- Poruka
- 71.653
Momci evo vam iskustvo od nekog ko je prilazio stotinama puta svuda.
Bolji je internet.
Bolji je internet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moras da izneses odnos uspesnih i neuspesnih pokusaja da zene procene jel si kompatibilan za komentarisanjeMomci evo vam iskustvo od nekog ko je prilazio stotinama puta svuda.
Bolji je internet.
10 od 9moras da izneses odnos uspesnih i neuspesnih pokusaja da zene procene jel si kompatibilan za komentarisanje
ne moze 10 od 9 nego 9 od 10 majku mu10 od 9
Devetoro pridjem 10 pohebem. Deseta je videla da je otvorena radnja pa ona sama prisla.ne moze 10 od 9 nego 9 od 10 majku mu
al sve preko 5% uspesnosti znaci da ne odgovaras temi zao mi je
moras da se uozbiljis ovde se neki muce saveti su neophodniDevetoro pridjem 10 pohebem. Deseta je videla da je otvorena radnja pa ona sama prisla.
Savet? Evo ti jedini savet ako si mlad i pun energije. Izadji i uzivaj. Ne vrpolji se oko sebe ne pravi sebi pritisak. Prvo to nauci. Da se zezas i da ti je lepo. Posle toga slobodno dobaci sta bilo susedkinji. Eto reci joj to: sta bilo. A ona ce mmmm? Ma palo mi na pamet u sekundi sta da ti kazem, ali toliko je lepo vece da bi sta bilo bilo dovoljno za lep razgovor.moras da se uozbiljis ovde se neki muce saveti su neophodni
Ne meni breSavet? Evo ti jedini savet ako si mlad i pun energije. Izadji i uzivaj. Ne vrpolji se oko sebe ne pravi sebi pritisak. Prvo to nauci. Da se zezas i da ti je lepo. Posle toga slobodno dobaci sta bilo susedkinji. Eto reci joj to: sta bilo. A ona ce mmmm? Ma palo mi na pamet u sekundi sta da ti kazem, ali toliko je lepo vece da bi sta bilo bilo dovoljno za lep razgovor.
Ako se duri i sl samo se okreni i nastavi sa uzivanjem.
Bitno je samo da ne dozvolis da ti ni jedna ne spusta energiju. Ostalo su te tvoje statistike.
Sta god. Ti se me pitao tebi sam odgovorio. Osim ako imas problem sa javnim nastupom.Ne meni bre
Ja se trudim ovde da ostavim nesto sto nece cuti od bilo koje druge osobe a da ima smisla al ne vole to ljudi da cuju
Stvarno ti kazem nisam ja ovde zbog sebe samo pisem sta mislim da bi bilo korisnoI ako mislis da ti se nesto lepo desi ne budi toksican i izbegavaj toksicne ljude. Izbegavaj ortake koji ce te kociti u fazonu brate blamiras se ili one st
Sta god. Ti se me pitao tebi sam odgovorio. Osim ako imas problem sa javnim nastupom.
Pa ok daj onda ti savet.evo ja trazim neku pohotnu seksi nasmejanu ultra kinki perverznu zenskinju. Gde da nadjem? Kako?Stvarno ti kazem nisam ja ovde zbog sebe samo pisem sta mislim da bi bilo korisno
Savet ti je klise a i ne slazem se al dobro
i ti me malo sprdas?Pa ok daj onda ti savet.evo ja trazim neku pohotnu seksi nasmejanu ultra kinki perverznu zenskinju. Gde da nadjem? Kako?
Pa necu nista da ti kazem jer vidim da se osecas napadnutim. S druge strane da ti idem niz dlaku necu ni to. Prevrsljao sam i video samo uobicajene stvari. Par momaka pricaju o zavodjenju, tu se zenske narogusile i krenule po: ti generalizujes zene, tebe je neka povredila pa mrzis sve zene.i ti me malo sprdas?
iscitaj ovu temu ja sam se bas raspisao ovde a hvala Bogu uvek se nadje neko da kaze da nisam u pravu, tako da vidi sta one misle sta ja mislim pa kazi kako ti deluje to
tvoje misljenje i komentar na sta god hoces od toga a ako imas da mi kazes nesto kao ove pre, izvoli slobodnoPa necu nista da ti kazem jer vidim da se osecas napadnutim. S druge strane da ti idem niz dlaku necu ni to. Prevrsljao sam i video samo uobicajene stvari. Par momaka pricaju o zavodjenju, tu se zenske narogusile i krenule po: ti generalizujes zene, tebe je neka povredila pa mrzis sve zene.
