Kako se ponašaju prema ženi muškarci kojima je stalo...

Milsila sam da će biti nešto ovog tipa: ako sam ozbiljno zainteresovan onda ulažem duže, više, strpljiviji sam, ne želim odmah seks, ili želim odmah, deluje kao da ne znaju ni sami da li je ozbiljan "materijal" u pitanju dok ne probaju?
Ozbiljno zainteresovan za sta?
Vezu ili samo sex?
Zar nema razlike, kad znaš da te ne zanima ni za šta osim za seks zar se pristup ne razlikuje? Zar nema više osionosti? tipa baš me briga, sve mi je jedno i to..
Ima razlike. Drugaciji pristup potpuno.
Kako će žena na osnovu ponašanja skapirati koliko je neko ozbiljan prema njoj? Dešava se da se neko polomi oko nje i onda nestane posle seksa i slično. Ili da baš kada je ozbiljan nastupa namerno neobavezno ? Ili kada je ozbilojan i vrlo zainteresovan bude skroz uzdržan?
Ovo se ne uci u zrelim godinama.
Za ovo imas osecaj ili nemas.

...da uđu u vezu sa njom?

da se samo seksaju neko vreme /šema/?

da se par puta pojebu?

Ima li razlike i koja je? Mogu i detalji.

Da li odmah pri prvom viđenju znaju u koju kategoriju spada? Kako se prelazi iz jedne u drugu kategoriju i da li može?

Da li oni o tome uopšte razmišljaju? /kao i o bilo čemu drugom/ ;)
Zna se to na prvom dejtu. Jako tesko se prelazi iz jedne u drugu kategoriju.

Hoćemo sex. Ali ne samo sex, već celi paket. Bar većina. Na tebi je da prepoznaš dal si pred predstavnikom muške većine ili manjine.

Danas ljudi uglavnom ne znaju ni šta hoće. Misle jedno, rade drugo, žele jedno, u praksi se ponašaju drugačije itd.

Imaju i neke motive koji se ne vide na pvi pogled. tipa ozbiljan muškarac, ostvaren u poslu, razveden velika deca, misliš ozbiljan, postavlja se ozbiljno, interesuje ga sve živo ne samo telo itd... Posle nekim pametnim potpitanjima ;) shvatim da sve što želi jeste da zaboravi jednu ribu sa kojom se neobavezno viđa, koja ima dete i on ne zna šta će sa tim, želi zaborav prosto. Da li je i sam bio svestan šta u stvari želi od mene ne verujem. Ali čim sam odbila jednokratnu zabavu nije se više ni javio. Da li ljudi zaista znaju šta hoće ili tako ulaze u razne odnose u kojima spontano otkrivaju sami sebe.

Danas ljudi uglavnom ne znaju ni šta hoće. Misle jedno, rade drugo, žele jedno, u praksi se ponašaju drugačije itd.

Imaju i neke motive koji se ne vide na pvi pogled. tipa ozbiljan muškarac, ostvaren u poslu, razveden velika deca, misliš ozbiljan, postavlja se ozbiljno, interesuje ga sve živo ne samo telo itd... Posle nekim pametnim potpitanjima ;) shvatim da sve što želi jeste da zaboravi jednu ribu sa kojom se neobavezno viđa, koja ima dete i on ne zna šta će sa tim, želi zaborav prosto. Da li je i sam bio svestan šta u stvari želi od mene ne verujem. Ali čim sam odbila jednokratnu zabavu nije se više ni javio. Da li ljudi zaista znaju šta hoće ili tako ulaze u razne odnose u kojima spontano otkrivaju sami sebe.

Čekaj malo, čini mi se da pišeš kontradiktorne stvari, prvo si napisala da si ti takva osoba koja može da se zaljubi tek nakon sexa, nakon " probe" a sad pišeš da ti odbijaš sex kao jednokratnu zabavu, što je ustvari suprotno jer ako već imaś sex sa nekim u koga nisi zaljubljena ( možda budeš kasnije, možda ne) to je već jednokratna zabava.
Čini mi se da si i ti malo zbunjena u vezi sopstvenih osećanja i želja . Možda grešim.

Čekaj malo, čini mi se da pišeš kontradiktorne stvari, prvo si napisala da si ti takva osoba koja može da se zaljubi tek nakon sexa, nakon " probe" a sad pišeš da ti odbijaš sex kao jednokratnu zabavu, što je ustvari suprotno jer ako već imaś sex sa nekim u koga nisi zaljubljena ( možda budeš kasnije, možda ne) to je već jednokratna zabava.
Čini mi se da si i ti malo zbunjena u vezi sopstvenih osećanja i želja . Možda grešim.

