KAKO SMUVATI DEVOJKU?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolji nachin... po mojem mishljenju, je da devjci dash do znanja da ti se svidja, ali ne rechima (ne mislim sad ni da je stalno gledash, kao rtd.), ali da ona primeti da je chesto gledash, a ti kao pokushavash da ona to ne primeti...hehe...i ona misli da ti ne znash da ona zna koliko je gledash...
E onda se potrudish da joj nadjesh br.
Ovo ono...proverish da li joj se makar malo svidjash, ako imas shanse kod nje, ugovorite neki date, upoznate se malo bolje i to ide dalje...
A da! Na tom date-u bi bilo najbolje da iskreno izrazish svoja osecanja (ako su jasno definisana u tebi)...to najbolje pamti!
I josh neshto VEOMA VAZNO: Prvo proveri ima li ona neku simpatiju koju pokusava da ulovi... Ako ima, tesko cesh je smuvati, jedino ako joj ne uspe da smuva simpatiju!
Ako nema simpatiju, potrudi se da to budeh ti! ;)

ako ti je ovo debilno odjebi,niko te nije zvao da dodjes!!

o iziwinite gospodine direktore shto sam neshto prokomentarisala:roll:..owa tema je postawljena za idiote a ne za one kojima treba pomoc..ako ne zna kako da smuva ribu onda nek uzme pishtolj i u chelo,i kao da mu neko moze pomoci ako mu izblebeta owde 20 nekih glupih reshenja..swaka dewojka je drugachija i posebna na swoj nachin i ribe se ne muwaju po nekim prawilima nego malo drugachije ako nisi znao!

o iziwinite gospodine direktore shto sam neshto prokomentarisala:roll:..owa tema je postawljena za idiote a ne za one kojima treba pomoc..ako ne zna kako da smuva ribu onda nek uzme pishtolj i u chelo,i kao da mu neko moze pomoci ako mu izblebeta owde 20 nekih glupih reshenja..swaka dewojka je drugachija i posebna na swoj nachin i ribe se ne muwaju po nekim prawilima nego malo drugachije ako nisi znao!

e jedini idiot ovde si ti!!! nesto se pravis pametna mnogo! a ja da ne znam da smuvam ribu ne bih je sad imao... :roll:
samo smo bzw pricali kako da smuva neko ribu...kapiras li?:dash:

o iziwinite gospodine direktore shto sam neshto prokomentarisala:roll:..owa tema je postawljena za idiote a ne za one kojima treba pomoc..ako ne zna kako da smuva ribu onda nek uzme pishtolj i u chelo,i kao da mu neko moze pomoci ako mu izblebeta owde 20 nekih glupih reshenja..swaka dewojka je drugachija i posebna na swoj nachin i

ribe se ne muwaju po nekim prawilima

nego malo drugachije ako nisi znao!
To je tacno.....

nemash dva pishanja u srednjoj shkoli ti cesh da solish pamet nekom ovde.

tema jeste malko glupava iz razloga shto zvuchi kao da je to muvanje neka nauka...
potrebna je pricha, pricha, pricha, pricha...i sve posle dodje samo :whistling:

znaci DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:klap: :klap: :klap: :klap::klap:

Pa i da je tako ,mozda treba da batalim ,jer ona ne verujem ni da bi htela da se poljubimo:( .
Mislim u chemu je onda fora:rolleyes:.Retko se i vidimo , i to u schoolskom orkestru gde ima 30 nas , pa chak i ne kazemo tjao jedno drugome(i kad joj kazem tjao ona ne odgovori , verovatno zbog njenog drushtva , a celo njeno drushtvo je vetj provalilo da mi se ona svidja (samo ona to ne zna)):rolleyes:.Ja stvarno netju vishe da muchim svoje sive tjelije:rolleyes:.
Ni danas nismo ni jednu rech razmenili. :dash:

