rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Ahahaha, leva kao tudja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jadnicak.Baby Kate:Yao, je l' se seća neko forumaša, ne znam ko je to bio, ali je pričao da pre drkanja sedi pola sata na ruci dok mu ne utrne, i onda je super osećaj, kao da nije njegova ruka...
Stara fora...mada nikad nisam probao....mozda ocu jednog dana....Baby Kate:Yao, je l' se seća neko forumaša, ne znam ko je to bio, ali je pričao da pre drkanja sedi pola sata na ruci dok mu ne utrne, i onda je super osećaj, kao da nije njegova ruka...
Posto prst gurnes u guzu gurni ga u usta... Ko zna, mozda se napalis... :grin:Super_Girl:kako sami sebi pruzate zadovoljstvo? ja nikada ne stavljam prste u picu samo kruzim iznad otvora. ponekad stavljam prst na otvor guze i guram ga u nju. a vi? da li to sada radite? ja da............ops: kad ste poceli? ja pre 5god. sad imam 14
Ah, odavno poznata tehnika... Zove se stranac iliti neznanacBaby Kate:Yao, je l' se seća neko forumaša, ne znam ko je to bio, ali je pričao da pre drkanja sedi pola sata na ruci dok mu ne utrne, i onda je super osećaj, kao da nije njegova ruka...
Super_Girl:kako sami sebi pruzate zadovoljstvo? ja nikada ne stavljam prste u picu samo kruzim iznad otvora. ponekad stavljam prst na otvor guze i guram ga u nju. a vi? da li to sada radite? ja da............ops: kad ste poceli? ja pre 5god. sad imam 14
.......a lastish si zaboravila .....................ova deca sve bi preko reda ................Super_Girl:kako sami sebi pruzate zadovoljstvo? ja nikada ne stavljam prste u picu samo kruzim iznad otvora. ponekad stavljam prst na otvor guze i guram ga u nju. a vi? da li to sada radite? ja da............ops: kad ste poceli? ja pre 5god. sad imam 14
Baby Kate:Yao, je l' se seća neko forumaša, ne znam ko je to bio, ali je pričao da pre drkanja sedi pola sata na ruci dok mu ne utrne, i onda je super osećaj, kao da nije njegova ruka...
Super_Girl:kako sami sebi pruzate zadovoljstvo? ja nikada ne stavljam prste u picu samo kruzim iznad otvora. ponekad stavljam prst na otvor guze i guram ga u nju. a vi? da li to sada radite? ja da............ops: kad ste poceli? ja pre 5god. sad imam 14
Hellen:Здраво, ја сам мала Марина, имам 12 година, јако сам усамљена и хтела бих да се упознам са другарицама да се играмо барбикама...
..a esi pocela ortaku da ga cimas?`Super_Girl:kako sami sebi pruzate zadovoljstvo? ja nikada ne stavljam prste u picu samo kruzim iznad otvora. ponekad stavljam prst na otvor guze i guram ga u nju. a vi? da li to sada radite? ja da............ops: kad ste poceli? ja pre 5god. sad imam 14
Crnogorska masturbacija:Corto Malteze:koliko gluposti...lepo to crnogorci rade
mokre ruke, jedna na kitu drugom za zice koje vire iz zida
i milina
tzv. elektrichni orgazam![]()
![]()
qq...al su ove nove generacije napredne..tek se ispilila a vec razmishlja o drkanju..analu..oralu..uzas...