Kako smuvati devojku, objasnjavam

• Začetnik teme Začetnik teme Fakje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa po tebi si dve platio i jedna je bila poslovno znaci imas 0 realno uspesnis pokusaja
i opet nisi rekao za veze...

Što se tiče same veze imam 0 uspešnih pokušaja. Za to ti trebaju pre svega pare. Znači siguran posao, kuća ili stan, i dobra kola.
Retko koja će da bude sa tobom ako živiš kod roditelja i nemaš ništa od navedenog. Posebno ne tipovi devjaka na koje ja pretendujem. Za sada imam dve dobre prijateljice. I baš zbog tih materijalnih sredstava ja sam i dalje iu frined zoni. Kada to budem rešio leteće perje. :per:

Ali stvarno se razumem u žene i u ljubavne veze, sastanke i sve što ide uz to. Uostalom gledaćeš moje savete.

Što se tiče same veze imam 0 uspešnih pokušaja. Za to ti trebaju pre svega pare. Znači siguran posao, kuća ili stan, i dobra kola.
Retko koja će da bude sa tobom ako živiš kod roditelja i nemaš ništa od navedenog. Posebno ne tipovi devjaka na koje ja pretendujem. Za sada imam dve dobre prijateljice. I baš zbog tih materijalnih sredstava ja sam i dalje iu frined zoni. Kada to budem rešio leteće perje. :per:

Ali stvarno se razumem u žene i u ljubavne veze, sastanke i sve što ide uz to. Uostalom gledaćeš moje savete.
ok resio si da me zezas ali to ti je glup nacin

Ako se svađaš sa 3(tri) žene istovremeno..
Pa ti si genije
Pa jesi li?
Ima na Reddit-u dobra lista resursa za detoks od Red pill-a, ako ti treba pomoć.
Stvarno istraži to, guglaj red pill
Vidi koliko se u tome pronalaziš i stavi prst na čelo dok sve ne ode predaleko i ne kreneš da se zalećeš kolima među šetače
Pa ima tema na kojima je mnogo vise zena, al bez zezanja bude nekad i 10 skoro
Inace trebaju mi objasnjenja za ova dva posta ako znas o cemu pricaju

Ako te mrzi da guglaš, mogu ja...

A bogami ti privlačiš žene
I uporan si
A reče da ideš da spavaš
To je iz nekog filma a ako nisi gledala nemoj da se mucis samo me zanimalo sta ima da mi kaze posto bez te informacije ne mogu da razumem taj post ali zivece se i bez toga nije ni bitno
Ne privlacim zene, a ne znam ni u cemu sam uporan ako mislis na ovo sto pricamo dugo to je zato sto mi je glupo da ne odgovorim ako mi vec neko nesto kaze, a i treba videti do kraja sta ko misli
Nisam rekao da idem na spavanje samo sam mu rekao laku noc jer on hoce da spava

To je iz nekog filma a ako nisi gledala nemoj da se mucis samo me zanimalo sta ima da mi kaze posto bez te informacije ne mogu da razumem taj post ali zivece se i bez toga nije ni bitno
Ne privlacim zene, a ne znam ni u cemu sam uporan ako mislis na ovo sto pricamo dugo to je zato sto mi je glupo da ne odgovorim ako mi vec neko nesto kaze, a i treba videti do kraja sta ko misli
Nisam rekao da idem na spavanje samo sam mu rekao laku noc jer on hoce da spava

Pa kako ne privlačiš kad po deset žena hoće da se svađa sa tobom?

Pa kako nisi uporan, tri ili četri puta si me pitao šta sam mislila i svaki put sam ti objasnila..
Neuporan bi odustao posle prvog odgovora

Pa kako ne privlačiš kad po deset žena hoće da se svađa sa tobom?

Pa kako nisi uporan, tri ili četri puta si me pitao šta sam mislila i svaki put sam ti objasnila..
Neuporan bi odustao posle prvog odgovora
odgovorila si ali nisi objasnila
ne privlacim samo su zeljne prozivanja i onda kad mi kazu da sam incel misle, ne znam sta, da cu da poludim u odgovaranju na to i da se ubijem jer me ne podnose

Back