Masno-TkivoInViVo
Primećen član
- Poruka
- 554
ma to me zabole šta ona zna, ni ne pogledaju me na ulici dok ga ne izvadim.I ona zna da li bi uopšte stigao do ''čukanja''![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to me zabole šta ona zna, ni ne pogledaju me na ulici dok ga ne izvadim.I ona zna da li bi uopšte stigao do ''čukanja''![]()
Jao vas hrabrih na tastaturima to me zabole šta ona zna, ni ne pogledaju me na ulici dok ga ne izvadim.
oce da im ukradu garderobuZašto muškarci odmeravaju žene?
Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju?
daleko od toga...Zato što su muškarci kod nas uglavnom užasnog izgleda, blago rečeno. Ne prolazi svaki dan Tom Hardy pa da se okreneš.
Zene ne odmjeravaju?Zašto muškarci odmeravaju žene?
mi pikiramoZene ne odmjeravaju?
Одговор је веома једноставан:Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju?
Jel te opale po guzi u prolazu?Osećam se odmereno
![]()
Ne osećaš se kao čist seksualni objekat?Osećam se odmereno
![]()
Grupa momaka zvizdi za zenom,prolazi svaki dan tom ulicom na posao i svaki put je to vrijedja, onog momenta kad prestanu da zvizde opet je uvredjena jer razmislja zasto vise ne zvizde, da li je jos uvijek privlacna ,lijepa ,da li sam se udebljala itd.Zavisi ko odmerava..Ako je neki ćaci onda je to uvreda za svaku normalnu ženu![]()
Ovajno. Ponuda im je jako ogranicena i siromasnazKako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju?
Pogledajte prilog 1773540
Cisto muška netacna opservacija koja nema blage veze sa životomGrupa momaka zvizdi za zenom,prolazi svaki dan tom ulicom na posao i svaki put je to vrijedja, onog momenta kad prestanu da zvizde opet je uvredjena jer razmislja zasto vise ne zvizde, da li je jos uvijek privlacna ,lijepa ,da li sam se udebljala itd.
Osećam seNe osećaš se kao čist seksualni objekat?
Da vidimo sta AI kazeCisto muška netacna opservacija koja nema blage veze sa životom
Ovde imaš par žena a ti pitaš AI? Je l moguće?Da vidimo sta AI kaze
Kada neko zviždi za njima svaki dan:
To se doživljava kao uznemiravanje, jer nije tražena pažnja.
Zvižduk svodi ženu na „objekt“ umjesto na osobu, pa je normalno da se osjeća uvrijeđeno ili nelagodno.
Kada neko prestane:
Može se javiti osjećaj da se „više ne primjećuje“, što se ponekad protumači kao gubitak pažnje ili privlačnosti.
Pa ne vjeruju miOvde imaš par žena a ti pitaš AI? Je l moguće?![]()
Upravo tako, ne treba praviti problem od toga ali ako ti neko svaki dan kaze da si dobra riba i odjednom prestanje njegovo interesovanje za tebe bez obzira da li ti se svidja ili ne zamislices se ,sta je sad ,jesam li jos privlacna?Ko da rešavamo teorije struna
zvižde, dobacuju, svirkaju, odmeravaju, ne reagujem, navikla sam. Ne zanima me. I da ne rade, ne bih ni primetila. E ono što primetim je da mi stanu na pešačkom, tada budem ljubazna pa klimnem glavom za hvala
i ne, zbog toga sebe ne doživljavam kao sex objekat, već njih doživljavam kao malo ''napaljene''
![]()