kako se to zove....

:confused: ma kakvi da mi se svidja, volim covek sa kojim zivim i mirna sam u dusi....ja sam tip covek akoji slabo registruje desavanja oko sebe dok setam ulicom, ne volim da buljim u ljude, gledam svoja posla....nikad mi tudje buljenje nije prijalo....kad primetim to znaci da je bas bio upadljivo :))))....znaci, mrka kapa sa davanjem ribice ali cak i da sam slobodna, a on definititvno jeste dobar frajer, strasno me odbija njegovo ponasanje i nimalo mi ne imponuje....missim, kakav bi on bio u vezi kad ovako sa razdaljine ne zna da se ponasa i kontrolise....:roll:

nisam rekao da nisi samo ce takva reakcija biti sigurno se nece izvinuti i reci da nece vise..mnogi se u prolazu i komsiluku gledaju i svako od nas tumaci te poglede kako zeli obicno nista ne znace ako nema konkretnih ponuda

nisam rekao da nisi samo ce takva reakcija biti sigurno se nece izvinuti i reci da nece vise..mnogi se u prolazu i komsiluku gledaju i svako od nas tumaci te poglede kako zeli obicno nista ne znace ako nema konkretnih ponuda

pa znas, ovo nije ono gleduckanje koje zna da imponuje i koje je simpaticno, takvo prija i laska.....ne znam da li sam bila jasna.....ovo je manijakalno, uznemirujuce, neprijatno, traje godinama istog intenziteta....jednom je isao ulicom ispred mene i vec sam pocela da brojim kliko puta se okrenuo zamnom....stigla sam do preko 10 :))))....i bivsi momak i sadasnji muz su hteli da se obracunaju ali ja nisam dozvolila....ne bih da pravim scenu....a kao sto i rekoh, ne vidimo se dosta dugo pa ja na to i zaboravim....a kad dodje lepse vreme i izvucemo se iz kuce, bude cesce....

:think: lik me gleda vec godinama, stanuje u susednoj zgradi i povremeno se slucajno vidimo na ulici....momak je, super izgleda, deluje pristojno....ali konstantno se okrece, bulji i sto je najgore ne bira ni mesto ni vreme....ne smeta mu ni kad sam sa detetom, ni kad sam sa muzem....juce idemo prema zgradi muz i ja i on iz kola baca farove....muzu nisam ni rekla, sam je primetio....toliko je upadljivo da je odmah prvi put kad smo se sreli, jos predprosle godine, pitao: koji je ovom q????....i jos crnjak, pored njega neka curica u kolima....:dash:....doslo mi da mu cvrgu lupim, missim sta taj covek radi????....jeste li vi imali takve neke likove od cijeg pogleda vam je krajnje nelagodno???...:dash:....kakav je to cvrc u glavi kad ne znaju ni malo da budu diskretni....
najobičnija nekultura...kućno (ne)vaspitanje...
svi buljimo, al diskretno...a ovo manijački...to mogu samo nevaspitani seljosi...

:think: lik me gleda vec godinama, stanuje u susednoj zgradi i povremeno se slucajno vidimo na ulici....momak je, super izgleda, deluje pristojno....ali konstantno se okrece, bulji i sto je najgore ne bira ni mesto ni vreme....ne smeta mu ni kad sam sa detetom, ni kad sam sa muzem....juce idemo prema zgradi muz i ja i on iz kola baca farove....muzu nisam ni rekla, sam je primetio....toliko je upadljivo da je odmah prvi put kad smo se sreli, jos predprosle godine, pitao: koji je ovom q????....i jos crnjak, pored njega neka curica u kolima....:dash:....doslo mi da mu cvrgu lupim, missim sta taj covek radi????....jeste li vi imali takve neke likove od cijeg pogleda vam je krajnje nelagodno???...:dash:....kakav je to cvrc u glavi kad ne znaju ni malo da budu diskretni....
To se zove drkadžija :)

e da znas da sam pomisljala da to uradim....samo se desi se da me ne vidi jedno dobro vreme i taman na to zaboravim, kad ono opet.....necu lagati ako kazem da se to provlaci nekih 5 godina.....deluje da me se boji, bilo je situacija oko garaza kad smo bili sami, ja uterivala auto on petljao oko svog i nije mi se ni obratio pa ga se ni ne bojim....ne deluje agresivno, cak vise bojazljivo....cinjenica je da takvi pogledi izazivaju nelagodu jer covek razmislja sta se iza toga krije....kakva persona je to kad sa svojih 30 i nesto u dupetu ne ume da se iskontrolise i normalno pogleda nekoga....
Није јеббо ништа 100 година па је пролупао.

Back