Kako smuvati decka/devojku

Dali imate momka/devojku?

• Da

• Ne

• Radim na tome

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Samo bez ljubljenja ruke. To je njanjavo i bezveze. Možeš je poljubiti u obraz, zagrliti, rukovati se. To je prihvatljivo...za drugaricu i potencijalnu devojku. Ali ako hoćeš da budeš sa njom, moraš malo da ubrzaš postupak i da pređeš na nešto ozbiljnije od rukovanja.

Bozee trebada se lecim :sad2: opterecen sam jednom devojkom... nikad ni sa jednom nije 'vako bilo :sad2: mozda se nikad pravo zaljubio nisam :sad2: pola sata visim na njenom profilu i gledam komentare :sad2:
Pola sata nije puno. Ja kad stokujem, onda to radim mnogo više sa devojkama koje mi se na prvi pogled sviđaju. Onda pogledam šta voli i kako se ponaša i smorim se kada vidim da voli "Lajanje na zvezde" i učlanjena je u neke nacionalističke grupe. Smor teški, čini mi se da je svaka na isti kalup pravljena.

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxxaxxaxaxaax :hahaha: ja reko sad je zoves na pice grlis je saljes ruze a ti visis na fbu :D xaaxaxaxaaxaxxaaxxaax :D da daa.. :D

That is not funny :S I'm pussy :D

Salim se, pola godine se razmisljam treba li mi veza uopste.. hebem se sam sa sobom, ne bih da prilazim vise polualkoholisan... znas kako me kopkaaaa aaa a sta i ja vama pisem kad vas boli piiip :D

Pola sata nije puno. Ja kad stokujem, onda to radim mnogo više sa devojkama koje mi se na prvi pogled sviđaju. Onda pogledam šta voli i kako se ponaša i smorim se kada vidim da voli "Lajanje na zvezde" i učlanjena je u neke nacionalističke grupe. Smor teški, čini mi se da je svaka na isti kalup pravljena.

Joj, ova "moja" brate teski sexualni manijak na fejsu :D da se razumemo nije klinka tipa "nafurana mawa", no je sasvim ok samo sto stalno neke sex statuse stavlja, a znam je jos iz srednje sasvim ok devojka, i sad je, samo na fejsu nije normalna, forsira neke "kobinacije" pojeo bih se O.o

Back