Kako smuvati stariju devojku??

• Začetnik teme Začetnik teme Sigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa mislio sam i psihicki...mozes ti da izgledas k'o da ti je tries, ali ako se ponasas k'o debil onda si debil i ni jedna starija te nece hteti...

jep, tu si nazalost u pravu :(
loze se na tebe sve dok ne napune nekih max 19 godina(a ugl skapiraju ranije). pa uvide da su bili u pravu svi koji su joj govorili da "od ovog tvog celavog nema buducnosti"
ali opet... pice je slatko dok je mlado, nema onaj jaki miris sto te tera na suze :mrgreen:

2006. tačnije, ali ove mlađe generacije to ne znaju.

hmmmm, moguce. kod nas u selu je to bilo aktivno jos plus godinu dve :lol:

Evo, ja sam napredak - sedamnaestogodisnjakinja.
a ti shnjavi moj, ne hvali se da si imala difrenta, znas da sam ja haremski tip :cool:
i nije neka dika biti deo statistike ;)
a da si dosad najbolja... potpisujem:super:

Sigy, moras biti uporan, koliko god da te kulira, potrudi se da u njenom prisustvu izgledas starije, ozbiljnije... Nedavno sam smuvao devojku '94( ja sam '96 ) bas zbog toga, u par navrata mi je rekla da joj je bez veze sto je sa mnom zbog godina, ali da se ponasam prilicno zrelo... :super: Ostali smo u dobrim odnosima, zajedno smo raskinuli... A sada imam problem, devojka starija godinu( '95 ) dana mi se svidja, tacnije, zaljubio sam se u nju i ona to zna... Njoj je mozda nije ok sto sam je pitao da odemo na kafu, sok zato sto se ne poznajemo dovoljno dugo... A kako cemo se upoznati ako ne zeli da se vidjamo zbog toga sto se ne poznajemo dovoljno dobro?! :think: Neko da mi pomogne?! Treba mi pomoc, hitno... :neutral:

Imam problem, svidja mi se devojka starija godinu dana, tacnije, zaljubio sam se... Ona misli da nije ok to sto sam je pitao da odemo na kafu, sok, zato sto se ne poznajemo dovoljno dugo... A nije mi jasno kako mozemo da se upoznamo ako ne zeli da se vidjamo iz razloga sto se ne poznajemo dovoljno dobro.?! Nisam do sada imao ovakav problem i osecam se jadno kada je vidim... Ako neko moze da mi pomogne, neka to uradi brzo... Poludecu zbog nje!

Imam problem, svidja mi se devojka starija godinu dana, tacnije, zaljubio sam se... Ona misli da nije ok to sto sam je pitao da odemo na kafu, sok, zato sto se ne poznajemo dovoljno dugo... A nije mi jasno kako mozemo da se upoznamo ako ne zeli da se vidjamo iz razloga sto se ne poznajemo dovoljno dobro.?! Nisam do sada imao ovakav problem i osecam se jadno kada je vidim... Ako neko moze da mi pomogne, neka to uradi brzo... Poludecu zbog nje!

Nista tu ne ocekuj...

Ako neko ima neki savet kako da smuvam devojku koja je 2 godine starija od mene. Ona ima 16 a ja 14 god. Stalno kad prodjemo jedno pored drugog se gledamo, ali ja ne mogu da joj pridjem.

svaka devoja koja bi u tim godinama rado bila sa nekim dve godine mladjim je ,malo je reci, felericna
tako da care za ime boga teraj to u ***** ,kazem ti to ovo iz iskustva
samo se okreni i trci ,sto dalje ,sto brze

nije tacno samo se okreni i videces da je to pravi pogodak,sve zna i nema jurnjave:lol:

zajebi ti to :D
samo logicno razmisli koja bi normalna devojka(koja recimo ima 16,17 godina) sa trunkom samopostovanja pretstavila svog decka koji zavrsava osmi razred ove ili sledece godine ???
osim ako se i sama ne druzi sa sve mladjima od sebe , a to su vec posebni nivoi tuge,mizerija i trauma u koje ne zelim da se uplicem opet

zajebi ti to :D
samo logicno razmisli koja bi normalna devojka(koja recimo ima 16,17 godina) sa trunkom samopostovanja pretstavila svog decka koji zavrsava osmi razred ove ili sledece godine ???
osim ako se i sama ne druzi sa sve mladjima od sebe , a to su vec posebni nivoi tuge,mizerija i trauma u koje ne zelim da se uplicem opet
Inače je '96. sad prva godina srednje. Znam, znam, i meni zvuči neverovatno. :lol:

Ako neko ima neki savet kako da smuvam devojku koja je 2 godine starija od mene. Ona ima 16 a ja 14 god. Stalno kad prodjemo jedno pored drugog se gledamo, ali ja ne mogu da joj pridjem.

Ja ne znam, ali mozes da je pitas! :DD
Ja nikad nisam imao devojku, al' sigurno moras da izgledas psihicki stabilno, tvrdo i da budes prepun samopouzdanja (to ne znaci da trebas da budes ukocen i namrsten xD).
Zene instinktivno vole takve muskarce, ma sta one pricale...
To sam procitao na vestima na fonu! XD, al' ti pokusaj.

Poslednja izmena:

Back