Kako se postaviti ukoliko smo 40+ a nabacuje nam se piletina?

Verujem da to misle ali su zestoko u zabludi jer to sto ja imam 50+ uopste ne znaci da sam iskusna. Cak naprotiv , veoma sam neiskusna po tom pitanju jer sam ceo svoj zivot bila sa jednim muskarcem dok se nisam razvela. I sada me spopadaju samo klinci a ja ne zelim da imam nista sa njima. Tako da ostadoh neiskusna a njima to ne mogu da objasnim 😄😄. Zato i ja praktikujem blok kako su me i drugi savetovali 😅
maxresdefault.jpg

:mrgreen:

I da imam 90 godina ne bih ih odbio, tad cu svakako biti kako-tako situiran. A ako neko negoduje i moralise zbog razlike od 70-ak godina, one su krive jer su one meni prisle 🐱

Inace, pre godinu i po dana, imao sam chat sa nekom 17-godisnjakinjom (ja sam imao 29 godina), ona se bavi poslovnom pratnjom i verovatno najstarijim zanatom. Ona mi se javila i sazalila se na neke moje statuse gde kukam na usamljenost i na to sto sam nevin a i svideo sam joj se, ponudila mi se povoljno, ali nazalost, tad sam bio bas lose, imao sam los odnos sa roditeljima (plasim se roditelja i ne smem nista od njih (strogo patrijarhalno vaspitanje) a tek ne mogu da zamislim sta bi mislili o ovome), nisam ni radio, a nisam nesto ni imao poverenja jer sam inace nepoverljiv i jos joj je falilo par meseci do 18, tako da nisam pristao na to tada, a verovatno ne bih mogao ni sada..

Ništa ispod 28 godina.Nemam živaca.
Ko sa decom spava upišan se budi.
To je neka donja granica.Mislim na prosečan mentalni razvoj.
Ima ih i od 40 koje su na nivou 20 .
I smara više ova priča.Mislim tema.
I smaraju žene.
Može da bude i mlađa.Može da bude i 40+

Šta je bitno.
Šta je ustvari suština.

Kako izgleda.Kako se ponaša.Kako reaguje.Kojom brzinom reaguje,jako važno.

U suprotnom.Brišem prepiske,brišem kontakt,ne postojiš.Na ovom Svetu ima 7 milijardi ljudi.Od toga 3,5 milijardi žena.Bilo ko mi znači manje od ničega.
Lako puštam u svoj život još lakše izbacujem.Sve je na njoj koliko će da traje.

Ja sam 40+
20+ mi je previše mlado, pogotovo rane 20te

Startovala me jedna 16 godina mlađa pre godinu ipo i to mi je baš imponovalo
Meni ne imponuje kad flertuju ove do 24 sa mnom....shvatam ih kao nezrele istrazivace, pa mi ne imponuju....A ove ispod 22 i ne mogu , izgledaju mi kao deca pa cak i kad joj gledam jedre grudi i telo za seksanje, impotentan sam....iako nisam fizicki, jesam u glavi...

Mora da mi emituje neki vajb da bi ja prestao da budem impotentan na tim granicnim godistima 22, 23, a ispod retko koja to ume, pa se moze reci nijedna to ne ume..

Vecina tih mladih devojaka ispod 21 trazi paznju i potvrdu svoje vrednosti, tj kiks roditelja je u pitanju, ali nije na meni da budem socijalna sluzba...
E ove 23 su cesto isto kiks roditelja, ali umeju da nauce , nisu vise trzalice, vecina zavrsava faks, trazi 1 godinu edukacije na pravi nacin i to placa mladoscu svog tela i duha...

Tamte za tamte ....

Imponuje mi kad osetim inteligentnu devojku koja je lepo vaspitana da trza na mene...
A to je tek retkost u Srbiji....stigne se do fensi a seljanke i tu se stane...inteligencija na nivou bleje i mozda neka odlikasica sa malo vise mozga...
Nije da nema...ali ta sa mozgom obicno razmislja o punishama, a ja to nisam...ili jesam ali ne na taj njihov nacin....

Pričamo o situacijama gde druga strana inicira kontakt.

Recimo vi ste 40+, a neka klinka od 18+ ili 20+, bi da flertuje, koketira sa vama...
Da li u takvim situacijama muškarac treba jasno i odlučno reći NE ili se ipak upustiti u tako nešto?

Ukoliko ste žena 40+ i doživite muvanje od mladića koji ima 20ak godina, jesi li isključiva ili ostavljaš mogućnost da ipak bude nešto od toga?
suti i j... , vridi za oba spola :)

Prija kad vidiš da je neko zaiskrio zbog tebe i da mu se oči sjaje, ali ne bih mislim mogla upasti u takvu vezu. Nikad ne reci nikad, sve mi se u životu i desilo ono što "ne bih nikad", ali lično mislim da mi se takva veze ne bi dopala. Al što je čovek proklet, sviđa mi se da vidim taj sjaj u očima. 😎
Well, ok then, dance with me, honey,
I don't think it's funny 🤷

Recimo vi ste 40+, a neka klinka od 18+ ili 20+, bi da flertuje, koketira sa vama...
Da li u takvim situacijama muškarac treba jasno i odlučno reći NE ili se ipak upustiti u tako nešto?

Ukoliko ste žena 40+ i doživite muvanje od mladića koji ima 20ak godina, jesi li isključiva ili ostavljaš mogućnost da ipak bude nešto od toga?
Zavisi od afinitteta...vidim mnogi tih godina balave na klilnke, meni je to bolesno...misim imam sina, ne ćerku pa da mi je zato bolesno, ali eto...uvrnuto mi je...volim da vidim lepu i zgodno napupelu omladinku, ali mislim da se tu sve završava...Nekako su moj fah istodobnice, koja godina god gore dole

ne

da

poyoves je u gajbu i iskuliras je
onda je iscimas da idete kod nje i tamo je povalis
svi njeni ce te gledati ispod oka al zabole te

Back