Kako smuvati devojku, objasnjavam

• Začetnik teme Začetnik teme Fakje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tenor (1).gif

za samo prethodna dva dana desetak zena, znaci nije neki moj trip

obavezno ostavi link klipa kad mi vec dajes besplatnu reklamu i vredjas nicim izazvano
takodje ne smes da izvrces nickove jel znas to

Da sada vidim Peconi123 izvini greška dešava se i najboljima kao što sam ja. Link od svog YouTube kanala ne smem da delim jer je to sada protiv pravila YouTube. Jedan od razloga zašto sam obrisao stari kanal je taj što sam bio između ostalog kažnjen zbog toga.

Da sada vidim Peconi123 izvini greška dešava se i najboljima kao što sam ja. Link od svog YouTube kanala ne smem da delim jer je to sada protiv pravila YouTube. Jedan od razloga zašto sam obrisao stari kanal je taj što sam bio između ostalog kažnjen zbog toga.
Mislim da je bilo namerno ali kako god
Pa podeli link i automatski imas jedan pregled i sub od mene, niko ti ne brani da das link bar videa ili ako ces da me prozivas u delovima onda daj sve linkove
Aj nek je sa srecom, ako ti trebaju neki saveti kako me ispljuvati javi se u pp ima da te ne slazem al sigurno 30 zena koje su iskusne u tome znaci nema sanse da pogresis

Mislim da je bilo namerno ali kako god
Pa podeli link i automatski imas jedan pregled i sub od mene, niko ti ne brani da das link bar videa ili ako ces da me prozivas u delovima onda daj sve linkove
Aj nek je sa srecom, ako ti trebaju neki saveti kako me ispljuvati javi se u pp ima da te ne slazem al sigurno 30 zena koje su iskusne u tome znaci nema sanse da pogresis

Link ne mogu da delim, ali ti unapred hvala na podršci.

citiras me i stavljas mi strumfa ajde objasni mi recima sta si htela

Auuuu

Pa to je Mrgud dobrodušni Štrumf koji sve kao kao mrzi...

Ja kapiram da te neka dobro načepila pa sad ti kao napadaš sve što je žensko

Nije realno da je neko toliko uporan u podcenjivanju ženskog roda

Tako da sam te više branila a ne napadala

Auuuu

Pa to je Mrgud dobrodušni Štrumf koji sve kao kao mrzi...

Ja kapiram da te neka dobro načepila pa sad ti kao napadaš sve što je žensko

Nije realno da je neko toliko uporan u podcenjivanju ženskog roda

Tako da sam te više branila a ne napadala
Ne potcenjujem zenski rod samo te najlepse molim da mi odgovoris na moju molbu da objasnis recima sta si htela da kazes ako te to ne remeti previse u tvojim svakodnevnim aktivnostima

Back