fleš, nego uređaj.
x96 mateKako to misliš? Koji uređaj? Svaki se greje bar malo, mora.
Za njega sam čitao da se dosta greje. Ali ako ne puca ne bi trebalo da se obazireš na to. Disipira toplotu i to je u redu.x96 mate
Pa da, dosta se greje i gledam da ne pregori, ako je tako nešto moguće. Ne razumem se u to. Jer se baš usija kad se završi film od 2 sata.Za njega sam čitao da se dosta greje. Ali ako ne puca ne bi trebalo da se obazireš na to. Disipira toplotu i to je u redu.
Možda da dođeš neko improvizovano hlađenje?Pa da, dosta se greje i gledam da ne pregori, ako je tako nešto moguće. Ne razumem se u to. Jer se baš usija kad se završi film od 2 sata.
Smisliću nešto već, hvalaMožda da dođeš neko improvizovano hlađenje?