Mhm, ne znam šta te zbunjuje. sve je savršeno logično ;)

Sex zaista nije jednokratna zabava.. ne zanima me one-night-stand i te fore. Spavaću sa nekim za koga zaista zaključim da vredi. Nema veze što nisam zaljubljena, ali treba da prođe filter čula i razuma.

Još samo da mi objasniš gde završava svidjanje a počinje zaljubljenost pa da prestanem da te gnjavim.😁
Ps Obećavam!

Ma, ne gnjaviš me, ovo kao da sam na psihoanalizi ;)

Sviđanje je kod mene ono da mi je ugodno to što vidim, mirisno to što omirišem, osećam da mi je prisustvo njegovog tela prijatno, da želim da se približim, ne da se udaljim što je najčešće /i potpuno je iracionalan doživljaj/. Dakle, prijatnost. /uzgred, to je baš retko/

A zaljubljenost je osećaj koji je 100 puta jači, dolazi obično posle orgazama, kada počinjem intenzivno verovatno hormonski da osećam pripadnost, veliku želju, ushićenje, strast, želju ka stapanjem i seksom, pristutvo njegovog tela pored mene mi menja otkucaje srca, menja mi telesno raspoloženje, zagrljaj me isceljuje i daje mir, želim da utonem u njegovo telo i izgubim se u njemu.. I naravno velika želja za viđanjem i boravkom zajedno. /budući da je to jedno od najintenzivnijh osećanja koje čovek može da ima/.

Ma, ne gnjaviš me, ovo kao da sam na psihoanalizi ;)

Sviđanje je kod mene ono da mi je ugodno to što vidim, mirisno to što omirišem, osećam da mi je prisustvo njegovog tela prijatno, da želim da se približim, ne da se udaljim što je najčešće /i potpuno je iracionalan doživljaj/. Dakle, prijatnost. /uzgred, to je baš retko/

A zaljubljenost je osećaj koji je 100 puta jači, dolazi obično posle orgazama, kada počinjem intenzivno verovatno hormonski da osećam pripadnost, veliku želju, ushićenje, strast, želju ka stapanjem i seksom, pristutvo njegovog tela pored mene mi menja otkucaje srca, menja mi telesno raspoloženje, zagrljaj me isceljuje i daje mir, želim da utonem u njegovo telo i izgubim se u njemu.. I naravno velika želja za viđanjem i boravkom zajedno. /budući da je to jedno od najintenzivnijh osećanja koje čovek može da ima/.

Mislim da ti brkaš osećaj telesnog zadovoljstva, eksploziju serotonina, dopamina i oksitocina sa zaljubljenošću.
Mozak za vreme orgazma i naposredno nakon orgazma ima istu reakciju kao prilikom korišćenja opijata.To što želiš da ga vidiš ponovo je normalno, želiš isti doživljaj ponovo. Svi mi želimo.😁
Ali to nije zaljubljenost. Ona nije vezana za sex, ona prethodi sexu.
Ovako je govorio Zaratustra, hoću reći psihijatar Pešadinac.😁

Mislim da ti brkaš osećaj telesnog zadovoljstva, eksploziju serotonina dopamine i oksitocina sa zaljubljenošću.
Mozak za vreme orgazma i naposredno nakon orgazma ima istu reakciju kao prilikom korišćenja opijata.To što želiš da ga vidiš ponovo je normalno, želiš isti doživljaj ponovo. Svi mi želimo.😁
Ali to nije zaljubljenost. Ona nije vezana za sex, ona prethodi sexu.
Ovako je govorio Zaratustra, hoću reći psihijatar Pešadinac.😁

Onda ja to nemam. Ali ne znam što bi tvoja definicija bila ispravna, a moja ne ;)

Samo da dodam, skoro sam slušala od jednog alfa mužjaka kako govori o tome ;)
Naime, on kaže da taj soećaj koji sam opisala kod muškaraca traje par sati ili par dana psole sexa... Ali kdo žena traje mnogo duže, a smatra da je biološki uslovljeno. Jer. Posle sexa žena podsvesno ne zna da li će ostati u drugom stanju, tako da je njena vezanost za tog muškarca barem mesec dana posle takvog sexa.. Oseća da je "njegova". to znači da nas hormoni mnogo duže rade, tako da moja definciija se ne odnosi samo kako kažeš za vreme orgazma i neposredno nakon, već na malo duže vreme.

