Senka_91
Primećen član
- Poruka
- 530
Imala sam decka do juce....Konacno sam ga se resila :grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao, sto je to romanticno!!!!Ketchua:@mare34:
I ja sam isto primetio...sto vise seres po njima,to te vise gotive...
Moj nacin?Toljagom u glavu,pa za kosu i odvucem je do pecine...![]()
To je nesto u fazonu imas nekog ko ti se svidja pa ga vrbujes svaki dan ne bi li obratio paznju na tebeBanshee:niti imam decka,nit radim na tome![]()
![]()
a nije mi bas ni najjasniji cin 'radjenja na tome'![]()
Ma sta ce ti decko,to je tako out....bolje kupis novu ves masinu.Dve muve jednim udarcem.Banshee:niti imam decka,nit radim na tome![]()
![]()
a nije mi bas ni najjasniji cin 'radjenja na tome'![]()
e bedakDovla:To je nesto u fazonu imas nekog ko ti se svidja pa ga vrbujes svaki dan ne bi li obratio paznju na tebe![]()
aha...znaci decko sluzi za pranje vesafrozen1982.:Ma sta ce ti decko,to je tako out....bolje kupis novu ves masinu.Dve muve jednim udarcem.![]()
Ne,ne,ne...malo si pomesala...za to sluzi devojka,i da cisti i da pere i da izbacuje djubre.Banshee:aha...znaci decko sluzi za pranje vesa
a ko ce da kuva rucak,usisava kucu,nosi djubre? :x
bolje da unajmimim nekog egzoticnog roba umesto masine...![]()
pa koji ce mi onda decko ako nece da kuva i sprema?frozen1982.:Ne,ne,ne...malo si pomesala...za to sluzi devojka,i da cisti i da pere i da izbacuje djubre.![]()
Takodje treba da ti cese ledja,pere ti noge u lavoru i........neke stvari koje nisu za osetljive usi tinejdzera. :shock:
ne zeznam.mrtva sam ozbiljna.frozen1982.:Samo ti zezaj,al nije zdravo nemati decka.Ima samo jednog dana da explodiras!BUM! :shock: