Goodtrip Primećen član Poruka 543 06.09.2016. u 01:32 - Kako se pravi ovaj puding je*em mu svee #1 Sve radim kao što piše na recept i opet ispadne kao voda, koji mu je ku*ac jbt?
ucencovjek Ističe se Poruka 2.894 06.09.2016. u 01:32 - Kako se pravi ovaj puding je*em mu svee #2 ..izvini ne obracaj pznju na mene ...
Goodtrip Primećen član Poruka 543 06.09.2016. u 01:34 - Kako se pravi ovaj puding je*em mu svee #3 ucencovjek: ..izvini ne obracaj pznju na mene ... Kliknite za proširenje... Idi bre i ti u ku*ac nisam ja kriv što lažu s ovi recepti
ucencovjek: ..izvini ne obracaj pznju na mene ... Kliknite za proširenje... Idi bre i ti u ku*ac nisam ja kriv što lažu s ovi recepti
ucencovjek Ističe se Poruka 2.894 06.09.2016. u 01:37 - Kako se pravi ovaj puding je*em mu svee #4 nemoj molim te recpet je sad kriv...auuuuuuu kako bi ti nesto ozbiljnije skuvo i napravio
Goodtrip Primećen član Poruka 543 06.09.2016. u 01:49 - Kako se pravi ovaj puding je*em mu svee #5 ucencovjek: nemoj molim te recpet je sad kriv...auuuuuuu kako bi ti nesto ozbiljnije skuvo i napravio Kliknite za proširenje... Znm ja bre dosta ali ovaj puding je viša matematika. Ajde odoh u boj, za normalan puding!
ucencovjek: nemoj molim te recpet je sad kriv...auuuuuuu kako bi ti nesto ozbiljnije skuvo i napravio Kliknite za proširenje... Znm ja bre dosta ali ovaj puding je viša matematika. Ajde odoh u boj, za normalan puding!
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 06.09.2016. u 01:50 - Kako se pravi ovaj puding je*em mu svee #6 Goodtrip: Idi bre i ti u ku*ac nisam ja kriv što lažu s ovi recepti Kliknite za proširenje... Ja bi' rek'o da ti mleko pretarano mokro ! Pa ga sprečava da se zgusne. Jeb'em li ga, možda i nije ? Al', ja bi' reko ....! Poslednja izmena: 06.09.2016.
Goodtrip: Idi bre i ti u ku*ac nisam ja kriv što lažu s ovi recepti Kliknite za proširenje... Ja bi' rek'o da ti mleko pretarano mokro ! Pa ga sprečava da se zgusne. Jeb'em li ga, možda i nije ? Al', ja bi' reko ....!
Goodtrip Primećen član Poruka 543 06.09.2016. u 01:57 - Kako se pravi ovaj puding je*em mu svee #7 Grof Vronski: Ja bi' rek'o da ti mleko pretarano mokro ! Pa ga sprečava da se zgusne. Jeb'em li ga, možda i nije ? Al', ja bi' reko ....! Kliknite za proširenje... Dobarr rad! Idi je*i nešto
Grof Vronski: Ja bi' rek'o da ti mleko pretarano mokro ! Pa ga sprečava da se zgusne. Jeb'em li ga, možda i nije ? Al', ja bi' reko ....! Kliknite za proširenje... Dobarr rad! Idi je*i nešto
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 06.09.2016. u 02:08 - Kako se pravi ovaj puding je*em mu svee #8 Goodtrip: Dobarr rad! Idi je*i nešto Kliknite za proširenje... Ne vredi ! Pola pozaspalo, pola pokrepalo....! A, da idem u treće selo peške, mrzi me.... Makar nikad pič'ku ne vid'o !
Goodtrip: Dobarr rad! Idi je*i nešto Kliknite za proširenje... Ne vredi ! Pola pozaspalo, pola pokrepalo....! A, da idem u treće selo peške, mrzi me.... Makar nikad pič'ku ne vid'o !
Goodtrip Primećen član Poruka 543 06.09.2016. u 02:11 - Kako se pravi ovaj puding je*em mu svee #9 Grof Vronski: Ne vredi ! Pola pozaspalo, pola pokrepalo....! A, da idem u treće selo peške, mrzi me.... Makar nikad pič'ku ne vid'o ! Kliknite za proširenje... Dobraaa
Grof Vronski: Ne vredi ! Pola pozaspalo, pola pokrepalo....! A, da idem u treće selo peške, mrzi me.... Makar nikad pič'ku ne vid'o ! Kliknite za proširenje... Dobraaa