- Poruka
- 6.173
a i humor uvek nastaje iz situacije
volim kad neko ima šlifa pa unese neko znanju u taj štos, onda vidiš da nije zlonamerno
volim kad neko ima šlifa pa unese neko znanju u taj štos, onda vidiš da nije zlonamerno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zivotu sam poznavao nekoliko vrlo duhovitih ljudi koji su mogli svakog da zabave svojim smislom za humor i salu.
Ja sam pokusavao to da NAUCIM, ali mi je samo delimicno poslo za rukom.
Da li duhovitost moze da se nauci ili je to dar dat pojedincima sa rodjenjem?
Zasto su neki ljudi duhoviti a drugi nisu?
Kako se postaje duhovit?
U zivotu sam poznavao nekoliko vrlo duhovitih ljudi koji su mogli svakog da zabave svojim smislom za humor i salu.
Ja sam pokusavao to da NAUCIM, ali mi je samo delimicno poslo za rukom.
Da li duhovitost moze da se nauci ili je to dar dat pojedincima sa rodjenjem?
Zasto su neki ljudi duhoviti a drugi nisu?
nemam nista osim tela radi s njim sta oces:siroma:izvlak ovak put....i ne, ovo je samo ispravljena pravda za photonepravdu...ko ne plati na mostu, plati na cupriji
...a koliko da joj ne kazem? zeni? "trust your instinct" sto za ubuduce znaci....
![]()
ljudi su postali cinicni i svi su shatro sarkasticno duhoviti,to je nekima ruzan humor i meni je sve ljigaviji
Bez obzira na rec DUHOVIT , sto bi trebalo da znaci vitalan duh , covek zna sta si hteo reci . Mislim da je to nasledno , kao pevanje ili slikanje , samo ucenje da postanes duhovit , je besmisleno jer i ako to postanes onda si nazor duhovit .Verovatno povecanom elokvencijom chitanjem se moze postati duhovit. U samoj biti reci duhovit je rec HARIZMA, pa bez obzira na pravo znacenje te reci , mi za mnoge osobe kazemo da su harizmaticni , toj. nesto imaju u sebi sto pleni cula i duh bez obzira na izgled ili znanje .U svakom slucaju blajbi stuci pivo ,vince i rakiju odjednom i postaces duhovit barem dok ne preteras.