- Poruka
- 132.058
obarim testenine i pomesam sa barilinim pesto genovese sosom
ukusno i brzo
uz to obicno uzmem sir i masline
ukusno i brzo
uz to obicno uzmem sir i masline
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da..ja u pavlaku i majonez umem da ubecim i pecurke umesto tunjevineeh bas htela spomenitu salatu od tunjevine sa makaronamasamo tu ide dobro iscedjena tunjevina, majonez, pavlaka,
To je već ideja!da..ja u pavlaku i majonez umem da ubecim i pecurke umesto tunjevine![]()
ma da..zar ti ja licim na osobu koja ima vremena da kupuje na pijaci pecurke pa ih secka, pere i ostalo..samo iz konzerve ili tegleTo je već ideja!
Pečurke, kao one marinirane šampinjone?
Pa dobro, pitam samo.ma da..zar ti ja licim na osobu koja ima vremena da kupuje na pijaci pecurke pa ih secka, pere i ostalo..samo iz konzerve ili tegle
ali moze i onako.. uzmes bukovacu, verujem da bi bilo suuper.
Sveža šargarepa i zelena salata, jel da?Хладне скуване макароне измешам са павлаком, крем сиром, шаргарепом, зеленом салатом и шунком.
Лети нас баш освежи.
Да, шаргарепу нарендам, а зелену салату исцепкам на крупније комаде. Шунку на коцке.Sveža šargarepa i zelena salata, jel da?
ovo mi se dopada..probacuVerujem da svi vole testeninu na neki način. Koji je vama omiljen način? Na koji najčešće spremate? Koju vrstu koristite?
Ja volim, najčešće leti, makarone iz rerne. U pleh se sipa pakovanje suvih makarona, pospu se seckanom šunkom, rendanim sirom, začinima po želji... Posebno se umute 3 jajeta, 1 litar mleka, pecivo, začini, prelije se preko makarona i peče na oko 200 stepeni dvadesetak minuta, pa se malo smanji i dopeče da bude lepo i rumeno, kao pita neka praktično.
Moraću da probam, nemam ideju kakvog je ukusa. Zvuči neobično.Да, шаргарепу нарендам, а зелену салату исцепкам на крупније комаде. Шунку на коцке.
Možeš. Može i slaninica na sitno, ja nekad dodam malo sira, običnog, belog, kravljeg, ali tvrdog, starog.ovo mi se dopada..probacu
ja bih samo uz sunku dodao i kulen..on ume da pojaca ukus![]()
Iskreno, više me buni zelena salata nego šargarepa, zato mi zvuči neobično.ja sargarepu ne volim da ubacujem jer daje sladunjav ukus.
Баш је укусно, хладно, за вреле летње дане савршен оброк, допашће вам се...Moraću da probam, nemam ideju kakvog je ukusa. Zvuči neobično.
Ставиш мало, по свом укусу, не волим ни ја да се осети то слатко.ja sargarepu ne volim da ubacujem jer daje sladunjav ukus.
Probaćemo.Баш је укусно, хладно, за вреле летње дане савршен оброк, допашће вам се...
Не претерујa niko ne pravi sam testeninu, rezance?
daleko boljiukus celog jela u konačnici
E to sto godina nisam jela! To mi je pravila komšinica, starija žena, kad me čuvala po par sati dok sam mala bila.А са презлама прженим на путеру?
Па онда могу и слане и слатке да се једу.
Моја деца су их обожавала.