neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lik me gleda vec godinama, stanuje u susednoj zgradi i povremeno se slucajno vidimo na ulici....momak je, super izgleda, deluje pristojno....ali konstantno se okrece, bulji i sto je najgore ne bira ni mesto ni vreme....ne smeta mu ni kad sam sa detetom, ni kad sam sa muzem....juce idemo prema zgradi muz i ja i on iz kola baca farove....muzu nisam ni rekla, sam je primetio....toliko je upadljivo da je odmah prvi put kad smo se sreli, jos predprosle godine, pitao: koji je ovom q????....i jos crnjak, pored njega neka curica u kolima....
....doslo mi da mu cvrgu lupim, missim sta taj covek radi????....jeste li vi imali takve neke likove od cijeg pogleda vam je krajnje nelagodno???...
....kakav je to cvrc u glavi kad ne znaju ni malo da budu diskretni....
lik me gleda vec godinama, stanuje u susednoj zgradi i povremeno se slucajno vidimo na ulici....momak je, super izgleda, deluje pristojno....ali konstantno se okrece, bulji i sto je najgore ne bira ni mesto ni vreme....ne smeta mu ni kad sam sa detetom, ni kad sam sa muzem....juce idemo prema zgradi muz i ja i on iz kola baca farove....muzu nisam ni rekla, sam je primetio....toliko je upadljivo da je odmah prvi put kad smo se sreli, jos predprosle godine, pitao: koji je ovom q????....i jos crnjak, pored njega neka curica u kolima....
....doslo mi da mu cvrgu lupim, missim sta taj covek radi????....jeste li vi imali takve neke likove od cijeg pogleda vam je krajnje nelagodno???...
e sad se sprdate....ali, sustina je da je ovo toliko preterano da je cak i moje dete primetilo i pitalo sta ova budala bulji
)))....i bre godinama, missim, koji q samo bulji...
.....nije preduzeo nista kad sam bila slobodna, sad sam udata da udatija ne mogu biti, cura u kolima je bila bas slatka (mogu joj skoro pa mama biti
)))...totalno blesavo i nelogicno.....
....i bolesno.....
mozda hoce trojku, a ne zna kako da ti predlozi![]()
Нити је занимљиво нити је смијешно... обрати му се, кажи да ти је непријатно... тај лик дјелује као болесник.e sad se sprdate....ali, sustina je da je ovo toliko preterano da je cak i moje dete primetilo i pitalo sta ova budala bulji
)))....i bre godinama, missim, koji q samo bulji...
.....nije preduzeo nista kad sam bila slobodna, sad sam udata da udatija ne mogu biti, cura u kolima je bila bas slatka (mogu joj skoro pa mama biti
)))...totalno blesavo i nelogicno.....
....i bolesno.....
Нити је занимљиво нити је смијешно... обрати му се, кажи да ти је непријатно... тај лик дјелује као болесник.
Чисто да не би у неком моменту имала опасну ситуацију.
znala sam ja da tu nesto ne stima.....manijak je garant
to se zove perverzijalik me gleda vec godinama, stanuje u susednoj zgradi i povremeno se slucajno vidimo na ulici....momak je, super izgleda, deluje pristojno....ali konstantno se okrece, bulji i sto je najgore ne bira ni mesto ni vreme....ne smeta mu ni kad sam sa detetom, ni kad sam sa muzem....juce idemo prema zgradi muz i ja i on iz kola baca farove....muzu nisam ni rekla, sam je primetio....toliko je upadljivo da je odmah prvi put kad smo se sreli, jos predprosle godine, pitao: koji je ovom q????....i jos crnjak, pored njega neka curica u kolima....
Pa da mu daš, možda će da prestane![]()
Pa da mu daš, možda će da prestane![]()
С' обзиром како изгледаш то што те он гледа уопште није чудно.. Са те стране разумем лика скроз
Но не капирам што је пропустио шансу кад си била сама.. Мене више чуди то него поглед.. За то га треба ошамарити.![]()