Kako se procenjuje vrednost automobila za prodaju?

1.6 benzin a oprema standardna koja je bila 2008.

Neću zamenu, hoću nov da kupim.
"Порше Београд" има своју фирму која се бави продајом половних аутомобила када направе варијанту "старо за ново"; ако хоћеш нешто из њиховог програма- лако ћеш се договорити са њима, јер је твој ауто у добром стању, а има ту и мало "цењкања"- ако зацепе они, зацепиш и ти...
Мислим да то још ради; чини ми се да се зову "Велт ауто", некад сам сарађивао са њима, и добијао добре попусте... :think:

Pazi meni autokomerc svojevremeno nije hteo da popravlja auto koji je imao 13 godina kao limit im je 12 godina. Verovatno i danas imaju takvu nobles politiku za stare mušterije da ih šutiraju odmah po isteku garancije ako nije samo u pitanju šurenje mali servis gde se samo mlati lova. Rekao bih da ništa ne znaju i neće da se petljaju preterano u mehaniku :lol:

A o duplim cenovnicima da i ne pričam što su imali, ako je nešto popravljano duplo veća cena a ako je fabrički onda popust. Koliko sam kapirao oni sve remontuju i lepe počev od lamele do pločica kočionih i slično. Ciganjska nemačka politika seci uši krpi dupe ali ošuri korisnika!

umjesto da curi zeni pomognete vi joj pisate po autu, kako je mali, nejacak, motor ovaj motoor onaj...svaka roba ima kupca..

auto je bombonica..izvuci iz servisa da ti isprintaju sve...uporedis isti model na oglasima, kilometraza, vidis najnizu-najvisu cijenu i to je to..sredis ga pre slikanja, pronadji na yt tutorijal za slikenje auto zbog prodaje, ono cisto ako hoces i sretno sa prodajom..

A tek kad mu zalepiš nebo i oribačiš felne motor sonom kiselinom bude noviji nego nov u salonu :mrgreen:
A zasto da ribam felne kad su ciste i zasto da lepim nebo kad se nije odlepilo?
Ti izgleda znas bolje od mene,koji sam kupio taj auto zbog dobrog stanja,kakav je?
To govori o tebi ko si i sta si.
Jadnik koji leci komplekse na forumu.
To su cinjenice jer da si normalan nikad ne bi ovako lupetao i pretpostavljao. Jbt jel postoji nesto i neko da tebe nije zaebao? Jos nikad nismo culi od tebe da je tu i tu neko dobar,posten ,predan nego samo pljuvaina i pljuvacina.
Bolesno.

umjesto da curi zeni pomognete vi joj pisate po autu, kako je mali, nejacak, motor ovaj motoor onaj...svaka roba ima kupca..

auto je bombonica..izvuci iz servisa da ti isprintaju sve...uporedis isti model na oglasima, kilometraza, vidis najnizu-najvisu cijenu i to je to..sredis ga pre slikanja, pronadji na yt tutorijal za slikenje auto zbog prodaje, ono cisto ako hoces i sretno sa prodajom..
Naci ovde dule ako se ne pokaze i ne plati najvise mnogo ce me razocarati,ovo ne moze da se poredi ni sa jednim autom na oglasima

Tesko da se ovaj primerak sa tim motorom moze prodati za 5500 kad ovaj sa ovim felnama i ovim motorom ceni se 5400 jos moze da se spusti znaci oko 5200 sigurno mhm da bi njen vredeo oko 4700-4800 https://www.polovniautomobili.com/a...udi-a3-20-tdi-s-line?attp=p3_pv0_pc1_pl1_plv0
Brate problem i jeste u toj povrsnosti,pogledaj razlike uvezen auto nista se ne zna dal je radjeno,duplo vise km za stariji godinu dana,automatic
Prešao je 101.000km, kupljen nov u Srbiji, prvi vlasnik, nikad udaran, vozila žena i prva registracija decembar 2008
Takodje ne trazi svako jaci automobil ,naprotiv,novi vozaci ne smeju voziti preko 80kw

Pa ne moram da ih hvalim kad slike sve govore.
Zasto je to toliko tesko shvatiti?
Ti si rekao krs a nema detalja po kom bi se to moglo reci za ovaj A3 koji je izgledao jos bolje kad se oprao i usisao a enterijer mu je bio perfektno sacuvan.Presao je 251k km i zamenjeno mu je kvacilo jer ode na oko 200k km tako da je to bilo besprekorno,turbina nije zvizdala ni najmanje a na auspuhu nije bilo dima ni kad stisnes gas do kraja. Nas cetvoro unutra i na probi na davanje gasa u drugoj brzini auto se potpisivao koliko je snage imao.
I ja ovaj crveni A3 ne gledam da uzmem za prodaju nego za sebe ali nemam nameru da ga preplacujem jer meni odlicno sluzi i auto koji ima 200k km a koji moze da kosta dosta manje.

Za 5500 sam mogao da uzmem 2010 restilizovani sa brutalnom opremom pa i panorama krovom a motor 1,6TDI sa 170k km pa nisam jer mi je bio skup za trgovinu. Ali dobro neka proba pa ce videti kako ce da zovu.
Moj brat je okacio neki motor kupljen nov u Srbiji sa 10k km i rapsalio cenu i pita me danas da li mene iko zove jer njega niko jos nije nazvao.
To samo znaci da ce morati da spusta cenu. Tako ce biti verovatno i sa tim A3 ako bude slusala vas ali vreme ce pokazati svoje.
Cene polovnjaka sve vise rastu .

Brate problem i jeste u toj povrsnosti,pogledaj razlike uvezen auto nista se ne zna dal je radjeno,duplo vise km za stariji godinu dana,automatic
Prešao je 101.000km, kupljen nov u Srbiji, prvi vlasnik, nikad udaran, vozila žena i prva registracija decembar 2008
Takodje ne trazi svako jaci automobil ,naprotiv,novi vozaci ne smeju voziti preko 80kw
O tome i pricam .

U Nemackoj su trenutnoi veoma trazeni polovni dizelasi.
Cena goriva je velika a jeftinije se vozis na dizel.
Iako ja sad imam turu benzinaca opet kazem da se vise traze dizelasi.
A ovi na metan ce tek da se traze jer jutros je na pumpi benzin bio 173,9 a dizel 182,9 din dok je metan 103 a prosecna potrosnja vozila na metan je 4-5 kg.

Nema starijih dizela sem na otpadima iliti reciklažnim dvorištima odakle se srbija i afrika snabdevaju motorizacijom.
Nema kazes?
Pa jel mislis da smo zaista toliko retardirani da to ne mozemo da proverima na stranim oglasima?
Pa evo kad si navalio da vidimo koliko ih ima od 2001 do 2004 jer upravo su to ti stari dizelasi.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/...hNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING
I pogledajte kilometre gde se vidi da ih ima sa 400k km i sto takav nije otisao na reciklazu kad je za bacanje kako to mario lupeta?
Pa zato sto jos moze da sluzi a evo 9812 primeraka a ovaj laze kako ih nema.
Sramota sto se dozvoljavaju takve lazi na forumu.

Pa lepo kažem reciklažna dvorišta odakle dovlačite krševe i plaćate ih 100 evra po komadu. I nemoj da spamuješ i zagađuješ svaku temu na forumu.

Screenshot_2022-02-05-13-35-03-819_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Back