- Poruka
- 2.497
sminkam se retko kad...namazem sjaj...maskara...rumenilo i to je to...nemam bubuljice...pa ne moram puder da stavljam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vezbaj..to je najbolje.ja kuci kad se smorim ja uzmem i cela se nasminkam bez razloga..uci,uci uci..hvala bogu pa mene ne mrzi..a sve ostalo me mrzi.
Ja koristim Golden Rose i Essence i sa oba sam prezadovoljna. Mozda bi bilo najbolje da probas ono rumenilo u pjeni (sto je vec neko predlozio), posto ne koristis puder.
...znaci ili tecni puder,malo pudera u prahu,bronzer, crni krejon,pet slojeva maskare,ajlajner,ili bas nista
.. koristila bih i neku nezniju varijantu tipa senke u bojama, roze rumenilo,ali nista se od toga neprimecuje kad stavim,znaci kao da nemam nista! mozda zato sto imam tamniji ten i tamnu kosu
,e da sem plave senke izgledam kao da me je neko tukao
Probala sam jednom ovako da nasminkam oci i odvratno je..bar na meni!

Joj,isto...jednom sam stavila ljubicastu senku,i drugarica me pitala "Sta ti je sa okom....?"![]()

svidja mi se, i ja slicno sminkam oci...Ne stavljam puder,rumenilo,karmin i podloge...Sminkam samo oci...ovako...
![]()
I stavim labelo da mi usta ne bi pucala...
...samo mi nije jasno zasto onda smaraju da uz braon oci ide zelena
zakljucak izbegavam,plave,zelene,i ljubicaste senke...samo mi nije jasno zasto onda smaraju da uz braon oci ide zelena
![]()

Ne stavljam puder,rumenilo,karmin i podloge...Sminkam samo oci...ovako...
![]()
I stavim labelo da mi usta ne bi pucala...

Probala sam jednom ovako da nasminkam oci i odvratno je..bar na meni!