Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
Stani malo- neuporedivo jacha od bilo koje druge shkole a dosta slabija nego sto ti mislish da bi trebawa da bude? Kakvu ti to skolu imash na umu???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe (:Electra:Na umu imam neshto kao shto je Peta beogradska...

nemam pojma ;pmortishaaa:hehe (:
a zasto ja ovo citiram lol
nensy4ever:gimn...ma shta tje vam to y zivoty ;P

Iz gimnazije imash prohodnost na sve fakultete,ako zelish da nastavish na fax

Pa onda neku struchnu posle koje mozesh odmah da se zaposlishZvezdica:... a ako ne zelis?![]()
e bra'o za tebe kad uchis zbog ocena...i sto mislis da su Pitagorina teorema i kvadrat binoma "bullshit"Belgrade girl:Imam strahovit problem jer ne znam sta zelim da radim u zivotu niti koju srednju da upisem!![]()
![]()
![]()
Streber sam,ali ucim za ocene jer znam da mi kvadrat binoma,Pitagorina teorema i ostali bullshit nece nista znaciti u zivotu.Mogu da upisem sta god hocu,ali problem je sto ne znam sta bih!![]()
A parentsi su vec poceli da vrse pritisak na mene,pa mi je jos gore![]()
![]()
Pa i jesu! Sta ce ti to u zivotu ako, na primer hoces da budes muzicar???Sappy:e bra'o za tebe kad uchis zbog ocena...i sto mislis da su Pitagorina teorema i kvadrat binoma "bullshit"![]()
jedno je kad ti nesto volis a to ne ocenjuje vrednost nechega...to je isto da ja kazem da je Mozart seronja jer ja njega ne slusham...Marge:Pa i jesu! Sta ce ti to u zivotu ako, na primer hoces da budes muzicar???