Kako se zasluzuje status ne debila?

Ovo si me već jednom pitao i već sam ti jednom odgovorila.

Ako jednog dana budeš poželeo da prestaneš da glumiš žrtvu i počneš da se ponašaš dostojanstveno tvoj problem će biti rešen. Za početak prestani da kukaš.

Ja jesam spreman da prestanem da glumim zrtvu. Ali me **** to sto i dalje zivim pod njihovim krovom i delom od njihovih para nesto i zaradim sam. Sto ce reci da od njih dobrim delom zavisi da li cu dobiti sansu ili ne. 6 meseci sanse da se dokazem je predlog ne mene nego psihijatra. Ako je to tako mnogo onda *******.

Svati da ja dobijam nervni napad. Moja majka kad udje u sobu da me kontrolise ja dobijem tikome, krenem da se tresem, da grizem ruku, moram da popijem jedno 2 leksilijuma da se smirim. Cim zinu ja dobijam nervni napad. Kad krenu da se prave pametni, da resavaju moje probleme, pa i da zovu ljude ko da sam ja debil da rese moje stvari ja dobijem ludacke napade, boli me stomak.

Pre par nedelja zove moj matori oca mog druga sa fakulteta da ga pita za ispitna pitanja iz nekog predmeta da li postoje, da mi on nabavi. Kao da sam ja nesposoban. A moze mi i ne trebaju. Ali ne ne. I onda sta. Ja ispadnem nesposobni debil, ceo svet me gleda ko idiota kome tatica trazi ispitna pitanja.

Na da se menjaju. 6 meseci da zatvore usta. 6 meseci da mi se ne mesaju u zivot. 6 meseci da ne postojim.

:lol::lol::lol:

Дакле ОНИ треба да се мењају (то јест да ћуте иако су навикли да причају) да би ТИ ''имао шансу''....???

А где си ТИ ту?
Нигде.
Нема те.
:roll:

(Дуел остаје! :mrgreen:)

Na da se menjaju. 6 meseci da zatvore usta. 6 meseci da mi se ne mesaju u zivot. 6 meseci da ne postojim.
Kako god okreneš, Aco, nema ni u čijem životu idealnih okolnosti. Nešto obavezno mora da žulja i to je tako. Bez obzira da li tebe tvoji roditelji zaista na neki način sabotiraju ili ti samo imaš takav utisak imaš tri moguće opcije:
a) da odeš od kuće i pomiriš se sa činjenicom da će te oslobođenje od roditelja koštati udobnosti
b) da ostaneš tu gde jesi i da sebe smatraš njihovom žrtvom do kraja života
c) da se zainatiš i uprkos svim otežavajućim okolnostima dokažeš SAMOM SEBI da si čovek, a ne dete.

Svaki izbor ima svoju cenu.

Kakav god izbor da napraviš preuzmi POSLEDICE tog izbora jer si za svoj život ODGOVORAN samo ti.

Јао, Хармони како можеш да кажеш да је он одговоран, зар не знаш да су га слали чак у удаљену основну школу, да га нису пустили у Енглеску и да му нису дали лову за теретану? И још приде га хране чоколадама...

...И онда лепо има оправдање зашто је ''све заборавио''....
Стари глумац Аца....;)

Jel mislis da mi je treba dati sansu? JEDNU U ZIVOTU? Da dokazem da mogu?
Mislim ja sam mojim obrazovanjem mogu da sanjam da zaradim toliko da se skroz osamostalim. Ja finansijski zavisim od njih dobrim delom, i pored moje plate. Ali mislim da sam i pred toga zasluzio da dobijem sansu. Svi moji drugovi i drugarice su je dobili pre mnoo godina.

Back