gost 271475 Buduća legenda Poruka 26.923 03.05.2011. u 21:14 - Kako se pere cetka za wc? #26 smfgreat: Kako to??? Cime cu onda zube??? Kliknite za proširenje... moraš da odrediš prioritete u životu.
smfgreat: Kako to??? Cime cu onda zube??? Kliknite za proširenje... moraš da odrediš prioritete u životu.
smfgreat Aktivan član Poruka 1.159 03.05.2011. u 21:16 - Kako se pere cetka za wc? #27 jexy1005: Izvuci tom cetkom za WC solju onaj peskir za ruke koji ti je upao u istu i resen problem. Resena dva problema!! Kliknite za proširenje... Peskir mi se raspao i otisao niz solju, dobro morao sam malo da sredim da prodje al OK je sad. Sad treba resiti se smrada sa te cetke...
jexy1005: Izvuci tom cetkom za WC solju onaj peskir za ruke koji ti je upao u istu i resen problem. Resena dva problema!! Kliknite za proširenje... Peskir mi se raspao i otisao niz solju, dobro morao sam malo da sredim da prodje al OK je sad. Sad treba resiti se smrada sa te cetke...
tu tu tu Buduća legenda Poruka 45.209 03.05.2011. u 21:17 - Kako se pere cetka za wc? #28 Imam ovu visak oces
dežurno zvocalo Elita Poruka 22.606 03.05.2011. u 21:17 - Kako se pere cetka za wc? #29 smfgreat: pa nije toliko sad smesno valjda, ja ipak mislim da moze da se opere??? Kliknite za proširenje... Pa ti onda idi pa je peri pa dođi da nas prosvetliš....ja to inače bacam kada se isprlja... najbolje da ću da je perem.
smfgreat: pa nije toliko sad smesno valjda, ja ipak mislim da moze da se opere??? Kliknite za proširenje... Pa ti onda idi pa je peri pa dođi da nas prosvetliš....ja to inače bacam kada se isprlja... najbolje da ću da je perem.
smfgreat Aktivan član Poruka 1.159 03.05.2011. u 21:17 - Kako se pere cetka za wc? #30 Đavolja nevesta: moraš da odrediš prioritete u životu. Kliknite za proširenje... da za sad je to eliminisanje boje i mirisa sa cetke, ali sta onda jos da radim i kako?
Đavolja nevesta: moraš da odrediš prioritete u životu. Kliknite za proširenje... da za sad je to eliminisanje boje i mirisa sa cetke, ali sta onda jos da radim i kako?
smfgreat Aktivan član Poruka 1.159 03.05.2011. u 21:18 - Kako se pere cetka za wc? #31 tu tu tu: Imam ovu visak oces Kliknite za proširenje... moze, izgleda novo i cisto, mislim da cak ni ne smrdi...
tu tu tu: Imam ovu visak oces Kliknite za proširenje... moze, izgleda novo i cisto, mislim da cak ni ne smrdi...
smfgreat Aktivan član Poruka 1.159 03.05.2011. u 21:19 - Kako se pere cetka za wc? #32 prašnjava: Pa ti onda idi pa je peri pa dođi da nas prosvetliš....ja to inače bacam kada se isprlja... najbolje da ću da je perem. Kliknite za proširenje... ocu naravno samo ne znam kako to da izvedem ipak gadi mi se malo to...
prašnjava: Pa ti onda idi pa je peri pa dođi da nas prosvetliš....ja to inače bacam kada se isprlja... najbolje da ću da je perem. Kliknite za proširenje... ocu naravno samo ne znam kako to da izvedem ipak gadi mi se malo to...
aleksazr Domaćin Poruka 3.373 03.05.2011. u 21:32 - Kako se pere cetka za wc? #33 jexy1005: Izvuci tom cetkom za WC solju onaj peskir za ruke koji ti je upao u istu i resen problem. Resena dva problema!! Kliknite za proširenje... A on je bio taj? Stvarno je opsednut tom šoljicom za kafu.
jexy1005: Izvuci tom cetkom za WC solju onaj peskir za ruke koji ti je upao u istu i resen problem. Resena dva problema!! Kliknite za proširenje... A on je bio taj? Stvarno je opsednut tom šoljicom za kafu.
G gost 151949 Zainteresovan član Poruka 495 03.05.2011. u 21:44 - Kako se pere cetka za wc? #34 Prvo si upropastio peškir,sad četku ... Napravi ti fino poljski WC, mani se ćorava posla...
smfgreat Aktivan član Poruka 1.159 03.05.2011. u 21:52 - Kako se pere cetka za wc? #35 Step Up: Prvo si upropastio peškir,sad četku ... Napravi ti fino poljski WC, mani se ćorava posla... Kliknite za proširenje... pa nisam namerno, niti sam hteo da se desi to... a nemam gde poljski da pravim...
Step Up: Prvo si upropastio peškir,sad četku ... Napravi ti fino poljski WC, mani se ćorava posla... Kliknite za proširenje... pa nisam namerno, niti sam hteo da se desi to... a nemam gde poljski da pravim...
B bakonja Buduća legenda Poruka 43.537 03.05.2011. u 22:19 - Kako se pere cetka za wc? #36 A da "nabavi " nesto ovakvo :
Hellen Buduća legenda Poruka 29.969 03.05.2011. u 23:01 - Kako se pere cetka za wc? #37 Надам се да си добио задовољавајуће одговоре. Сад на посао!