Kako se slažete sa sestrama i braćom?

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vexy

Buduća legenda
Poruka
34.723
Vidim u mojoj okolini ima svakojakih odnosa sa sestarma i braćom.

Ima onih koji se izuzetno dobro slažu,posećuju se i čija deca rastu zajedno. Maltene žive zajedno iako ne pod istim krovom. Proživljavaju sve bitne stvari u životu zajedno.

A ima i onih koji ne pričaju i koji su u svađi i to često zbog nasleđa, ali i zbog mnogih drugih stvari.

Ima li neke sredine? Kakav je vaš odnos sa braćom i sestrama?

Odlično...msm kako bi drugačije...ne razumem kako neko može da se ne slaže dobro sa bratom i sestrom...takvi imaju problem u glavi i vaspitanju, inteligenciji...

(naravno računam samo rođenu braću i sestre)
Нема свако брата или сестру , а да је уз то и добар човек. ;)

Некима се заломе и скотови.

Иначе, код мене је супер. Од малена. :)

sa najstarijim se cujem i vidim jednom u sto godina jer zivi u inostranstvu ali imamo ok odnos,mada nismo nesto bliski...ne poznajemo se jer smo se odvojili kada je on imao 20 a ja 7 godina
a sa srednjim sam super iako je razlika izmedju nas 9 godina
nismo bas non stop zajedno ali on mi je najbolji prijatelj
skoro nikada se ne svadjamo a i kad se kao posvadjamo to je nesto smesno i nemamo fazone da ne razgovaramo,nego rascistimo sve odmah i nastavljamo dalje kao da nista nije bilo
jako sam srecna sto ga imam
meni je neshvatljivo da braca i sestre ne pricaju jedni sa drugima i da se mrze

Ima onih koji se izuzetno dobro slažu,posećuju se i čija deca rastu zajedno. Maltene žive zajedno iako ne pod istim krovom. Proživljavaju sve bitne stvari u životu zajedno.

A ima i onih koji ne pričaju i koji su u svađi i to često zbog nasleđa, ali i zbog mnogih drugih stvari.

Varira.
Nekada me iznervira da mi dodje da ga zadavim a nekada me prijatno iznenadi.
Uglavnom se zezamo ali je bolje kada se razdvojimo na neko vreme i zaboravimo navike onog drugog koje nerviraju.

Moj 6 godina mlađi brat mi je najbliža osoba na svetu (ne računajući moju porodicu- muža i našu decu) i sve bitnije stvari smo prošli zajedno...
I ne mogu da dočekam da dobije klince (ozbiljno se radi na tome) pa da nam klinci rastu zajedno. U životu moje dece je nezamenjiv :), a njegova draga mi je potpuno vau, mada i ona i moj dragi znaju da postoje stvari u koje se ne treba mešati...

Нема свако брата или сестру , а да је уз то и добар човек. ;)

Некима се заломе и скотови.

Иначе, код мене је супер. Од малена. :)

+ mnogo jače zaboli neslaganje sa nekim ko je rod rođeni..bar mene bi, a verujem i mnogi tako misle.

i baš mi je drago da se svi koji su do sad pisali lepo slažu, to je zaista lepo pročitati.

Poslednja izmena:
Odlično...msm kako bi drugačije...ne razumem kako neko može da se ne slaže dobro sa bratom i sestrom...takvi imaju problem u glavi i vaspitanju, inteligenciji...

(naravno računam samo rođenu braću i sestre)

Kad spomenu ovo boldovano...
vrlo mi je čudna pojava da neki ljudi rođenim bratom/sestrom smatraju braću od istog oca/ majke ( a to su polubraća..zar ne .:think:)
A neki za brata od npr tetke kažu: rođak...

Ja sam u odlicnom odnosu sa sestrom. Jedino sto zivimo daleko... Moja sestra i ja smo mnogo boljem odnosu nego sto to ponekad izgleda jer se nekad posvadjamo i to moze da izgleda strasno,.. Ona je besna, a ja sam visoka ali ona svoj manjak visine nadoknadjuje svojom energijom.

Sasvim se ok slazem sa sestrom (godinu dana mladjom), mada po nekad se bas podzapamo i to gadno ali nista strasno. Ali ipak i pored toga, mislim da je ona jedina osoba za koju bih, ako treba, sve dao.
Jos uvek zivimo zajedno ali nismo vise tako vezani jedno za drugo kao ranije. Kad sam bio mali, a ona ode negde na par dana ja sam jedva cekao da se vrati a sad ni ne primetim da je nema kad nije kod kuce.
Bliski nismo bas, u smislu da jedno drugom sve pricamo i da znamo sve jedno o drugom, vise o meni znaju neke druge osobe, al' to nam vise tako nesto porodicno dodje.

NIkako,cisto poslovno.Cudo je sta se desi kad se ozenis "na silu" neopisanim samozivim idiotima i robujes njihovim nagonima(citaj ja ja ja ja dete pa hiljadu praznih mesta pa muz pa milion praznih mesta pa okolina).Evo u istom gradu sam momentalno kao i jedan od brace i slavio je sinu rodjendan,naravno nisam otisla.Bilo je posle satro cula sam to od roditelja,sto kao ja i dragi nismo dosli,kao podrazumeva se.Pa p... mu materina valjda se na slavlje poziva a ne tako,msm sve i da sam htela otici.Uglavnom da skratim sto bi moja deblja polovina rekla "da idem do ***** i pijem i vozim i da pazim da me ne navataju panduri?I to zbog koga?Zbog njih?Nismo mi isti svet."
Sve je rekao time.
Nisu oni da kazem zli samo su malogradjanstina zesca a to ne podnosim pa da su mi iz oka ispali.
Evo ovo na primer slavlje.otisli bi tamo,ovaj moj bi mozda cirkao i ja isto i tako slobodno ponasanje,a onda bi 6 meseci svaki put kad se cujem sa njima bilo "prosvetljivanje" i cudjenje jao kako to moze sta ti ja znam oni su otkrili toplu vodu a mi smo glupi.Nadam se da me neko kapira.

Back