Kako se sminkate??

umm naglasavam oci..lepo mi stoji..to mi svi kazu....tako da ne bi bilo napadno i neukusno ne stavljam na usta nista upadljivo...samo labelo,jer su mi usne jako osetljive pa da ne bi ''pucale'' (moja preporuka je nivea Q10 - mnogo je dobra)....mada se ne sminkam bas bas cesto....samo kad imam vremena....uvek negde zurim... :confused: ...

uff ... prvo ide tecni puder , pa onda u kuglicama , pa krejon , pa izvijam trepavice , pa maskara , pa senka ....na kraju labelo i preko toga sjaj ( da sjaj ne bi bio lepljiv i gust previse ) ... mada u zadnje vreme ne stavljam maskaru smeta mi zbog sociva :sad2:

uff ... prvo ide tecni puder , pa onda u kuglicama , pa krejon , pa izvijam trepavice , pa maskara , pa senka ....na kraju labelo i preko toga sjaj ( da sjaj ne bi bio lepljiv i gust previse ) ... mada u zadnje vreme ne stavljam maskaru smeta mi zbog sociva :sad2:

imas specijalnu sminku za osobe koje nose sociva,ili za one sa osetljivijim ocima.........ili smanji dozivljaj sa maskarom.........ja nosim sociva,pa mi ne smeta kad se sminkam.........mada se ja retko sminkam,ali dobro.........:manikir:

Volim da naglasavam oci,i kazu mi da mi lepo stoji..hehe
Zimi puder skoro stalno,ne znam zasto imam ogromnu potrebu da stavim bar malo(al samo zimi,letise skoro ni ne sminkam)..rumenilo,krejon,senka,labelo.

e isto... :lol:
leti se mnogo manje shminkam, puder skoro nikad.. samo kad izlazim u dgra..
a sad zimi.. nalozhila se na puder.. svaki dan..
inache u shkolu samo maskara z:hm: i puder naravno..

shminkom? :mrgreen:
samo kad izlazim u neki klub.... maskara i kreon... balzam za usne... puder zimi ponekad...
realno ne znam da se shinkm... samo kao dete nabacam ono shto ide za ochi, na ochi... xD

Aham...bitno je da se vidi da imam šminku, a sad što mi je 300 puta bolje bez nje ništa...Nekad sam stavljala maskaru i kreon kad izlazim...sad više ni to...ne znam i batalila se ćorava posla...

e isto... :lol:
leti se mnogo manje shminkam, puder skoro nikad.. samo kad izlazim u dgra..
a sad zimi.. nalozhila se na puder.. svaki dan..
inache u shkolu samo maskara z:hm: i puder naravno..

isto,isto isto..valjda onako hladno,a i zimi mi koza bleda,nekako ne bas bleda ali sivo nekako,dok leti tj i na prolece jeste da sam svetlija al ono neki lep ten,a ovo sivo sareno sacuvaj boze da bez pudera izadjem..leti cak ni korektor za podocnjake ne stavljam a imam izrazajne i crne...mm leto jedva cekam!

Aham...bitno je da se vidi da imam šminku, a sad što mi je 300 puta bolje bez nje ništa...Nekad sam stavljala maskaru i kreon kad izlazim...sad više ni to...ne znam i batalila se ćorava posla...

ja sam retko... skroz... jednom u tri meseca i to uvek kad pada kisha! :zcepanje:
i nisam stavljala kreon jer nisam znala... (samo ono UNUTRA shto je kontraefekat) :D
i neshto sam alergichna na pojedine otklanjache shminke pa teshko skidam, chitaj ne skidam, kreon... pa ga retko i stavljam... a maskaru sad imam neku dobru inache samo se slepe i izgleda gore...
sve ovo samo zimi... pobleidhs, pocrvenihs i lichish na... ni na shta ne lichish...
zato leti... :heart: pocrnish :heart: milina... ne treba nishta :)

Back