Ja sam 40+
20+ mi je previše mlado, pogotovo rane 20te
Startovala me jedna 16 godina mlađa pre godinu ipo i to mi je baš imponovalo
Meni ne imponuje kad flertuju ove do 24 sa mnom....shvatam ih kao nezrele istrazivace, pa mi ne imponuju....A ove ispod 22 i ne mogu , izgledaju mi kao deca pa cak i kad joj gledam jedre grudi i telo za seksanje, impotentan sam....iako nisam fizicki, jesam u glavi...
Mora da mi emituje neki vajb da bi ja prestao da budem impotentan na tim granicnim godistima 22, 23, a ispod retko koja to ume, pa se moze reci nijedna to ne ume..
Vecina tih mladih devojaka ispod 21 trazi paznju i potvrdu svoje vrednosti, tj kiks roditelja je u pitanju, ali nije na meni da budem socijalna sluzba...
E ove 23 su cesto isto kiks roditelja, ali umeju da nauce , nisu vise trzalice, vecina zavrsava faks, trazi 1 godinu edukacije na pravi nacin i to placa mladoscu svog tela i duha...
Tamte za tamte ....
Imponuje mi kad osetim inteligentnu devojku koja je lepo vaspitana da trza na mene...
A to je tek retkost u Srbiji....stigne se do fensi a seljanke i tu se stane...inteligencija na nivou bleje i mozda neka odlikasica sa malo vise mozga...
Nije da nema...ali ta sa mozgom obicno razmislja o punishama, a ja to nisam...ili jesam ali ne na taj njihov nacin....