Xantar
Obećava
- Poruka
- 87
ahahaha...Ne pravi se nevinašce!pa gospodine Xantar kad smo se mi to dogovorili?

Kad god želiš. Javi mi se. Ćaaaooooo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha...Ne pravi se nevinašce!pa gospodine Xantar kad smo se mi to dogovorili?

ipak 'vako
Nije to iz zezanja. Oni bi hteli nešto više, ali nemaju hrabrosti i iskustva za to. Uglavnom, paćenici su što to rade.Meni moji drugovi sa kojima sam bas u extra odnosima uvek nekao poljube ruku ali vise iz zezanja nego sto bi sad![]()
Šalim se.
opterecen sam jednom devojkom... nikad ni sa jednom nije 'vako bilo
mozda se nikad pravo zaljubio nisam
pola sata visim na njenom profilu i gledam komentare 
ja reko sad je zoves na pice grlis je saljes ruze a ti visis na fbu Nije to iz zezanja. Oni bi hteli nešto više, ali nemaju hrabrosti i iskustva za to. Uglavnom, paćenici su što to rade.
Ja bih tebe, recimo, obljubio analno i oralno.![]()
Šalim se.

Pola sata nije puno. Ja kad stokujem, onda to radim mnogo više sa devojkama koje mi se na prvi pogled sviđaju. Onda pogledam šta voli i kako se ponaša i smorim se kada vidim da voli "Lajanje na zvezde" i učlanjena je u neke nacionalističke grupe. Smor teški, čini mi se da je svaka na isti kalup pravljena.Bozee trebada se lecimopterecen sam jednom devojkom... nikad ni sa jednom nije 'vako bilo
mozda se nikad pravo zaljubio nisam
pola sata visim na njenom profilu i gledam komentare
![]()
Evo bre kako se prilazi devojci
najefikasniji nacin![]()

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxxaxxaxaxaaxja reko sad je zoves na pice grlis je saljes ruze a ti visis na fbu
xaaxaxaxaaxaxxaaxxaax
da daa..
![]()
Pola sata nije puno. Ja kad stokujem, onda to radim mnogo više sa devojkama koje mi se na prvi pogled sviđaju. Onda pogledam šta voli i kako se ponaša i smorim se kada vidim da voli "Lajanje na zvezde" i učlanjena je u neke nacionalističke grupe. Smor teški, čini mi se da je svaka na isti kalup pravljena.
Pola sata nije puno. Ja kad stokujem, onda to radim mnogo više sa devojkama koje mi se na prvi pogled sviđaju. Onda pogledam šta voli i kako se ponaša i smorim se kada vidim da voli "Lajanje na zvezde" i učlanjena je u neke nacionalističke grupe. Smor teški, čini mi se da je svaka na isti kalup pravljena.
Vidi njene postove, vidis da se pali na dede![]()

Volim te.ja ne volim lajanje na zvezde![]()