Kako se postaje TAJ muškarac

OcitiMazohista

Ističe se
Banovan
Poruka
2.531
Čitam kuknjave žena čiji momci, muževi i slično - ne rade ništa, po ceodan su ispred TV-a, loču pivčinu, uveče u kafani, kurrvaju se; a one, rade izdržavaju ih peru kuvaju... Pa kako brate? To mi zvuči kao baš dobar život, gde se nalaze te žene i kakvi su to muškarcI? :confused:

xaxaxaxa... ta one su svuda oko tebe,samo pazi,ubrzo ce se promeniti(cim je ozenis) !
u srBIJI zena cim se uda postane debela zapustena krava !
sta ocekuje? da je muz gleda i uziva u njenoj lepoti?
pa brate , radje ce on u kafanu da se napije i da ne vidi kako se za*ebao :sad2:

Čitam kuknjave žena čiji momci, muževi i slično - ne rade ništa, po ceodan su ispred TV-a, loču pivčinu, uveče u kafani, kurrvaju se; a one, rade izdržavaju ih peru kuvaju... Pa kako brate? To mi zvuči kao baš dobar život, gde se nalaze te žene i kakvi su to muškarcI? :confused:

Te zene varaju svoje muzeve isto koliko i njihovi muzevi pokusavaju njih da prevare. Dok su oni van kuce, zene im se trpaju sa ko zna kim.

pa nisam im ja birao panjeve niti rekao da ce ih bas one preokrenuti i napraviti boljim

zene nikada nisu zadovoljne.
kad nesto zele, i to se ostvari, opet nisu zadovoljne.
a zasto, to niko nikada nije uspeo da dokuci.

Muskarac ne treba da bude carobna lampa koja ce ispunjavati tudje zelje i hirove. Neka sama ostvaruje sta joj je potrebno.

- - - - - - - - - -

@Snowtrooper i @Sarvas

Zmaj od Sipova je mentalno oboleo i verovatno nije kriv za svoje stanje.

Ja radim,često kuvam bolje od nje i pijem vino umesto piva. Tu sam joj dobar, ostatak neka istrpi jbg. valjda vidi da ima i gore :lol:

ako se dovoljno potrudis da nadjes mazohistu, to je to
ako ti je dobar zivot da zivis sa nekim koga ne volis i ne postujes, samo napred!

- - - - - - - - - -

Zene uvek kukaju. Koliko ja vidjam one koji ne idu po kafani, ne kurvaju se, rade nesto po kuci, a zene ko zene, zvocaju li zvocaju.
e od tebe nisam ocekivala ovakvu generalizaciju:lol:

inače iskreno ti što kukaju na partnera...ti uglavnom ostaju u tom braku i ništa ne menjaju i čak ako boravite duže u njihovom okruženju bude ono "pa ima i gore", "kakav je takav je", pa čak i "mi to tako volimo"...jedna od najnezahvalnijih stvari je staviti se na nečiju stranu, dati možda komentar ili savet i onda slušati upravo neku od ovih fraza što sam navela...to može da bude baš otrežnjujuće iskustvo o M/Ž odnosima
..
to su vam kao i oni hronični bolesnici (ili hipohondri) koji umiru svaki dan...a nadžive sve živo oko sebe :lol:

ma kukaju znači, da ne veruješ...ja to u životu nisam videla, a imam ljude sa realnim problemima, deca su im u invalidskim kolicima...i ne kukaju, znači vrhunsko dostojanstvo i podnošenje
..
ne znam stvarno šta bih rekla...svi se fokusiraju samo na sebe...na svoje potrebe...ja, ja, ja....pa jel' može neko da izađe malo iz te skučene slike i progleda dalje...makar nekad, pa i to je dovoljno da te prizemlji i shvatiš gde si i da imaš uvek izbor da izabereš kako ćeš se odnositi prema nekoj situaciji
..
kod nekih ljudi, sve je izvan njih...sve neko drugi odlučuje umesto njih kako će da se osećaju i ponašaju...ja na primer volim INAT...volim ga baš onako, kao pokretačku energiju, kao motivatora...znači iz inata ću da izdržim nešto :aha2:

Vidi to se zove, upala im kasika u med. Samo ja ne bih ni to trpeo. Volim da sam nezavistan. Svake noci druga. Zjb da zbog pranja gaca i carapa slusam zvocanje.

Back