E sad.. zašto mora da prethodi sexu? poprilično sam hladna kada telo nije uključeno. to može biti nešto sasvim individualno, mene više rade čula nego osećanja, a nekome su osećanja bitnija. No, osećanja nestaju vremenom posle dosta razočarenja.. više se ne pališ kao hepo kocka, već ti treba mnogo više da bi se "primio".. Ali ovaj telesni doživljaj je autentičan i ne zavisi /kod mene/ od prethodnih iskustava, kad je prava osoba tu.

Onda ja to nemam. Ali ne znam što bi tvoja definicija bila ispravna, a moja ne ;)

Samo da dodam, skoro sam slušala od jednog alfa mužjaka kako govori o tome ;)
Naime, on kaže da taj soećaj koji sam opisala kod muškaraca traje par sati ili par dana psole sexa... Ali kdo žena traje mnogo duže, a smatra da je biološki uslovljeno. Jer. Posle sexa žena podsvesno ne zna da li će ostati u drugom stanju, tako da je njena vezanost za tog muškarca barem mesec dana posle takvog sexa.. Oseća da je "njegova". to znači da nas hormoni mnogo duže rade, tako da moja definciija se ne odnosi samo kako kažeš za vreme orgazma i neposredno nakon, već na malo duže vreme.

E sad.. zašto mora da prethodi sexu? poprilično sam hladna kada telo nije uključeno. to može biti nešto sasvim individualno, mene više rade čula nego osećanja, a nekome su osećanja bitnija. No, osećanja nestaju vremenom posle dosta razočarenja.. više se ne pališ kao hepo kocka, već ti treba mnogo više da bi se "primio".. Ali ovaj telesni doživljaj je autentičan i ne zavisi /kod mene/ od prethodnih iskustava, kad je prava osoba tu.

Tačno je da je sve individualno. Mogu samo da zaključim da sam kao tinejdžer tražio cure koje se zaljubljuju tek nakon sexa a ne one dosadne koje to rade pre ali avaj mali gradić a ponuda tanka. Eh što se nismo tad sreli.😁

Mnogo ljudi očekuju od prvog razgovora, izlaska i seksa. Ono što je bitno kod ljudi su samo njihova dela i ponašanje kada je nešto bitno u pitanju. Džabe lepote, lepih reči i super seksa kada nema podrške kad je teško i kad nema razumevanja. Taj seks može da bude najbolji na svetu i opet da se sa tom osobom nema ništa osim toga. Mi nismo samo bića sa nagonima već i sa osećanjima. Mi ne živimo u divljini kao životinje sa nekim prostim pravilima preživljavanja. Mi težimo nečemu više kao pojedinci osim da samo preguramo sledeći dan. Svi su sve super do prvog problema a onda kad se on desi kod svih isplivaju njihovi skriveni motivi, mane i sve ružno što nismo ni mislili da postoji kod te osobe. Da bi istinski znali da li je neko za nas mi sa tom osobom moramo da proživimo malo nešto. Zato se ne treba zaletati na prvu kad je sve novo bajno i puno uzbuđenja. Prvo uživati pa onda pustiti vreme da kaže svoje. I to je ironija sama po sebi jer je potrebno vreme a čovek je jedino vremenom ograničen i izgubljeno vreme nam stvara najveću bol u životu. Zato ljudi koji se razočaraju posle više i ne pokušavaju jer ne žele da izgube na pogrešnu osobu ono najbitnije a to je vreme.

Mnogo ljudi očekuju od prvog razgovora, izlaska i seksa. Ono što je bitno kod ljudi su samo njihova dela i ponašanje kada je nešto bitno u pitanju. Džabe lepote, lepih reči i super seksa kada nema podrške kad je teško i kad nema razumevanja. Taj seks može da bude najbolji na svetu i opet da se sa tom osobom nema ništa osim toga. Mi nismo samo bića sa nagonima već i sa osećanjima. ...

Pa da, svakako.
Ovde si pokrenuo više stvari

Sigurno je da s epuno očekuje od prvog viđanja, šo se mene tiče tada se dešava prva prava i sveobuhvatna eliminacija ;)
Ako pak ne dođe do eliminacije već do zbližavanja, telo je telo, tek treba da se potvrdi slaganje karaktera da se može reći da je to nešto bolje i da vredi.

Људи одувек углавном немогу шта хоће ....

Back