Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
e pa aco ako se osecas kao dete onda pocni da se i ponasas tako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta bi dobila time?
Jesi li razmisljala kada ga ne bi oterala u depresiju da bi dobila jednu srecnu mladu osobu, koja je u stanju da nadje devojku, koja se oseca lepo koja kad sedne da uci sedne da uci sa mslima pozitivizma i srece a ne sa mislim negacije i mislima koje karakterisu depresivca?
vis' kako si ti simpa:rolleyes:Naravno da ne bude zabune detetu treba davati da resava male probleme pa polako sve vece i vece. Ako mu date da odma resava problem koji ne moze samo da resi i nastavite tako onda ce ono da pomisli da je nesposobno a na kraju ce da pocne da veruje da je nesposobno i to vrlo iskreno da veruje.
Da li zivis u malom gradu? Koliko imas godina?

Kazi mi Hellen. Ali iskreno. Da li je ovo normalno ili nenormalno. Ali iskreno. Otac puni sinu glavu fizickim izgledom, decko je super gradjen ali mu na jednom ukidaju sport. I momak pocne da se goji. Sa 20 godina ima 20 kg viska, iskompleksiran je zbog toga, svaki dan slusa od oca uvrede. Resi da se resi kompelsa. Da sve od sebe 3 meseca mukotrpnog rada, dijeta, znaci gadno odricanje. Od tmurnog, depresivnog lika lagano sastaje normalan covek sa smeskom na licu, dobija samopouzdanje. Na zalost to njegovo dobijanje samopouzdanja zakaci jedan rok na fakultetu.
Da je to tvoje dete, da li ces reci "***** jedan rok, neka resi zivotni kompleks nize vrednosti, da bude srecan, ima i drugih rokova"....ili cem mu zavrsnuti slavinu i opet ga urerati u komplekse u depresiju???
Da je moje dete, ja bi ga maksimalno podrzao da resi svoj kompelks nize vrednosti makar pao i godinu, jer ako ne resi svoj kompleks onda ce da bude isfrustriran, depresivan. A od takve mlade osobe ne mozes mnogo da ocekujes.
Ацо, искрено, твојим родитељима не бих дала ни куче да ми причувају...
За све ове године схватила сам да је теби ужасно тешко да ти нема излаза... То што ти проживљаваш свакодненво од својих ''родитеља'' ми не можемо ни да наслутимо.
Јасно је зашто си депресиван, безвољан, јадан, тужан и неспособан за живот.
Јасно је да сви наши предлози не могу уродити било каквим плодом јер ти немаш ни воље ни снаге, а искрено, ни жеље, да било шта промениш у свом животу.
Једино што ти преостаје је да повремено (почешће) кукаш на форуму ако ти то мало олакшава ствар и да и даље живиш свој јадан и тужан живот, одбачен, нерећан и несхваћен од свих, да патиш и гризеш се од незадовољства. Никаквог другог излаза нема, Ацо, цео живот ти је запечаћен.
Дргим људима је ваљда суђено да се боре за себе и свој живот, да сами одлучују о себи...теби је очигледно суђено да останеш мало јадно беспомоћно дете сурових родитеља, и да цео свој живот посветиш бесу према њима и оптуживању.
Јбг, створили су те неспособног, неспособан си, својом вољом, и остао - то ти је што ти је. Живи тако ако не умеш другачије.
Ацо, искрено, твојим родитељима не бих дала ни куче да ми причувају...
За све ове године схватила сам да је теби ужасно тешко да ти нема излаза... То што ти проживљаваш свакодненво од својих ''родитеља'' ми не можемо ни да наслутимо.
Јасно је зашто си депресиван, безвољан, јадан, тужан и неспособан за живот.
Јасно је да сви наши предлози не могу уродити било каквим плодом јер ти немаш ни воље ни снаге, а искрено, ни жеље, да било шта промениш у свом животу.
Једино што ти преостаје је да повремено (почешће) кукаш на форуму ако ти то мало олакшава ствар и да и даље живиш свој јадан и тужан живот, одбачен, нерећан и несхваћен од свих, да патиш и гризеш се од незадовољства. Никаквог другог излаза нема, Ацо, цео живот ти је запечаћен.
Дргим људима је ваљда суђено да се боре за себе и свој живот, да сами одлучују о себи...теби је очигледно суђено да останеш мало јадно беспомоћно дете сурових родитеља, и да цео свој живот посветиш бесу према њима и оптуживању.
Јбг, створили су те неспособног, неспособан си, својом вољом, и остао - то ти је што ти је. Живи тако ако не умеш другачије.
Uf Hell mozes mu hladno virtualno zameniti ulogu roditelja. 
Одговорила сам ти да је то ненормално.
Ја своју децу васпитавам другачије.
Имаш ли још неко питање?
Kako dete od deteta-debila zasluzi da dobije bar titulu deteta-ne debila?
Онако како су мене моји васпитавали (са малим изменама у неким ставкама), а мислим да су моји били добри и стручни васпитачи.A kako ih vaspitavas?
Kako dete od deteta-debila zasluzi da dobije bar titulu deteta-ne debila?
Tj da li vi trpate nos u svaki problem vase dece, sve im vi resavate, cak i kad se oni svim snagama bune da ih rese sami i budu samostali ili ih bar po nekad pustite da rese sami problem?

Joj vidi se da si nov(a) čim ne znaš našeg Acu, mezimče foruma.
Da se ne uvredi Top modelsica i ona je mezimče.![]()
Ne dopada nam se uvek što je tako, ali šta god mi mislili o sebi uvek smo tretirani upravo kako zaslužujemo. Nije slučajno što nekoga poštuju, a nekoga ne. Poštovanje moramo ZASLUŽITI svojim stavovima, postupcima, odlukama. Naterati nekoga da nas poštuje nije moguće.
Nije loše posmatrati sebe kritički, da li bismo poštovali kod drugoga to kakvi smo mi sami. Ako smo iskreni, odgovor se sam nameće![]()
Ovo si me već jednom pitao i već sam ti jednom odgovorila.A kako se to zasluzuje?
Ацо, не вреди ни да покушаваш било шта, схвати већ једном да си неспособан!
Sposoban sam ja samo ocu to da dokazem. 6 meseci sanse nije mnogo.
VALJDA!!!!