Kako ste odlucili koju srednju da upisete?

Jaoj shto volim kad mi neko pljuje po shkoli... ja sam u elektrotehnichkoj i stvarno je kidanje- u cetvrtoj godini kad svi cupaju prosek za faks niko necje da ti da pokloni ocenu, ma ni iz ekonomike il ustava !! Mada nisu svud elektrotehnichke iste... Ova moja verovatno naopaka, kao slovi za jednu od jachih u Srbiji... :D :D

Ако си мислио на мене да ја пљујем по електротехничкој онда си погрешио... и ја сам завршио електротехничку и чак и уписао Електротехнички факултет. Конкретно сам човеку предложио електротехничку јер је из Панчева (као и ја) пошто знам какви су професори и како то све иде јелте... Стручни предмети се шибају, али су професори заиста квалитетни и оно што је још битније претежно млади па нема оних затуцаних матораца који мисле да је њихов предмет једини... Предмети који су општији (устав, филозофија,социологија, економика итд) тј немају везе са струком се такође квалитетно обрађују и раде, али су професори максимално коректни и нема већих проблема и закерања... наравно за оног ко иоле нешто ради ;)

А што се тиче генералног квалитета, па док сам ја био у средњој освајали смо прва места на регионалним такмичењима из стручних предмета, а и на републичким такмичењима смо имали добре резултате (док сам ја био једно 2. место и 10-ак добрих пласмана (до 10-ог места)).

Е и да... што се тиче пљувања по школи... и ја исто обожавам кад ми дође неки приучени програмер који је прочитао библију за Јаву или ХТМЛ и почне да ми соли памет како је он геније и како су ови који иду на ЕТФ будале :roll:

@ Dovla
Znaci kolega? :D
De idesh na fax, ETF u Beogradu? Kakav je, jel tezak ko shto prichaju? Mislim se da i ja to upisem, ako budem mogao... A shto se tice uspeha skola, moja je na takmicenjima zadnjih par godina bila druga, posle elektrotehnicke iz Beograda.. mada nije da sam ja imao nekog udela u tome ;)
mada opet, i ja sam odlikas :D :D

Да, ЕТФ у Београду. То да ли је тежак... па сад... као и за све друго то је релативно тј зависи од особе до особе како коме лежи материја, али оно што је јако важно захтева се рад и то редован и квалитетан рад. Ја сам се лично много, али баш баш много зезао у првој и навукох услов некако, али ме сад коље то што се предмети надовезују једни на друге па онда ови који су ми остали из прве ме блокирају у полагању неких предмета из друге итд итд... Сад увиђам да ми је било потребно заиста само мало више рада и да бих сад био супер, ал' јбг... сад морам опет да се гањам са условом + да се потрудим да дам што више испита из друге како не бих много каскао у трећој години... дакле само РЕДОВАН рад и факс се може спичити без неких већих проблема - наравно - ако ти та материја лежи и иде... Прелистај мало на подфоруму ''Факултети'' је било неколико тема о ЕТФ-у тамо сам писао и пре него што сам уписао, и док сам уписивао и после кад сам кренуо... има доста текста и корисних ствари и информација ;)
Иначе за упис на буџет је претходних година требало око 70 поена у збиру и око 50 за самофинансирање... сабери одузми па види шта ти је чинити :)

Ја сам богами имао удела у успесима своје средње школе :D

Belgrade girl:
Imam strahovit problem jer ne znam sta zelim da radim u zivotu niti koju srednju da upisem! :cry: :evil: :cry:
Streber sam,ali ucim za ocene jer znam da mi kvadrat binoma,Pitagorina teorema i ostali bullshit nece nista znaciti u zivotu.Mogu da upisem sta god hocu,ali problem je sto ne znam sta bih! :cry:
A parentsi su vec poceli da vrse pritisak na mene,pa mi je jos gore :roll: :roll:
e bra'o za tebe kad uchis zbog ocena...i sto mislis da su Pitagorina teorema i kvadrat binoma "bullshit" :roll:

Back