kako se zene informiraju ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

smrkavac

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
250
Dok sam danas ispijao prvu jutarnju pivu pogledao sam malo sto ljudi citaju po kaficu . Muskarci citali ozbiljne novine a zene zutu stampu i slicno . Pa me sada zanima kako zene formiraju stav o politickim dogadajima citajuci tko je koga jucer okinuo , tko je poveco sise ili najnoviju dijetu . Jesu li zene neinformirane o stanju u svijetu i koliko vas zna glavni grad npr svicarske ili kanade ?

Dok sam danas ispijao prvu jutarnju pivu pogledao sam malo sto ljudi citaju po kaficu . Muskarci citali ozbiljne novine a zene zutu stampu i slicno . Pa me sada zanima kako zene formiraju stav o politickim dogadajima citajuci tko je koga jucer okinuo , tko je poveco sise ili najnoviju dijetu . Jesu li zene neinformirane o stanju u svijetu i koliko vas zna glavni grad npr svicarske ili kanade ?

glavni grad Azerbejdzana pa da pocnemo da diskutujemo
politicku situaciju je lako oceniti prateci cene na trzistu i inflaciju
ne treba mi drugi parametar

A vi muskarci imate mnoooogo koristi od toga sto znate sta vam servira Amerika da je istina o "stanju u svetu" ?? ;)

Prosipaje iz supljeg u prazno - eto to je politika...

Jos uzaludnije teme za razgovor od traceva i zute stampe ^^

Ionako bude kako najmocnije zemlje to hoce - iz, samo njima poznatih razloga ;)

iskreno, nema nista uzaludnijeg od citanja sta je Dacic uradio ili gde je Vucic bio i tome slicno
sa zutom stampom bar odmaram mozak
a od vlasti nikad nista nisam ni ocekivala, pa ne ocekujem ni od ove
sve sam uvek u zivotu morala sama

Cisto informativno, za koje novine drzis da su ozbiljne, na srpskom trzistu?

Ako ti se ne cita americka propaganda odi na ADVANCE HR to je proruska stranica . A kako onda birate za koga cete glasati ? Najzgodnijeg ili onog sa sexy imenom ? Ovo je samo jos jedan dokaz da zenama treba zabraniti pravo glasa na izborima jer zaokruzuju bezveze .

Srpske novine u zagrebu mozes kupiti samo na jednome mjestu pa cu se prosetati tamo da ti javim poslje tri kralja jer je sutra neradni dan .
Ali budi ljubazan te iskoristi malo ove praznike da se informises sto tacnije o politickoj situaciji kod nas, a onda prelistaj te ozbiljne novine pa mi reci koje ti se od njih cine, onako, najozbiljnije.
Da se informises mozes i na pdf politici, sumnjam da ces nesto ozbioljnije naci na tom kiosku. :lol: Ne znam kakva je situacija sa drugim kioscima u Hrvatskoj, sa vasom stampom, ali sasvim si u pravu, ovde sve novine ocekuju da je njihovo da te ubede za koga treba da glasas i to rade krajnje otvoreno.

iskreno, nema nista uzaludnijeg od citanja sta je Dacic uradio ili gde je Vucic bio i tome slicno
sa zutom stampom bar odmaram mozak
a od vlasti nikad nista nisam ni ocekivala, pa ne ocekujem ni od ove
sve sam uvek u zivotu morala sama
Kako se prave deca?
Za odrasle ženice ovo je naizgled smešno i jednostavno pitanje. Ali problem dolazi kada to treba da objasne svojoj deci. Mnogi izbegavaju da kažu istinu, ili pričaju kako decu donose rode, ili se rađaju u kupusu. Objašnjenje je vrlo jednostavno, i što su deca starija više je razloga da im se kaže istina, jer bolje je to da saznaju od vas, drage moje, na ispravan način, nego od nekog tamo D-a na pogrešan.
Važna informacija!
Da bi se uopšte stvorili uslovi za pravljenje dece, potrebna je jedna muška i jedna ženska osoba. Muškarac stavlja svoj polni organčić u žensku vaginicu i ejakulira. Na taj način spermica ulazi u ženski polni organčić i vrši se oplodnja. Ako sve prođe u redu i oba partnerčića nemaju zdravstenih problema te prirode, posle devet meseci od ejakulacijice, rađa se bebirončić. :zimag:

Imas pravo ovo za sportsku kladionicu ali to je birc do . U ovome gdje sam pio pivu kulturan svijet na tv NATIONAL GEOGRAFIC i birc polu prazan . U susjednom tri televizora . Na jednom se vrti arenasport a na ostala dva teletext od klada . Pogodi koji je bio krcat ljudima ?

O, pa zato ste vi u EU, kod vas je informacija na ceni, mora da je novinarstvo u boljem stanju nego kod nas.
Politika je dobra za spoljnu politiku, moze i za kulturu i tako neke informacije opste kulture radi, za domacu politiku ili ne daj Boze istrazvacko novinarstvo, tu je tesko reci koje su novine gore.
Citala sam nekad davno Nin, narocito redovno jos su Tirnanic i Kapor bili zivi. Bilo zanimljivih clanaka, vise analitickih nego informativnih i zanimljivih mesecnih dodataka, ne znam kako danas stoje. I videla sam u biblioteci Republiku, koliko sam ovlas bacila pogled nije lose. Ali to nije dnevna stampa, vec nedeljna i mesecna. Sad bi me vise zanimalo prakticno nesto, nesto kao generalni strajk i protest takav da cela zemlja stane ako se vec usvaja neki zakon o radu koji je na udaru kritika, a ne vise apaticno slaganje ramenima i rasprave za koga glasati, ko je sta znacajno rekao, ko je replicirao...
Inace je pametnije da taj evro sacuvas i za te pare uzivas u kafi u nekoj kafani listajuci zutu stampu. :lol:

Kako se prave deca?
Za odrasle ženice ovo je naizgled smešno i jednostavno pitanje. Ali problem dolazi kada to treba da objasne svojoj deci. Mnogi izbegavaju da kažu istinu, ili pričaju kako decu donose rode, ili se rađaju u kupusu. Objašnjenje je vrlo jednostavno, i što su deca starija više je razloga da im se kaže istina, jer bolje je to da saznaju od vas, drage moje, na ispravan način, nego od nekog tamo D-a na pogrešan.
Važna informacija!
Da bi se uopšte stvorili uslovi za pravljenje dece, potrebna je jedna muška i jedna ženska osoba. Muškarac stavlja svoj polni organčić u žensku vaginicu i ejakulira. Na taj način spermica ulazi u ženski polni organčić i vrši se oplodnja. Ako sve prođe u redu i oba partnerčića nemaju zdravstenih problema te prirode, posle devet meseci od ejakulacijice, rađa se bebirončić. :zimag:

de si Kojote pusko stara :kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back