Ljudi treba mi pomoc, kao smuvti starju ribu.Ja sam 87 a ona 83 iskreno nemam iskustava sa starijim devojkama zato pomazite kako umete.Unpred hvala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hello_world:ma ko i svaku klepish je toljagom po glavi i odvuces u pecinu
kent8:Ljudi treba mi pomoc, kao smuvti starju ribu.Ja sam 87 a ona 83 iskreno nemam iskustava sa starijim devojkama zato pomazite kako umete.Unpred hvala![]()
Uf i tebi treba da se pomazi...kent8:zato pomazite kako umete.
joj, dios mio... e, kralju... sad ce rile_kralj_muvanja_starijih_riba da ti oda jednu tajnu... slusaj me pazljivo... ja sam polomio cika draganov prozor... stvarno nisam vise mog'o da izdrzim i morao sam da skinem taj teret sa srca... sad je sve mnogo lepse... idem da stopiram i tako proputujem svet...kent8:Ljudi treba mi pomoc, kao smuvti starju ribu.Ja sam 87 a ona 83 iskreno nemam iskustava sa starijim devojkama zato pomazite kako umete.Unpred hvala![]()
rile_laki_oblak:joj, dios mio... e, kralju... sad ce rile_kralj_muvanja_starijih_riba da ti oda jednu tajnu... slusaj me pazljivo... ja sam polomio cika draganov prozor... stvarno nisam vise mog'o da izdrzim i morao sam da skinem taj teret sa srca... sad je sve mnogo lepse... idem da stopiram i tako proputujem svet...
Maslachak:...8desettrece.... a starije.... idem da se ubijem.
u tom dobu jeste i dalje velika razlika, bar meni, ali naravno ima takvih kombinacija, maslachak daj se ne deprimiraj, evo bila ja relativno skoro u nekom klubu i sad tu me startuje neki klinja, i pita koliko imam godina, ja reko 26, a on meni, aaaaaa matorka!!!! ja shta cu puknem od smehati imaš 20, ona 25. to nije nikakva razlika u tom životnom dobu.
(a to se shvati tek kad omatoriš i počneš da se kaješ što nisi bio slobodniji)
Ma dečko misli od njega starija, ne misli starija u smislu matora...Maslachak:...8desettrece.... a starije.... idem da se ubijem.