- Poruka
- 73.939
Baba pravi supu domaću, ja znam da je extra, ali mnogo posla, pa ne radim to.a niko ne pravi sam testeninu, rezance?
daleko boljiukus celog jela u konačnici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baba pravi supu domaću, ja znam da je extra, ali mnogo posla, pa ne radim to.a niko ne pravi sam testeninu, rezance?
daleko boljiukus celog jela u konačnici
И ја сам ко дете јела, мајка их је тако спремала.E to sto godina nisam jela! To mi je pravila komšinica, starija žena, kad me čuvala po par sati dok sam mala bila.![]()
ja na puteru malo tek malo propržim biber, ljutu papriku, dodam kutlaču vode od skuvanog testa, pa kad provri i deo uvri, ubacim pekorino i skuvano testoА са презлама прженим на путеру?
Па онда могу и слане и слатке да се једу.
Моја деца су их обожавала.

moj najdraži mrgudBaba pravi supu domaću, ja znam da je extra, ali mnogo posla, pa ne radim to.
Pa realno, da imam ceo dan slobodan da ne znam šta ću sa sobom, ja bih ipak pravila nešto drugo, kolač, tortu, koktel...moj najdraži mrgud![]()

Nudle često kupujem u prodavnici, ponekad uzmem celo pakovanje, a ponekad na komad. Koliko sam primetila u ponudi su uglavnom nudle sa povrćem, piletinom i govedinom. Šteta što nema još neki ukus nudli, ovako je prilično ograničen izbor, sve se svodi na isto.niko da pomene nudle, i one su testo, zar ne?
sve je to okJa testeninu kuvam na mlakoj vatri u vodi koja je posoljena i doda se par kapi ulja.
Pravim makarone 4 vrste sira, tunjevina salatu, služim uz gulaš ili pravim bolonjeze špagete, ili moje makarone ubacim u njih kečap, šunku, rendani kačkavalj, ako imam malo sušenih vrganja i to pomalo dokrčkam.
To je sve što pravim od testenine.
sve je to ok
ali ako mi dozvoliš, jedan mali savet
nikad ne kuvaj testeninu sa uljem u vodi
jer ulje obloži testo i onda testo ne može da upije sos...
naravno, ima pasta sa maslinovim uljem i belim lukom, ništa više, tako dobra jer testo baš povuče ulje kako treba, inače, ja tu pastu volemPa i ne mora da upije sos.

naravno, ima pasta sa maslinovim uljem i belim lukom, ništa više, tako dobra jer testo baš povuče ulje kako treba, inače, ja tu pastu volem![]()
Где си, Јецо, срећоUglavnom ovako. Brzo i ukusno. Sto vise sezonskog povrca.
Pogledajte prilog 904217
Tu je sada, ode mi pogresna fotkaГде си, Јецо, срећо
Не види ти се прилог...

Bataci hahaha...Јецо, а месце неко????????
Баш те дуго нисам срела, јесте добро?Bataci hahaha...
jel može recept?Uglavnom ovako. Brzo i ukusno. Sto vise sezonskog povrca.
Pogledajte prilog 904218