Sta hoces da ti tu kazem?
Nema teme kada se generalno prica o zenama da neko nije napadnut da generalizuje. Mene to smara. Pricate ovde o muvanju devojaka i nekim opstim pravilima. Bojz tema. Sto se obazirete na trolovanje? Kazem vi, ti, pero janko, sve jedno je. Imas moderaciju koja prati sta je ok a sta ne.tvoje misljenje i komentar na sta god hoces od toga
dobicete broj njene frizerke ili neke random osobe
ne kapiram kakve veze ima moderacija s tim, oni brisu ako pises nesto sto nema veze s temom ili ako vredjas a to sta ja mislim i sta one misle nije problem nekog trecegI u ostalom
Nema teme kada se generalno prica o zenama da neko nije napadnut da generalizuje. Mene to smara. Pricate ovde o muvanju devojaka i nekim opstim pravilima. Bojz tema. Sto se obazirete na trolovanje? Kazem vi, ti, pero janko, sve jedno je. Imas moderaciju koja prati sta je ok a sta ne.
Pa u tome je problem. Onda se hvataj diskusije kada ti je glupo da ne odgovoris.ne kapiram kakve veze ima moderacija s tim, oni brisu ako pises nesto sto nema veze s temom ili ako vredjas a to sta ja mislim i sta one misle nije problem nekog treceg
nije trolovanje vecina stvarno misli to sto mi pise a glupo mi je da ne odgovorim, nisam ja kao neki
pa pola ove teme su moje poruke zar se nisam uhvatio diskusije? sta jos treba da radimPa u tome je problem. Onda se hvataj diskusije kada ti je glupo da ne odgovoris.
Sta ja mislim?
Mislim da nije vredno razgovarati o tome.
Bar ne tek tako sa nekim random osobama koje ce odmah da pretvore razgovor u ad hominem.
Mene ovde ineresuju ti saveti kako da smuvas zensku.
pa vole zene da se tako ponasaju kad vide da je neko slab na njih a skoro svi muskarci su takvi da popustaju maksimalno samo da bi dosli do zeneA da ja inače kada mi traže br telefona dam broj moje majke, ako živi preteknu višečasovnu verbalnu torturu.. Prošli su.
Ma, niko mi i ne traži, zaebavam se..
Odakle ti ti, životati objasni mi???
Nisam sve procitao niti cu. Video sam da si, ako si ti, pominjao samare ako pridjes nekoj devojci i da iz toga proizilazi da su zene generalno narogusene u tim situacijama osim ako nisi neki napizdjeni steroid u klsuljici i air maxu pa te se svi plase.pa pola ove teme su moje poruke zar se nisam uhvatio diskusije? sta jos treba da radim
pusti to, kazi sta mislis o onome sto sam ja pisao i sta su one zamerile
a ja ti bas delujem kao neko koga bi se bilo ko plasio?Nisam sve procitao niti cu. Video sam da si, ako si ti, pominjao samare ako pridjes nekoj devojci i da iz toga proizilazi da su zene generalno narogusene u tim situacijama osim ako nisi neki napizdjeni steroid u klsuljici i air maxu pa te se svi plase.
Ima tu neke istine. Stvar je da ili iraj igru ili nemoj. Nije lako prici i siriti sebi mogucnosti. A tu je poenta. Poenta je da svi zele da imaju izbor. Veci izbor bolji seks zivot i zivot generalno. Sta da ti kazem. Tako je kako je. Sve sto valja u zivotu nije lako doci do toga i cesto nije fer. Ali imaj u vidu i ovo. Cim je prcnes, igra se menja. Tada je ona na milost tvojoj. I tada samo nemoj da zaboravis na sva ta sranja pre nego sto je doslo do seksa.