Kako smuvati devojku, objasnjavam

• Začetnik teme Začetnik teme Fakje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa vole zene da se tako ponasaju kad vide da je neko slab na njih a skoro svi muskarci su takvi da popustaju maksimalno samo da bi dosli do zene
i onda je ultra zanimljivo kad se on ponada da je dobio broj a ona ispala riba i dala mu ko zna ciji broj
ako nije previse jel si udata ti?

Previše je hahaha
Eto ja to prvi put čujem.
A pominjao si neke šamare, pa sad ovo..
Pa kako na tebe nalete?
Gde ih nalaziš?

moras da izneses odnos uspesnih i neuspesnih pokusaja da zene procene jel si kompatibilan za komentarisanje

Alo, odoste u statistiku!
Nismo mi brojke!
Šta vam je..
Svako ima svoj način i svaka devojka ima svoje kriterijume..
Jednoj se ne svidiš, svidećeš se drugoj.
Pa naopako da se svima dopadam, šta bi s tim?

Bila sam.. A šta je logično?

A odakle sve to znaš?
Jel si ti punoletan? Ako nije previše..
Od koga ti čuješ te priče. Pa to ko neka sekta.
Pa ako si udata sto bi pokusavali... osim ako se ne kreces u nekom velikom krugu ljudi pa onda da neko ne zna za to
Jesam i kakva su ti to pitanja promeni ugao gledanja i saslusaj nekog novog, ne moras mene, pa ces mozda videti neku drugu stranu price

Pa ako si udata sto bi pokusavali... osim ako se ne kreces u nekom velikom krugu ljudi pa onda da neko ne zna za to
Jesam i kakva su ti to pitanja promeni ugao gledanja i saslusaj nekog novog, ne moras mene, pa ces mozda videti neku drugu stranu price

To je šala, sa nepokušavanjem, šala.

A počinjem da verujem da si beznadežan slučaj po ovom pitanju. Bio je neki što pere ruke, sličan tebi.. Dobro bi se slagali.
A možda se sretnemo na politici.. :mrgreen:

jel moze objasnjenje sale, sto sam beznadezan slucaj i za sta tacno, i nesto o tom sto je slican meni

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Šalila sam se da ne pokušavaju! To sam se šalila. Ali nikoga nisam nikad ošamarila, niti dala pogrešan broj. Objasnim da sam nezaiteresovana ili u nekim slučajevima popijemo piće i rastanemo se u miru. Braatee!
A taj pere ruke bio bi ti dobra podrška isto kao ti razmišlja.
I sad mi više ni religija neće pomoći...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Šalila sam se da ne pokušavaju! To sam se šalila. Ali nikoga nisam nikad ošamarila, niti dala pogrešan broj. Objasnim da sam nezaiteresovana ili u nekim slučajevima popijemo piće i rastanemo se u miru. Braatee!
A taj pere ruke bio bi ti dobra podrška isto kao ti razmišlja.
I sad mi više ni religija neće pomoći...
jao izvinjavam se sto sam smeo da posumnjam u to da li su zainteresovani
ne rece mi sto sam i za sta sam beznadezan slucaj
ni sa njim se ne slazes vezano za mz teme pa je zato slican meni?

Back