Kako se samozadovoljavate?

pa, kod mene to ide drugacije... kad je liga sampiona, na primer, onda narezem sebi meze... malo cajne kobasice... sunke... sira... pa onda kiseli krastavcici... moze malo cipsa... grisine slane... kiki-riki... kupim 'ladno lav pivo (komada par)... ukljucim televizor, pojacam skoro do daske... izvadim tikete sto sam se kladio i onda sam zadovoljan... ali posto sam uz to i sam... onda je to samozadovoljstvo jos vece...

Super_Girl:
kako sami sebi pruzate zadovoljstvo? ja nikada ne stavljam prste u picu samo kruzim iznad otvora. ponekad stavljam prst na otvor guze i guram ga u nju. a vi? da li to sada radite? ja da............ :oops: kad ste poceli? ja pre 5god. sad imam 14
.......a lastish si zaboravila .....................ova deca sve bi preko reda ................

Super_Girl:
kako sami sebi pruzate zadovoljstvo? ja nikada ne stavljam prste u picu samo kruzim iznad otvora. ponekad stavljam prst na otvor guze i guram ga u nju. a vi? da li to sada radite? ja da............ :oops: kad ste poceli? ja pre 5god. sad imam 14

Ja gurnem celu pesnaju u ljanfer i okrecem u smeru kazaljke,naravno moram imati pri sebi dovoljno lubrikanata da ne bi doslo do habanja ili do zamora materijala.Ne bi preporucio manje iskusnim ljamfernautima! 8-)

Super_Girl:
..a esi pocela ortaku da ga cimas?` :lol:
(`Stojane?...`molim...` `Da te pitam nesto...`, `Aj pitaj...` `JEL SAPUNJAS MACORA?`
`BEM TI I OCA I MAJKU I SESTRU I....! haha ne mogu dalje` :D )

Back