Da li je to vredno nechega.??? :confused:
kazite molim vas:cry:

Pa i da je tako ,mozda treba da batalim ,jer ona ne verujem ni da bi htela da se poljubimo:( .
Mislim u chemu je onda fora:rolleyes:.Retko se i vidimo , i to u schoolskom orkestru gde ima 30 nas , pa chak i ne kazemo tjao jedno drugome(i kad joj kazem tjao ona ne odgovori , verovatno zbog njenog drushtva , a celo njeno drushtvo je vetj provalilo da mi se ona svidja (samo ona to ne zna)):rolleyes:.Ja stvarno netju vishe da muchim svoje sive tjelije:rolleyes:.
Ni danas nismo ni jednu rech razmenili. :dash:

Da li je to vredno nechega.??? :confused:
kazite molim vas:cry:

sto mrzim to...devojke uvek cekaju da se mi prvi javimo a onda i kad se javimo nekad nas ispale:roll:
e *** blackmore sta da ti kazem...ja bih je od.ebo...ali pousaj jos malo pa za nekih nedelju dana vidi sta ce biti ako se situacija ne poboljsa pusti je sta ce ti....;)

ma voooli te samo se folira!znam ja tako je meni bilo(s tim shto sam ja bila u tvojoj situejshn)........shto bre ne bi 'tela da se poljubi?!shta kao rano joj.......ma daaaaaaaa

rano je to shto se moja drugarica.........ehm........znate vec shta..........sa 14 godina

sto mrzim to...devojke uvek cekaju da se mi prvi javimo a onda i kad se javimo nekad nas ispale:roll:
e *** blackmore sta da ti kazem...ja bih je od.ebo...ali pousaj jos malo pa za nekih nedelju dana vidi sta ce biti ako se situacija ne poboljsa pusti je sta ce ti....;)

nije tacno-ja imam obicaj da prva prilazim...........zato shto se ceo zivot(oke ne uvek)lozim na neke nesposobnjakovice!!!!!!!!!!!!od 2m i 80 i koju kilu........................................rekla sam ne uvek!!!!

ma voooli te samo se folira!znam ja tako je meni bilo(s tim shto sam ja bila u tvojoj situejshn)........shto bre ne bi 'tela da se poljubi?!shta kao rano joj.......ma daaaaaaaa

rano je to shto se moja drugarica.........ehm........znate vec shta..........sa 14 godina

Pa ako je tako videtjemo kad je ispalim :confused::cry:
Ako me voli: ima da pokusha da me vrati :whistling:
Ako ne : boli me dupe moja rech je bila poslednja:lol:

znam...htela je i sa mnom a ja je ispalio zove se Mira....prekjuce mi neka drugarica salje poruku "jesi li ti bio u vezi sa mirom?" ja kazem ne (i jos ponesto) a ona kaze "kako kad je ona rekla kako si je ti pitao da se smuvate a ona te ispalila" takve ku.vice uvek lazu kad ih neko ispali....mozes da zamislis sta sam posle sve posla preko poruke toj Miri...nije znala gde se nalazi:lol:;)

'de bre raskidaš s ribom preko poruke...e bre stvarno ste...da ne kažem.

Moj ortak jednom prilikom raskinuo preko mejla.
A devojka nije otvarala poštu još nedelju dana,pa joj je sutradan on,kada je video da se ona ponaša kao da se ništa nije desilo,nagovestio da proveri mejl.

'de bre raskidaš s ribom preko poruke...e bre stvarno ste...da ne kažem.

Moj ortak jednom prilikom raskinuo preko mejla.
A devojka nije otvarala poštu još nedelju dana,pa joj je sutradan on,kada je video da se ona ponaša kao da se ništa nije desilo,nagovestio da proveri mejl.

pa zato sto nikako da izadjemo a ja u petak idem na zurku! inace bih ja to ovako uzivo.....
to sa mejlom je mnogo glupa stvar!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back