Kako ste uspeli?

desava se da je muskarac veoma zaljubljen u neku zenu ali ona ne zeli ni da cuje za njega.Medjutim vremenom, mic po mic, on je toliko obradi da ona, ne da pristane da bude sa njim ,nego postane luda za njim.

Imate li i vi slicno iskustvo?

Kako je bilo? kako ste uspeli?

Ja sam za to samo čula u holivudskim filmovima !

Ako takvih dangubitja ima u stvarnom svijetu onda oni imaju golem problem

Pa u pravu je. Ovo sve ja primenjujem.
Ne sumnjam da je spomenuta metoda delotvorna - da li je? :p
Komentar sam citirala jer mi je inače prejak taj njegov zajebantski stil kojim piše, sa sve onom fotkom na kraju:lol:

...
Nego jel i tebe isto puca kriza avatarskog identiteta?
Znam kako ti je:mrgreen:

Sećaš se šta sam ti rekla ko ti najbolje paše ..makar uz ono kako si pisao nekad?
The-Littlefinger.jpeg

:p

Ne sumnjam da je spomenuta metoda delotvorna - da li je? :p
Komentar sam citirala jer mi je inače prejak taj njegov zajebantski stil kojim piše, sa sve onom fotkom na kraju:lol:

...
Nego jel i tebe isto puca kriza avatarskog identiteta?
Znam kako ti je:mrgreen:

Sećaš se šta sam ti rekla ko ti najbolje paše ..makar uz ono kako si pisao nekad?
The-Littlefinger.jpeg

:p

Znam da ne sumnjas, a zayebantski stil, pa sta znam, klasicno sprdanje-zezanje, ali je pisao o ozbiljnoj stvari i kad covek napise zid teksta ne moze pisati neozbiljne stvari, zar ne?

Valja malo promeniti avatar. U skladu sa raspolozenjem.:lol:

Maloprsti nije asexualac.:ljutko::lol:

desava se da je muskarac veoma zaljubljen u neku zenu ali ona ne zeli ni da cuje za njega.Medjutim vremenom, mic po mic, on je toliko obradi da ona, ne da pristane da bude sa njim ,nego postane luda za njim.

Vreme odradi svoje, kao sto se ljudi nakon nekog perioda, u kom su u stalnom neposrednom kontaktu, mogu udaljiti, mogu se isto tako i pribliziti jedno drugom.

Znam da ne sumnjas, a zayebantski stil, pa sta znam, klasicno sprdanje-zezanje, ali je pisao o ozbiljnoj stvari i kad covek napise zid teksta ne moze pisati neozbiljne stvari, zar ne?

Valja malo promeniti avatar. U skladu sa raspolozenjem.:lol:

Maloprsti nije asexualac.:ljutko::lol:

Sve je kod njega ozbiljno, pa i zajebancija:lol:

Nego...ko bi onda bio bolji za avatar a da nije Varys? :lol:

E pa da, onaj bez lica...Čovek..ček da izguglam,

Jaqen H'ghar....eto, čini se da ni taj nije opsednut pitjkom:lol:

joj ne trosite vreme i energiju tolko ima cava ocajnih samo s maskom treba da radite na pronicljivosti ,uopste nije bitno koju kresete ionako sve su iste . mlatite se oko jedne a druga prolazi spremna da rasiri nogice ko lepezu u roku od 24-48h.

Ako mi bas zapne da budem sa nekom , onda je to stvar resena , samo je pitanje vremena :lol:
Ne nije opcija u toj prici

Никад се нисам тиме бавио. Обично почне да ме шмека пар девојака које познајем и ја онда само одаберем једну и тако.

Znaci, kurcenje. Razumem sto se kurce decaci, matori, ali decaci, nego su slatke zene kad se kurce. Vreme ne igra ulogu, bolje je cekati pravu nego gubiti vreme sa pogresnom. Mada, procedura je poznata. muskarac ceka neko vreme i ako zena ne popusti on ode. Zene su interesantnije, vole da se igraju kiseljenja i kad preteraju onda se pokaju, pa bi nazad svoje vlasnistvo.
Uspeti ne znaci upecati onu koja ti znaci, nego naci onu s kojom mozes da delis sve, a da pri tome ispunjava tvoje ostale kriterijume i najvazniji, da osecate prazninu kada nije tu. To je uspeh. Sve drugo su decije igre, jer i zene i muskarci koji ih igraju imaju isti cilj, da postignu go. Zene u glavi muskarci u du si, ako i postane ozbiljno, vrlo brzo postane lose. Sam pocetak odredjuje zavrsnicu.

Svaki trud urodi plodom. Iz licnog iskustva oko 7 godina trajai je uvod a zatim se desila erupcija. Nezampacena erupcija. Trajalo je 2 godine 3 meseca i 14 dana.

Desi se pa sve drugi unistise.

Kad su zene u pitanju tu vam ne treba uopste trud i ne vidim poentu zasto se truditi.
Trpate onu koja se namestila pa posle njeonu sledecu i tako redom dakle ne jurite vi njih one vam same dolaze neke sa preporukom:hahaha: neke iz znatizelje neke iz inata neke zbog sujete ili niskih strasti.Bilo kako bilo vi ste lovac koji sedi na ceki i odstreljuje ih po licnom nahodjenju dakle nista hajka jurnjava ili ne daj boze neki trud, gospodo draga pa to su vam zene a ne zecovi one ne beze one same dolaze pravom muskarcu

Jednom me je tako jedna grubo sutnula prilikom upoznavanja.

Posle se udala za mene.

Back