Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
To se zove zabrana prilaska koja čeka da se desi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam kako vam nije jasno da kad bi se bilo kome predocilo da je nesto tog tipa neukusan bezobrazan pogled upucen svako odgovorio da niste normalni i da tripujete
nisam rekao da nisi samo ce takva reakcija biti sigurno se nece izvinuti i reci da nece vise..mnogi se u prolazu i komsiluku gledaju i svako od nas tumaci te poglede kako zeli obicno nista ne znace ako nema konkretnih ponuda
vise prija nego sto je nelagodna pozuda
najobičnija nekultura...kućno (ne)vaspitanje...lik me gleda vec godinama, stanuje u susednoj zgradi i povremeno se slucajno vidimo na ulici....momak je, super izgleda, deluje pristojno....ali konstantno se okrece, bulji i sto je najgore ne bira ni mesto ni vreme....ne smeta mu ni kad sam sa detetom, ni kad sam sa muzem....juce idemo prema zgradi muz i ja i on iz kola baca farove....muzu nisam ni rekla, sam je primetio....toliko je upadljivo da je odmah prvi put kad smo se sreli, jos predprosle godine, pitao: koji je ovom q????....i jos crnjak, pored njega neka curica u kolima....
....doslo mi da mu cvrgu lupim, missim sta taj covek radi????....jeste li vi imali takve neke likove od cijeg pogleda vam je krajnje nelagodno???...
....kakav je to cvrc u glavi kad ne znaju ni malo da budu diskretni....
al realno ova tema i nije za ljis vise za psihologiju![]()
a smesno je
ja buljim manijacki, boli me patka))))))
ja buljim manijacki, boli me patka))))))
Moj stari je uvek govorio: "Nije to penis, nije to patka, ni kuca ni maca ni piččkica, nego KURČČINA!" i hvala mu na lekciji![]()
lik me gleda vec godinama, stanuje u susednoj zgradi i povremeno se slucajno vidimo na ulici....momak je, super izgleda, deluje pristojno....ali konstantno se okrece, bulji i sto je najgore ne bira ni mesto ni vreme....ne smeta mu ni kad sam sa detetom, ni kad sam sa muzem....juce idemo prema zgradi muz i ja i on iz kola baca farove.....
blago tebi, moj je uvijek bio dosadan i kulturan, a popio je u zivotu jedno i po pivo. a nije me naucio ni jedne psovke i tako te folove, vec samo da pucam u koljena i polomim napadachu ruku)))
To se zove drkadžijalik me gleda vec godinama, stanuje u susednoj zgradi i povremeno se slucajno vidimo na ulici....momak je, super izgleda, deluje pristojno....ali konstantno se okrece, bulji i sto je najgore ne bira ni mesto ni vreme....ne smeta mu ni kad sam sa detetom, ni kad sam sa muzem....juce idemo prema zgradi muz i ja i on iz kola baca farove....muzu nisam ni rekla, sam je primetio....toliko je upadljivo da je odmah prvi put kad smo se sreli, jos predprosle godine, pitao: koji je ovom q????....i jos crnjak, pored njega neka curica u kolima....
....doslo mi da mu cvrgu lupim, missim sta taj covek radi????....jeste li vi imali takve neke likove od cijeg pogleda vam je krajnje nelagodno???...
....kakav je to cvrc u glavi kad ne znaju ni malo da budu diskretni....
Није јеббо ништа 100 година па је пролупао.e da znas da sam pomisljala da to uradim....samo se desi se da me ne vidi jedno dobro vreme i taman na to zaboravim, kad ono opet.....necu lagati ako kazem da se to provlaci nekih 5 godina.....deluje da me se boji, bilo je situacija oko garaza kad smo bili sami, ja uterivala auto on petljao oko svog i nije mi se ni obratio pa ga se ni ne bojim....ne deluje agresivno, cak vise bojazljivo....cinjenica je da takvi pogledi izazivaju nelagodu jer covek razmislja sta se iza toga krije....kakva persona je to kad sa svojih 30 i nesto u dupetu ne ume da se iskontrolise i normalno pogleda nekoga....
najobičnija nekultura...kućno (ne)vaspitanje...
svi buljimo, al diskretno...a ovo manijački...to mogu samo nevaspitani seljosi...