Kako se postaje prostitutka

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.616
Evo, čitam članak u Stilu

Hana je najplaćenija eskort dama: Osim atraktivnog izgleda, bogataši gube pamet zbog 2 osobine žene​

koji sa puno entuzijazma uče devojke kako da postanu prostitutke eskort dame. Dve vrlo bitne stavke su da završe fakultet i da dođu na vreme na sastanak.

Potpisnik članka je Autor: Lana Vidović
Eskort dama iz članka je ova
1738957610983.png

NIšta.

Nemoj posle da mi pričaju , težak život, ovo, ono. U pitanju je čist i proračunat izbor u životu. A naši mediji to promovišu.

Ili sam pogrešno razumeo članak?

Msm da shvatimo da je pitanje cene da vecina daje za pare, samo sto neke upakuju u veze s lovanima iz ljubavi,ne vidim razliku izmedju menjanja partnera i kao nekih pokusaja da se nadje za duze, kad ne mogu da opstanu ni sa kim i menjanja za pare,meni su gore koje nisu gadljive i mogu sa svakim a ne naplate

Hana je najplaćenija eskort dama: Osim atraktivnog izgleda, bogataši gube pamet zbog 2 osobine žene​

koji sa puno entuzijazma uče devojke kako da postanu prostitutke eskort dame. Dve vrlo bitne stavke su da završe fakultet i da dođu na vreme na sastanak.

Pogledajte prilog 1682258

NIšta.

Nemoj posle da mi pričaju , težak život, ovo, ono. U pitanju je čist i proračunat izbor u životu. A naši mediji to promovišu.

Znaci zato je univerzitet u Gromiljaku pored Kiseljaka (to je opet pored Sarajeva za neupucene u geografiju bejha) postao jako popularan. 😉

Pogledajte prilog 1682258

NIšta.

Ma kakav težak život, one to pričaju samo da bi si podigle cenu. Sve su svesno i dobrovoljno stupile u raj posao i uživaju u njemu. Sve ostalo je lupetanje.

Da jurim zene, Pre bih opleo nju za novac nego neku toboz poštenu domaćicu, ili samohrana majku sta god vec koje menjaju partnere maltene ko čarape samo se o tome ne priča... Nikad vise kurvarluka no danas. Sto bi rekli ebu se ko mutave. Pogotovo iz koristi a one koje su nasle korist (bogat a nikakav) ebu se jer im seks odvratan jbg to pare u brak ne donesu...

Dakle ova gospođa profi ku. rva poštenja je od mnogih "bajnih" majki i domacica u srbiji i regionu.
Bilo im milo ili krivo
Cast izuzecima

Back