Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Aco, zamisli da je 2028 godina, ti imaš 46 i čekaš da ti daju šansu.
Kako ti izgleda ova slika?
Мени сасвим реално...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aco, zamisli da je 2028 godina, ti imaš 46 i čekaš da ti daju šansu.
Kako ti izgleda ova slika?

Ovo si me već jednom pitao i već sam ti jednom odgovorila.
Ako jednog dana budeš poželeo da prestaneš da glumiš žrtvu i počneš da se ponašaš dostojanstveno tvoj problem će biti rešen. Za početak prestani da kukaš.
Како да докажеш? Тако што опет ОД ЊИХ очекујеш да се мењају???
Е, Ацо мој, да си ти способан не би кукумавчио овде...![]()
Na da se menjaju. 6 meseci da zatvore usta. 6 meseci da mi se ne mesaju u zivot. 6 meseci da ne postojim.

)Ацо, је л' ти мислиш да ниси неспособни дебил?
Дакле ОНИ треба да се мењају (то јест да ћуте иако су навикли да причају) да би ТИ ''имао шансу''....???
А где си ТИ ту? Нигде. Нема те.![]()
Mislim da nisam. Da sam ja smatrao da meni recimo ta pitanja trebaju ja bi ih nabavio sam.
Ja treba da uradim stvari da opravdam to njihovo sestomesecno poverenje citaj cutanje.

to je preporučio roditeljima, a šta je preporučio TEBI?Pazi psihijatar kod koga smo isli je predlozio da mi daju 6 meseci sanse. 6 meseci da me ne pritiskaju, da mi ne popuju, da ne misle umesto mene.
to je preporučio roditeljima, a šta je preporučio TEBI?
J
. Moja majka kad udje u sobu da me kontrolise ja dobijem tikome, krenem da se tresem, da grizem ruku, moram da popijem jedno 2 leksilijuma da se smirim

Pa sta radis u toj sobi, crni Aco, kad se hvatas za leksilijum kad ti udje mama?![]()

Pa sta radis u toj sobi, crni Aco, kad se hvatas za leksilijum kad ti udje mama?![]()
Kako god okreneš, Aco, nema ni u čijem životu idealnih okolnosti. Nešto obavezno mora da žulja i to je tako. Bez obzira da li tebe tvoji roditelji zaista na neki način sabotiraju ili ti samo imaš takav utisak imaš tri moguće opcije:Na da se menjaju. 6 meseci da zatvore usta. 6 meseci da mi se ne mesaju u zivot. 6 meseci da ne postojim.
Ucim, verovao ili ne. E onda onda fino uleti. Onda ja dobijem nervni napak, krenem da se tresem, neretko i da se ujedam. Onda se malo primirim pa popijem lekice smirenje. Usput zboravim sve ono sto sam ucio jer ispizdim.
...И онда лепо има оправдање зашто је ''све заборавио''....
Стари глумац Аца....![]()
Aco, ako nisam indiskretna, koju dijagnozu je dao psihijatar?